Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pestré TV TIPY na týždeň: Lov mafiánov, štátny prevrat aj lekcia pre nezadaných

Tento týždeň na vás čaká skutočne zaujímavá ponuka. Zažijete počas neho poriadnu akciu, ale aj úsmevné chvíle. Boj s mafiou, búrlivý prevrat či tajní agenti k vám prinesú poriadne napätie. Na nezadaných čaká lekcia balenia dievčat, pamätníci si zase pripomenú socializmus.

UTOROK 20:15 Dajto - Lovci gangstrov

Píše sa rok 1949 a v Los Angeles vládne neľútostnou rukou gangster a brooklynský rodák Mickey Cohen (Sean Penn). Riadi väčšinu nelegálnych aktivít v meste, vrátane obchodu s drogami, zbraňami, prostitúciou či nelegálnymi stávkami. O jeho ochranu sa starajú nielen jeho kumpáni, ale tiež podplatená polícia a skorumpovaná politická elita. Je schopný zastrašiť i ostrieľaných policajtov. Výnimku by snáď mohla predstavovať iba nová tajná jednotka LAPD.

UTOROK 20:45 Joj Plus - Mortdecai: Grandiózny prípad

Charlie Mortdecai má rád peniaze, neslušné vtipy, alkohol, svoje sofistikované fúzy a zamestnaný je ako aristokrat. Vrhne sa do veľkolepého pátrania po ukradnutom obraze, precestuje polovicu zemegule a bude čeliť mnohým protivníkom. V žonglovaní nikdy nevynikal a, pravdu povediac, nikdy to ani neskúšal. Teraz však bude musieť vybalansovať partičku solídne nazlostených Rusov, bandu medzinárodných teroristov, britskú MI5 a tiež svoju manželku.

STREDA 20:35 Joj - Neskrotná

V dávnych dobách mystických legiend sa zrodil nový príbeh. Merida, impulzívna dcéra kráľa Fregusa a kráľovnej Elinor sa rozhodne, na vzdory prastarým zvykom, vydať svojou cestou. V kráľovstve vyvolá chaos a besnenie zasvätených pánov zeme. Princezná musí v sebe objaviť význam skutočnej odvahy, aby zlomila príšernú kliatbu.

 STREDA 22:35 Nova - Neznámy zvodca

Ako ďaleko by ste boli ochotní zájsť, aby ste udržali tajomstvo? Halle Berry sa v úlohe investigatívnej novinárky púšťa do ostrého súboja s mocným reklamným magnátom, ktorého stvárňuje Bruce Willis. Po vražde kamarátky s ním začína v prestrojení flirtovať a zisťuje, že nie je jediná, kto sa v tejto hre vydáva za niekoho iného. 

ŠTVRTOK 20:15 Joj Plus - Hanna

Hanna je dospievajúce dievča, ktoré vychováva jej otec - bývalý pracovník CIA. Jeho dcéra nadobudla vo fínskej divočine vedomosti a vytrvalosť skúseného vojaka. Jej jediným cieľom je stať sa dokonalým zabijakom. Ako sa Hanna  postupne blíži k svojmu cieľu, je nútená čeliť znepokojujúcim odhaleniam o svojej vlastnej existencii.

 ŠTVRTOK 21:55 Jednotka - Prevrat

Skutočný príbeh švédskeho veľvyslanca v Chile Haralda Edelstama. Tesne po prevrate v roku 1973 hrdinsky zachraňuje nevinných a bojuje za ľudské práva, zákon a poriadok. Zachránil stovky ľudí, lenže teraz čelí ďalšej výzve. Musí čo najskôr nájsť svoju lásku a ochrániť ju pred rozsudkom smrti. Zúfalý boj s časom začína.

PIATOK 20:30 Markíza - 10 pravidel, jak sbalit holku

Hlavný hrdina Marek je typický príkladom mladého mimoňa, žijúceho vo vlastnom vesmíre. Je to šikovný a milý študent astrofyziky, ktorého najväčšou láskou sú hviezdy, ale aj horoskopy. Jeho dráhu mu však jedného dňa skríži dievča snov. Zamiluje sa tak beznádejne, že v škole nie je schopný urobiť ani skúšky. Pod vedením otca a priateľov absolvuje veľmi svojrázny kurz dievčenskej psychológie. Platí však v živote tých 10 zaručených pravidiel presne podľa knižiek?

PIATOK 22:00 Joj - Smrtonosná pasca 3

Bruce Willis ako policajt John McClane vstupuje do náročného súboja s teroristom, ktorý chce ochromiť New York. Je bratrancom Grubera, ktorého McClane vyprevadil z tohto sveta. John ale teraz musí plniť úlohy, ktoré vedú k jeho samovražde. A pretože mu ide o krk, prebudia sa v ňom zvláštne schopnosti, ktoré využije vo svoj prospech.

SOBOTA 20:30 Markíza - Nepriateľ pod ochranou

Matt Weston (Ryan Reynolds) síce pracuje v CIA, no aj tak sa nudí. V Kapskom Meste spravuje tajné väzenie, ale ešte v ňom nikto nebol ubytovaný. Všetko sa zmení príchodom Tobina Frosta (Denzel Washington). Bývalý elitný agent amerických tajných služieb konečne padol do rúk spravodlivosti. Pre správcu väzenia sa začína najťažšia úloha v živote.

SOBOTA 20:20 Nova - Anjeli a démoni

Robert Langdon (Tom Hanks) objaví dôkazy o tajnom bratstve známom ako ilumináti. Okamžite čelí obrovskému nebezpečenstvu, ktoré ohrozuje najnenávidenejšieho nepriateľa tejto organizácie - katolícku cirkev. Na svojej dobrodružnej ceste sleduje 4000 rokov staré symboly, ktoré znamenajú jedinú nádej na prežitie Vatikánu.

NEDEĽA 20:35 Joj - Wolverine

Wolverine (Hugh Jackman) je najslávnejší hrdina zo ságy X-Men. V akčnom dobrodružstve vyráža do Japonska. Z neľútostného boja na život a smrť odíde navždy poznačený. Prvýkrát v živote sa cíti zraniteľný a ocitá sa na hrane fyzických a psychických možností. Nebojuje iba so samurajskými mečmi, ale aj s vlastnou smrteľnosťou. Z tohto boja sa však vráti oveľa silnejší, než kedykoľvek predtým.

NEDEĽA 20:00 ČT1 - Pupendo

Kultová česká komédia prinášajúca trpký pohľad na časy dávno minulé. Akademický sochár Bedřich Mára (Bolek Polívka) žije so svojou rodinou v malom byte na pražskom nábreží. Z politických dôvodov musel opustiť miesto vedúceho ateliéru. Film prináša úsmevné príbehy a rôzne pohľady na štátny systém. Zatiaľ čo jedným vyhovuje, druhým lezie poriadne krkom.

Viac o téme: Lovci ganstrovPrevrat10 pravidelJak sbalit holku
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu