Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Skvelé TV TIPY: Dojme vás Rain Man, pobavia Mimoni a vydesí Smrť v priamom prenose!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: fanpop.com, internet)

Tento týždeň ponúkne filmovým fanúšikom z každého žánru niečo. Nebudú chýbať akčné snímky, romantické filmy, ani rozprávky. Je len na vás, čo si z pestrej ponuky vyberiete.

PONDELOK 20:35 Joj - Mafiánovci

Do mestečka vNormandii sa sťahuje americká rodina Blakeovcov. V skutočnosti sa volajú Manzoniovci a sú pod ochranou FBI. Otec Giovanni pochádza zo starej mafiánskej rodiny a vypovedal proti konkurentom, ktorí za ním vyslali zatiaľ neúspešného zabijaka.Fred Blake, jeho manželka Maggie, sedemnásťročná dcéra Belle a štrnásťročný syn Warren sa však ani vo Francúzsku nedokážu zbaviť svojich starých zvykov a praktík. Podarí sa im nakoniec splynúť s okolím?

22:35 Jednotka - Krok do tmy

Dobová dráma o mladom lekárovi, ktorý sa nevie vyrovnať so svojou krvavou minulosťou. Počas vojny musel vyniesť krutý rozsudok. Po rokoch sa bráni prijať ponúkanú kariéru a prepadá vášni v mimomanželskom vzťahu. Jeho kroky vedú k nečakaným následkom.

22:40 Markíza - Hnev Titanov

Desať rokov po hrdinskej porážke monštrózneho Krakena sa poloboh Perseus snaží žiť pokojným životom v rybárskej dedinke. Netuší však, že medzi bohmi zúri boj o nadvládu, ktorý ohrozí nielen jeho, ale aj jeho syna Helia.


Mohlo by vás zaujímať:Filmoví hrdinovia v nemocnici: Lokiho zbil kladivom malý chlapec!


STREDA 20:25 Jednotka - Rain Man

Charlie Babbitt práve zistil, že má autistického brata Raymonda. A zistil to za pomerne dramatických okolností. Jeho otec zomrel pred niekoľkými dňami a podstatnú časť dedičstva zanechal niekomu, koho Charlie vôbec nepozná. Zdesenie je o to väčšie, že tomuto zvláštnemu mužovi v žilách koluje tá istá krv. Tak sa začne veľké dobrodružstvo, na ktorého konci ich čaká vzájomné porozumenie. Pocit blízkosti, ktorý nikoho nenechá chladným...

ŠTVRTOK 20:30 Markíza - Ja, zloduch 2

Čaká nás pokračovanie príbehu o malinkých žltých mimoňoch a ich vodcovi Gruovi, ktorý sa teraz stará o tri malé dievčatká.Môže byť napravený zloduch ešte vôbec zábavný? Keď rozpráva rozprávky na dobrú noc? Keď sa bojí o nevinnosť svojej najstaršej dcéry? Keď už nechce vôbec nič ukradnúť? Gru našťastie neskončí ako obyčajný civil, pretože v jeho vnútri sa stále ukrývajú schopnosti, ktoré by hocikto rád využil...

22:30 Doma - Legenda o vášni

Píše sa koniec 19. storočia. Plukovník William Ludlow, dôstojník americkej kavalérie, už ďalej nedokáže znášať spôsob, akým vláda jedná so Západnými kmeňmi a rozhodne sa usadiť v opustených kopcoch Montany. Vychoval troch synov:Alfréda, Samuela a Tristana.Tristanje úplne iný než ostatní. Vyrástol pod dozorom plukovníkovho priateľa One Staba, ktorý ho naučil umeniu bojovníka. V strede záujmov troch bratov je jedna žena - Susannah. Zapôsobí na mužov doslova ako načasovaná bomba. Medzi bratmi nastane neľútostný boj o jej srdce...

23:15 Joj - Smrť v priamom prenose

Agent FBI v čele s Jennifer March si nevie rady. Jediné, čo vedia je, že čím dlhšie im bude trvať dolapenie vraha, tým sa stanú smrteľné internetové stránky populárnejšie a tým viac ľudí príde o život.Sériový vrah si našiel dokonalého komplica - internetové publikum!


Mohlo by vás zaujímať: Kate Hudson kašle na vizážistky: Fúha, takto ste sexi herečku ešte nevideli!


PIATOK 20:30 Joj Plus - Ratatouille

Mladý potkan Remy odvážne sníva o tom, že sa stane známym kuchárom v parížskej päťhviezdičkovej reštaurácii.Keď ho okolnosti doslova vrhnú do reštaurácie, ktorú preslávil jeho kuchársky vzor Auguste Gusteau vyznávajúci heslo "Variť môže každý", čoskoro zistí, že ak ste potkan a niekto vás uvidí, môže vám ísť v kuchyni doslova o život...

20:35 Joj - Zakázaná zóna

Tajný agent Damien Collier pátra v Detroide po zbraniach hromadného ničenia, ktoré ukradli živly z mestského geta. Policajt požiada o pomoc bývalého trestanca Lina, jediného človeka, ktorý pozná tento rajón a nebojí sa miestnych gangstrov. Záujmy oboch mužov však spojí ich spoločný nepriateľ, miestny vládca Tremaine.

22:35 Markíza - Sicario: nájomný zabijak

Agentka FBI je zaradená do elitnej vládnej jednotky, ktorá má za úlohu pomáhať vo vojne proti drogám na hranici medzi USA a Mexikom. Je to územie nikoho, kde neplatia žiadne zákony a pre členov tímu sa misia stáva otázkou života a smrti.

SOBOTA 20:30 Markíza - Rýchlo a zbesilo 6

Niektoré motory nezadriete ani keď jazdíte zásadne s plynovým pedálom zošliapnutým k podlahe. Vin Diesel, Paul Walker a Dwayne Johnson sa vracajú v ďalšom diele jednej z najúspešnejších filmových sérií súčasnosti. Tentokrát pribudne pár luxusných akčných scén, z ktorých všetkým padne sánka, a zlatým klincom bude návrat postavy, ktorú nikto nečakal.

23:10 Markíza - Stokerovci

India Stokerová nebola pripravená na stratu svojho otca Richarda, ktorý zomrel pri tragickej autonehode. Bol totiž zároveň jej najlepším priateľom a iných nemá. V deň svojich osemnástych narodenín sa India zoznámi so svojím strýkom Charliem, charizmatickým mužom, o existencii ktorého nemala doteraz ani potuchy. Indiu a jej labilnú matku Evelyn, ktorá ho pozvala, okamžite očarí svojím šarmom a pokojom. Už čoskoro pochopí, že Charlieho príchod nebol náhodný a jeho šokujúce tajomstvo z minulosti môže zásadne ovplyvniť jej budúcnosť. Alebo ju dokonca celkom zničiť!

Viac o téme: Rýchlo a zbesiloLegenda o vášniSicarioSmrť v priamom prenoseRatatouilleMafiánovciZakázaná zóna
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu