Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

TV TIPY Tootsie, Nestyda, Pád Bieleho domu a oveľa viac: Vyberte si podľa chuti

(Zdroj: internet)

Tento týždeň si určite zapnite televízor - čakajú totiž na vás filmy rôznych žánrov. Bude sa zachraňovať Biely dom, ale aj dcéra čínskeho konzula. Nebude chýbať ani romantika a Terapia láskou či neodolateľná Jennifer Aniston v romantickej komédii.

PONDELOK 20:30Jednotka –Nestyda

Oskar by mal byť podľa všetkých predpokladov šťastný. Ako milovaný manžel, starostlivý otec a populárny moderátor televíznej predpovede počasia drží v ruke všetky tromfy úspešného muža v najlepších rokoch. Kde je teda problém? Bezstarostný život slobodného mládenca, pretkaný milenkami rôznych vekových kategórií, však nie je taký idylický...

20:15 Dajto–Križovatka smrti

Vo chvíli, keď unesú malú dcérku čínského konzula,jeho osobný strážca a priateľ inšpektor Lee sa rozhodne, že ju oslobodí. Do prípadu je však zainteresovaný aj losangelský detektív James Carter, pretože FBI si myslí, že Lee je iba zelenáč, ktorý by mohol celé vyšetrovanie svojou neschopnosťou brzdiť. Spočiatku nebol americký policajt nápadom nadšený. Neskôr sa z nich však stane nerozlučná dvojka, ktorá vyrieši každý prípad s dávkou humoru.

UTOROK 20:15 Dajto–Vo štvorici po opici 3

Najskôr stratili ženícha v Las Vegas. Potom sa im podarilo to isté i s bratom nevesty. Tentokrát budú liečiť zlomené srdce po smrti najbližšieho. Šialenému Alanovi totiž zomrie otec a tak sa partička, ktorá takmer položila mesto hazardu na lopatky, vracia, aby mu vymyla mozog poriadnou dávkou alkoholu. Plejádahumorných situácií sa môže začať.


Mohlo by vás zaujímať: Dojímavé stretnutie Joeyho a Chandlera po rokoch: Tomu sa povie priateľstvo!


STREDA 20:25 Jednotka – Tootsie

Dustin Hoffman hrá Michaela Dorseyho, schopného herca, rešpektovaného jeho kolegami. Pre svojunáladovosť všaknemôže získať prácu. Jedného dňa dostane nápad. Keď nemôže dostať úlohu ako muž, prečo by to neskúsil ako žena?Začne sa vydávať za Dorothy Michaelsovú a dokonca vyhrá konkurz na roluv televíznom seriáli. Ten sa veľmi rýchlo stane známy v celej Amerike. To však ešte nevie, čo ho čaká...

PIATOK 20:20 Nova– Skús ma rozosmiať

Danny Macabee nosí falošný snubný prsteň preto, aby mohol získavať ženy a pritom nikdy nenadviazať ozajstný vzťah. Keď však stretne ženu svojich snov, nastanú problémy a Danny musí rýchlo zinscenovať falošný rozvod. Zaplatí svojej dlhoročnej asistentke Katherine a jej deťom, aby vystupovali ako jeho budúca ex rodina. Po jednom klamstve nasleduje ďalšie a ďalšie a príbeh sa zamotáva.

22.40 Joj– Všemocný

Eddie Mora je lenivý spisovateľ, ktorému sa začina rúcať svet. Chcú ho vyhodiť z práce a rozchod s priateľkou Lindy ho len utvrdí v presvedčení, že je život je v troskách a budúcnosť nemôže priniesť nič, len ďalšie sklamanie. To sa ale zmení vo chvíli, keď Eddieho navštívi jeho starý priateľ z detstva Vernon. Ponúkne mu tabletky NZT- utajovanú drogu, ktorá umožňuje využívať mozog na 100% a dodáva človeku extrémne sebavedomie.

SOBOTA 20:30 Markíza– Ninja korytnačky

Majú mená slávnych talianskych renesančných umelcov, ovládajú zbrane japonských ninjov a zbožňujú pizzu. Ninja korytnačky sú obrovský fenomén, ktorý sa zrodil presne pred tridsiatimi rokmi ako čiernobiely komiks. Mesto New York zúfalo potrebuje hrdinov. Tam, kde sú Michelangelo, Donatello, Leonardo a Raphael nesmie chýbať ani zvedavá reportérka April (Megan Fox). Spoločne odhalia desivé plány na rozšírenie impéria a rozhodnú sa ich prekaziť.


Mohlo by vás zaujímať: Dcéra Robina Williamsa si uctí jeho pamiatku: Je ten čas v roku a ja zmiznem!


22:35 Markíza– Čeľuste 3D

Partia vysokoškolákov sa vydavala na chatu, aby tam strávili príjemný víkend. Nachádza sa uprostred jazera na ostrove, kde budú mať absolútne súkromie. Je nádherné počasie, ako stvorené na kúpanie, dvaja z partie sa preto aj s doskami vyberú na člne na vodu. Neprejde veľa času a začne sa krvavý útok, jazero skrýva ďalšie nebezpečenstvo - mäsožravých žralokov. Začna boj na život a na smrť. Žraloci však nie sú jedinou hrozbou, ktorá ich čaká.

NEDEĽA 20:35 Joj– Pád bieleho domu

Biely dom dobyli teroristi. Prezident je im vydaný na milosť. Amerika čelí najväčšej hrozbe v svojej histórii. Existuje len jeden človek, ktorý ju môže zachrániť.Expríslušník zvláštnych jednotiek využije všetky svoje schopnosti a hlavne detailnú znalosť prostredia Bieleho domu na to, aby v jeho útrobách nielen prežil, ale navyše aby v spolupráci s prezidentovým zástupcom oslobodil hlavu štátu.

20:35 Joj Plus– Terapia láskou

Život ide málokedy podľa plánu... Pat Solitano stratil všetko - dom, prácu i manželku. Po ôsmich mesiacoch strávených v psychiatrickej liečebni sa ocitá v spoločnej domácnosti s matkou a otcom. Pat je rozhodnutý začať odznova, myslieť pozitívne a získať všetko späť.Jediné, po čom túžia jeho rodičia je, aby sa čo najskôr postavil na vlastné nohy. No keď Pat stretne Tiffany, atraktívnu ženu s neľahkým životom, všetko sa skomplikuje...

Viac o téme: ČeľustePád bieleho domuKrižovatka smrtiTerapia láskou
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu