Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TV TIPY Pripravte si ovládače: Čaká vás Angelina Jolie aj Denzel Washington

Johnny English Zobraziť galériu (7)
Johnny English

Známe snímky a ešte známejšie mená. Tento týždeň sa ponesie v znamení slávnych hercov a značne obľúbených filmov, ktoré ste pravdepodobne už videli, no oplatí sa ich pozrieť aj znova.

Pondelok 20.25 Jednotka: Colette

Dojímavý ľúbostný príbeh zprostredia koncentračného tábora dostane azda každého anavyše sa na ňom podieľali Česi aj Slováci. Dobro, zlo, krutosť, smrť, pravda, lži apomedzi to skutočné puto, odvaha, dôvera aláska. Väzeň Vili poradí krásnej židovke pri príchode do Osvienčimu, ako sa správať pri selekcii atým jej zachráni život. Postupne sa zblížia, no jej krásu si všimne aj nemecký fanatický dôstojník. To vkonečnom dôsledku nemôže viesť kničomu dobrému.

Slováci a Česi sa rozbehli: Tieto filmové novinky ohúrili divákov!

Colette
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Totalfilm)

Utorok 20.15 Dajto: Equalizer

Denzel Washington jednoducho nemôže hrať vzlom filme! Ako bývalý agent tajnej elitnej vojenskej jednotky musí prerušiť svoj dobrovoľný oddych. Kvôli záchrane mladého dievčaťa tak opäť riskuje svoj život, keď sa ocitá zoči-voči extrémne násilným Rusom.

Equalizer, Denzel Washington
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Sony Pictures)

Streda 17.20 HBO: Avatar

Svet, ktorý miestami presahuje aj tú najkreatívnejšiu fantáziu, je mierumilovným miestom. Ale len do času, kým sa tam nedostanú pozemšťania, ktorí chcú zarobiť na veľmi cennom mineráli.

Toy Story, Gladiátor či Avatar: Nechýbalo veľa a nemuseli vôbec vzniknúť

Avatar
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: internet)

Štvrtok 15.35 Markíza: Johnny English

Vo štvrtok poobede vás pobaví špionážna komédia sazda najvtipnejším hercom vôbec – Rowanom Atkinsonom. Keď pri bombovom útoku zahynú všetci kvalitní agenti, na vyriešenie ukradnutých korunovačných klenotov ostáva práve ten najnešikovnejší zo všetkých nešikovných - Johnny English. Hoci sú jeho postupy výrazne netradičné, konečne môže svetu predviesť, čo dokáže.

Piatok 20.15 Dajto: Pán prsteňov: Spoločenstvo prsteňa

Hoci dej, postavy či prostredie pozná už každý, žiadny fanúšik si dobrodružstvo malého hobita Froda Pytlíka ajeho pomocníkov určite nenechá ujsť. Jeden znajobľúbenejších filmov vôbec totiž každého dostane do úplne iného sveta, vktorom je možné čokoľvek.

Majstri filmovej hudby: Spoznajte skladateľov legendárnych melódií

Pán prsteňov
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: internet)

Sobota 22.20 Nova: Salt

Angelina Jolie sa vžiadnom filme nevzdala bez boja arovnako tomu je aj vsnímke Salt, kde stvárnila agentku CIA Evelyn Salt. Po obvinení zo špionáže pre Rusko sa vydáva na útek. Nielen preto, aby sa vyhla väzeniu, ale predovšetkým preto, aby dokázala svoju nevinu. Počas toho sa však vynára čoraz viac aviac podozrivých otázok.

Nedeľa 18.10 HBO: Papierové mestá

Papierové mestá
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: 20th Century Fox, )

Rovnomenná adaptácia knihy Papierové mestá od vynikajúceho autora Johna Greena poteší predovšetkým tínedžerov, no svoje si vnej nájdu aj tí skôr narodení. Do života trochu bojazlivého autiahnutého Quentina Jacobsena vtrhol víchor vpodobe novej kamarátky Margo, ktorá ho zaujala nielen výzorom, ale najmä nespútaným adobrodružným životom, ktorým nakazí všetkých navôkol.

Viac o téme: Tv tipAngelina JolieDenzel WashingtonRowan Atkinson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu