Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Desivé TV Tipy na týždeň: Únosy detí, zničenie mesta a vraždenie podľa plánu

(Zdroj: internet)

Tento týždeň vás čaká skutočne bohatá ponuka. Splnia sa vám tie najhoršie nočné mory: unesú vám deti, sopka vyhladí bez varovania celé mesto a dvaja mladíci sa rozhodnú vraždiť podľa dokonalého plánu. Will Smith bude potrebovať sedem životov na to, aby napravil svoj strašný hriech.

UTOROK 20:45 Joj Plus –Tajný život Waltera Mittyho

Prestaňte snívať, začnite žiť.Walter Mitty jeobyčajný človek, ktorý vkladá viac energie do snenia než do každodenného života. Človek, ktorý sa oddáva dennému snívaniu o vlastných veľkolepých dobrodružstvách väčšmi než reálnemu životu. Fotoeditor Walter sa jedného dňa rozhodol, že už život nechce fotiť a upravovať, ale chce ho skutočne prežiť.

22:20 Markíza – Pompeje

Veľkolepé katastrofické divadlo, ktoré spája skazu prekvitajúceho antického mesta.Osudové hodiny po erupcii Vezuvu vyhladia mestečko pod sopkou Pompeje. Príbeh dotvorený milostným príbehom gladiátora a krásnej dcéry bohatého obchodníka, to ešte nevedia, čo skrývajú hlbiny Zeme.

STREDA 22:35 Nova – Vražda podľa plánu

Špecialistka na vraždy Cassie Mayweatherová je na stope dvom mladíkom, ktorí pravdepodobne spáchali dokonalý zločin. Justin a Richard veria, že kombináciou šikovnosti a inteligencie sa im podarilo spáchať vraždu, ktorú polícia nemôže nikdy vyšetriť. Cassie, vďaka svojmu zlozvyku neriadiť sa pri pátraní policajnými pravidlami, dostane za parťáka nováčika Sama, ktorý koná presne podľa vyšetrovacieho protokolu. Pre Cassieje tento prípad najťažším v jej kariére


Mohlo by vás zaujímať:Špeciálny dôvod, prečo ho ľudia tak milovali: Bud Spencer bol v tomto proste výnimočný!


ŠTVRTOK 22:00 Joj – Konzultant

Vysoko postavený advokát vo filme oslovovaný ako Konzultant sa prostredníctvom majiteľa nočného klubu Reinera zapojí do pochybného obchodu s drogovým kartelom. On a Reiner čoskoro zisťujú, že dohoda, ktorú uzavreli im neprináša len vidinu rozprávkového zisku, ale zároveň ich vrhá do víru udalostí, ktoré pre nich môžu mať fatálne následky.

PIATOK 20:30 Markíza – Dědictví aneb Kurvahošigutntág

Bohuš Stejskal je rázovitý dedinský chlapík, ktorý žije v malej moravskej dedinke v schátralom dome, ktorý je na spadnutie. Pracuje ako drevorubač, ale väčšinu času trávi so svojimi kumpánmi popíjaním slivovice a záhaľčivým povaľovaním sa v tráve. Život mu zmení nečakaná správa o dedičstve, ktoré mu nakoniec spôsobí nielen krásne, ale aj zapeklité chvíle.

22:05 Dvojka – Diktátor

Charles Chaplin stvárnil v tejto legendárnej pacifistickej komédii, zosmiešňujúcej nacizmus a Adolfa Hitlera, nezabudnuteľnú dvojúlohu diktátora a holiča a už začiatkom 2. svetovej vojny vizionársky strhol masku najväčším tyranom svojej doby.

22:10 Prima – Sedem životov

Režisér Šťastia na dosah a oscarový Will Smith prinášajú pútavý a napínávaý príbeh muža s desivým tajomstvom. Svoje hriechy sa rozhodne odčiniť tým, že zmení život siedmim cudzímľuďom. Od jeho plánu ho nič neodradí, no prečo práve títo ľudia, to sa ukáže čas. Ben Thomas však nikdy nepočítal s tým, že sa do jednej z tých osôv zamiluje.


Mohlo by vás zaujímať:Obrovská pocta pre tridsať hollywoodskych hviezd: Fíha, toto zrejme nečakali!


SOBOTA 20:20 Nova – Jack Reacher

Jack Reacher je ako duch. Bývalého vojenského vyšetrovateľa nájdete len vtedy, keď on sám chce byť nájdený. Objavuje sa v prípadoch, ktoré potvrdzujú, že spravodlivosť je slepá, a v záujme ich vyriešenia neváha ignorovať zákony svojej krajiny. Život piatich ľudí, ktorých osud priviedol v rovnakom čase na rovnaké miesto, ukončí šesť guliek vypálených ostreľovačom.Bývalý elitný vojak nemá pod ťarchou dôkazov najmenšiu šancu, napriek tomu tvárou v tvár vyšetrovateľom zaryto mlčí.

NEDEĽA 20:30 Markíza – Twilight sága: Úsvit (1. časť), 23:05 - 2. časť

Epické zakončenie štvordielnej ságy o rodine upírov Cullenovcov je tu v dvoch dieloch za sebou. Bella sa rozhodla, že sa vydá za Edwarda, čo však nečakali je Belline tehotenstvo. Finále ságy podľa knižnej predlohy poskytne fanúšikom odpovede na otázky, ktoré si kladú počas všetkých dieloch. Stane sa z Belly upír? Ako to vezme jej rodiina? Okrem toho čaká celú rodinu boj s najstaršou rodinou upírov z Talianska Volturiovcov.

22:05 Doma – Kým si po nás príde

Úplne rozdielni muži sa stretnú vnemocničnej izbe, skamarátia sa aspíšu zoznam nesplnených snov. Vyrazia do sveta aspoločná cesta ich privedie kúvahám ozmysle vlastnej existencie aksnahe napraviť chyby, ktorých sa vživote dopustili.

23:00 Joj – Tajomný muž

Hrôza a strach dostali nový rozmer.Matka sa pokúša zachrániť svojho uneseného syna v mestečku, kde už roky miznú malé deti. V hrôzostrašnom príbehu sa zhmotňuje nočná mora každého rodiča a šokujúce prekvapenia čakajú za každým rohom.

Viac o téme: TwilightBen StillerBolek PolívkaPompeje
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu