Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nenechajte si ujsť: TV TIPY plné skvelých komédií a napínavých akčných trhákov

Tajomstvo ich očí
Tajomstvo ich očí (Zdroj: entertainmentwallpaper.com)

Na televízne večery sa tento týždeň môžu tešiť najmä priaznivci skvelých komédií a akčných trhákov. Práve to sú totiž žánre, ktoré našej filmovej ponuke najviac dominujú.

Pondelok, Plus 20:35, Záhada na Aljaške

Komédia zprostredia športu zroku 1999, vktorej si zahral Russell Crowe. Mystery je celkom nenápadná dedinka na Aljaške. Výnimočná by nebola ničím, keby každý jej mužský obyvateľ nebol posadnutý hokejom. Jedného dňa skupinka nadšených amatérskych športovcov dostane ponuku zahrať si proti profesionálnemu hokejovému tímu New York Rangers. Teraz môžu ukázať, čo vnich naozaj je aže ich silácke reči nie sú len bľabotaním do mrazivého vetra. Nájdu však odvahu?


Mohlo by vás zaujímať:Ostali im len oči pre plač: Títo herci odmietli úlohy v top filmových hitoch


Utorok, Plus 20:35, Pád Bieleho domu

Akčný triler zroku 2013, vhlavnej úlohe sGerardom Butlerom. Biely dom obsadili teroristi, prezident Spojených štátov sa stal ich rukojemníkom. Jediný človek, ktorý môže zabrániť najväčšej hrozbe vhistórii je prezidentov bývalý osobný strážca Mike Banning. Ten neváha využiť všetky svoje schopnosti ahlavne detailnú znalosť prostredia Bieleho domu, aby prezidenta zachránil. Lenže čas sa nezastaviteľne míňa anavyše sa zdá, že prezident nie je jediný, kto je vohrození...


Mohlo by vás zaujímať:Toto je Sparta: Sexi hrdina, ktorý zachraňoval nielen prezidenta!


Streda, Markíza 20:30, Život je raz taký

Romantická komédia zroku 2010 vhlavných úlohách sKatherine Heigl aJoshom Duhamelom. Holly aEricovi sa zminúty na minútu zmení život, keď zistia, že ich najlepší priatelia prišli pri tragickej autonehode oživot. Práve Holly aErica si ale vybrali ako náhradných rodičov pre ich malú dcérku Sophiu. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby títo dvaja ľudia neprechovávali ksebe zjavné nesympatie aspoločný život by bol tá najposlednejšia vec, oktorú stoja. Pre Sophiu ale musia zabudnúť na staré konflikty aznačné rozdiely.


Mohlo by vás zaujímať:Nebezpečne rozmaznané hviezdy: Takto sa správajú, keď im nie je po vôli!


Štvrtok, Dajto 20:15, 300

Historická dráma zroku 2006, vktorej si hlavnú postavu zahral Gerard Butler. Námetom pre film bol rovnomenný komiks. Vbitke pri Termopylách sa vojská spartského kráľa Leonidasa stretávajú smnohonásobnou presilou Peržanov. Sparťanov však ani značná prevaha neoberie oodvahu a odhodlanie, atak sa Gréci vboji zjednotia aprotivníkov nakoniec porazia. Aké dopady bude mať toto heroické víťazstvo na život na Peloponézskom polostrove?


Mohlo by vás zaujímať:Písali dejiny: Najlepšie filmy podľa historických osobností


Piatok, HBO 20:00, Zoceľovacia kúra

Komédia zroku 2015 vhlavných úlohách sWillom Ferrellom aKevinom Hartom. James King má ísť za finančný podvod do väzenia. Dostáva však tridsaťdňovú lehotu, aby si mohol dať do poriadku svoje záležitosti. James sa rozhodne tento čas využiť as pomocou Darnella Lewisa sa na svoj pobyt vo väzení pripraviť. Postupne však zisťuje, že Darnell nie je ne túto úlohu ten najvhodnejší. Práve naopak...


Mohlo by vás zaujímať:Kvalita overená časom: Top romantické komédie vás očaria aj dnes


Sobota, Markíza 23:05, Kolíska do hrobu

Akčný triler zroku 2003, vktorom uvidíte Jet Liho či rapera sumeleckým menom DMX. Práve on je hlavou skupiny profesionálnych zlodejov, pre ktorých žiadna úloha nie je nesplniteľná. Keď však jedného dňa unesú jeho dcéru, všetko sa zmení. Diamanty, ktoré od neho únoscovia žiadajú, DMX vskutočnosti nemá. Na ceste za záchranou dcéry sa spojí stajným agentom Su Duncanom. Zrazu tak majú spoločný cieľ, na ceste za ktorým ich nemôže nič zastaviť...


Mohlo by vás zaujímať:Chyby sa nájdu aj v najväčších trhákoch: Všimli ste si ich?


Nedeľa, HBO 20:00, Tajomstvo ich očí

Mysteriózny triler zroku 2015 vhlavných úlohách sNicole Kidman aJuliou Roberts. Keď vyšetrovateľka FBI Jess pri novom prípade brutálnej vraždy zisťuje, že obeťou je jej vlastná dcéra, psychicky sa zosype. Ďalšou ranou pre zlomenú Jess nastane vtedy, keď sa dozvie, že podozrivý zvraždy jej dcéry bez stopy utiekol. Nasledujúcich trinásť rokov jej kolega Ray zasvätí svoj život hľadaniu vraha na vlastnú päsť. Keď konečne príde kustope, ktorá by ho mohla doviesť kvrahovi, nehodlá sa vzdať. Na šokujúce tajomstvo, ktoré sa čoskoro objaví, však nikto nie je pripravený.

Viac o téme: 300Tajomstvo ich očíZáhada na AljaškePád Bieleho domuŽivot je raz takýZoceľovacia kúraKolíska do hrobu
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu