Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TV TIPY: Rozplače vás Manželský sľub, vydesí Votrelec, rozosmeje Žandár zo Saint Tropez

Žandár vo výslužbe
Žandár vo výslužbe (Zdroj: telkac.sk)

Máte radi komédie, akčné filmy, science-fiction, thrillery alebo horory? Tak to máme pre vás výbornú správu. Najbližší týždeň sa pred televízorom určite nudiť nebudete!

PONDELOK 21:40 ČT2 – Truman Show

Truman Burbank si pokojne nažíva vo svojom malom dokonalom a harmonickom svete. Netuší však, že v skutočnosti je hercom v bizarnej reality šou a jeho život sledujú milióny ľudí na celej planéte. Raz však zistí, že všetko je možno inak a za hranicami jeho sveta leží úplne iný svet, zďaleka nie tak dokonalý, ale skutočný. Nájde však odvahu doň vstúpiť?

PONDELOK 23:00 JOJ PLUS – Rocky II

Hoci Apollo Creed v prvom zápase Rockyho Balbou porazil, necíti sa ako víťaz. Ľudia mu ako šampiónovi nepreukazujú úctu a on tuší, že si ju musí vybojovať v súboji so svojim veľkým rivalom. Rocky spočiatku duel odmieta, namiesto tréningu chce venovať čas svojej rodine, no napokon ho presvedčí ten, od ktorého by to najmenej čakal. Apollo a Rocky sa tak znova postavia proti sebe vringu.

Čítajte viac - Sylvester Stallone prekonal všeličo: Skončil na ulici a takmer zomrel!

UTOROK 20:15 DAJTO – Zradná hlbočina

Zradná hlbočina je dôstojným nasledovníkom kultových Spielbergových Čeľustí. Tentoraz bude skupina vedcov čeliť na morskej základne protivníkovi vskutku nemilosrdnému – zmutovaným žralokom, ktorínepoznajú zľutovanie. Voda postupne preniká do šácht a pracovísk a so šiestimi preživšími to nevyzerá dobre.

UTOROK 20:45 JOJ PLUS – Manželský sľub

Leo a Page sú mladí manželia, ktorí trávia čas na svadobnej ceste v Novom Mexiku. Do ich idylického života však zasiahne autonehoda, po ktorej už nič nie je predtým. Page stratí časť spomienok a z jej muža, ktorého milovala, sa stane človek, ktorého nespoznáva. Má ich vzťah šancu prekonať niečo podobné? Dá sa zamilovať znova?

STREDA 21:00 ČT1 – Vinnetou

Prériami sa ozývajú zvuky dynamitu a napätie sa stupňuje.Nová železnica totiž proti sebe rozoštvala domorodých Indiánov a „moderných“ ľudí, ktorým zmluvy uzavreté s apačským kmeňom nič nehovoria. Hroziaci konflikt môže zažehnať azda len jeden muž – mladý geometer menom Old Shatterhand.

STREDA 22:35 NOVA – Ultraviolet

Na konci 21. storočia vrcholí občianska vojna, kde na jednej strane stojí vláda a na strane druhej špeciálny druh ľudí, ktorí vďaka prekonanej nákaze získali silu, inteligenciu a rýchlosť, no zároveň im aj skrátila život. Zdá sa, že vláda v tomto súboji získa navrch vďaka jednej mocnej zbrani, no ešte je tu ona, Violet (Milla Jovovichová), ktorá môže všetko zmeniť.

Prečítajte si tiež - Zo sexice zanedbaná matka rodiny: Krásku z filmov by ste spoznali len ťažko

ŠTVRTOK 20:15 DAJTO – Boeing 747 v ohrození

Tento let Boeingu 747 rozhodne nebude bezproblémový. Na palubu lietadla totiž teroristi naložili jedovatý plyn, ktorý by chceli vypustiť nad Washingtonom a zahubiť tak milióny ľudí. Našťastie, je tu ešte elitný protiteroristický tím a Kurt Russell, aby katastrofe zabránili. Ak vás obsah nenalákal, tak vedzte, že v tomto filme uvidíte Stevena Seagal v stave, v akom ste ho azda nikdy nevideli.

ŠTVRTOK 21:35 NOVA – Pritiahni si šťastie

Mať za priateľa Charlieho Logana je šťastím. Doslova. Každá žena, s ktorou sa vyspí a rozíde, si totiž v krátkom čase nájde toho správneho muža. Za všetko môže kliatba, ktorá bola na neho uvalená ešte, keď bol dieťa. Raz sa však usmeje šťastie aj na Charlieho a aj on si nájde tú pravú. Otázkou je, či si jupri svojom (ne)šťastí aj udrží.

PIATOK 20:30 MARKÍZA – Dědictví aneb Kurvaseneříká

Bohuš trochu zostarol, na jeho hlave pribudli šediny a na jeho tele kilogramy. Jeho svet sa začne rúcať po smrti jeho milovanej Vlastičky. Po siedmich rokoch sa znova pozrie na dno pohárika, opäť sa zamiluje a zažije toľko neuveriteľných vecí, ako niektorí nezažijú ani za celý život. Zdása, že Bohušova jazda skončí až v pekle, alebo azda nie?

PIATOK 22:20 PRIMA – Votrelec

Z pokojnej hibernácie prebudí palubný počítač posádku na vesmírnej lodi. Dôvod je prozaický – z neznámej planéty prichádza núdzový signál, ktorý je treba preskúmať. Táto planéta však zďaleka nie je tak neobývaná, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Žije tam ono, to, Votrelec. Zdá sa, že je silnejší, než celá posádka dohromady. No dokým žije Ripleyová, súboj neskončí.

Prečítajte si aj toto - TOP filmoví mimozemšťania: Týchto by ste stretnúť (ne)chceli!

SOBOTA 20:15 PRIMA – Indiana Jones a Chrám skazy

Indiana Jones nie jeobyčajný archeológ. Vie to dobre s bičom a len tak sa niečoho nezľakne. Vo voľnom pokračovaní Dobyvateľov stratenej archy sa Indiana Jones opäť raz ocitne vo smrteľnom nebezpečenstve. O vlastníctvovzácnehodiamantu a čínskejsochy sa totižusilujeviacero ľudí. A na Jonesov život budú mať navyše zálusk aj čínski gangsteri.

SOBOTA 23:05 JOJ – Prometheus

Ako vznikol svet? Kde sú naše počiatky? Kto nás stvoril? Pozemskí archeológovia si myslia, že našli odpoveď. Vysielajú do vesmíru loď, ktorá má potvrdiť ich domnienky. V útrobách jaskyne však dobrodruhovia nachádzajú niečo viac, než len odpovede. Smrť, strach a úzkosť. Niektoré tajomstvá je lepšie nechať radšej tak.

NEDEĽA 20:15 DAJTO – Žandár zo Saint Tropez

Žandár Cruchot sa konečne dočkal. Z malej dedinky ho prevelia do prímorského mesta Saint Tropez. Prísny Cruchot rýchlo zistí, že nie všetko je tu v súlade s "kostolným poriadkom" a rýchlo sa pustí do zmien. Popritom všetkom však akosi pozabudne na svoju dospievajúcu dcéru, ktorej mať otca ako žandára pri zoznamovaní nepomáha. Vymyslí teda takú menšiu lož.

NEDEĽA 21:45 ČT2 – Útek zo Sibíri

Film petra Weira (mimochodom i režiséra Truman Show) rekonštruuje skutočný príbeh skupiny väzňov, ktorí sa rozhodnú pre útek z ruského gulagu. V ten moment však ani len netušia, čo ich čaká – sibírska zima, púšť Gobi či mohutné Himaláje. Ich strastiplná a nebezpečná cesta skončí až po 6500 kilometroch, v Indii. Dôjdu však do konca všetci?

Čítajte ďalej - Odvrátená tvár Louisa de Funèsa: Hviezdou Žandárov mohol byť len on a nikto iný

Tak už viete, čo si vyberiete?

Viac o téme: VotrelecRockySteven SeagalKurt RussellIndiana JonesVinnetouŽandár zo Saint TropezPrometheusLouis De FunesMilla JovovichováPritiahni si šťastie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu