Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TV TIPY s prekvapeniami: Vin Diesel v obleku a s vlasmi, Jennifer Aniston ako striptérka!

Z filmu My sme Millerovci
Z filmu My sme Millerovci (Zdroj: SITA, AP)

Hľadáte kvalitný film, pri ktorom dobre zrelaxujete po ťažkom dni? Alebo len patríte medzi filmových fanúšikov? Tak či onak, nenechajte si ujsť naše TV TIPY na celý týždeň!

PONDELOK

JOJ Plus, 20:30 – Street Kings

Tom Ludlow (Keanu Reeves) je všetkým iným než čestným policajtom. Keď však pred jeho očami zavraždia jeho kolegu, ktorý sa rozhodol začať hrať „čisto“, stane sa práve Ludlow jedným z podozrivých. S pomocou mladého detektíva (Chris Evans) sa púšťa do vyšetrovania a odhaľovania toho, kto sú skutoční losangelskí Králi ulice.

JOJ Cinema, 21:50 - Jobs

Aký bol Steve Jobs ako človek a kým bol ako podnikateľ? Na túto otázku sa snaží dať odpoveď tri roky starý životopisný film Joshuu Michaela Sterna, v ktorej sa v hlavnej úlohe predstavil Ashton Kutcher. Sternov snímok zachytáva tridsať ročné obdobie, od vzniku Applu až po jeho cestu na vrchol, ktorej pomohol práve Steve Jobs.

Mohlo by vás zaujať - Hviezdy seriálu Tie roky sedemdesiate: Kam sa podeli a čím sa živia dnes?

UTOROK

JOJ PLUS, 20:30 – Cesta do zatratenia

Oscarová Cesta do Zatratenia predstavuje Toma Hanksa v úlohe manžela, otca a nájomného vraha, ktorý sa vyberá na cestu pomsty a odplaty. Spoločnosť mu robí jeho najmladší syn, ktorý sa stáva svedkom prerodu nájomného vraha na muža lačniaceho po krvi. Akú cestu nachystal osud Michaela Sullivana a jeho syna?

ČT1, 22:05, Poirot – Halloweensky večierok

V jednej z najhororovejších adaptácii románu Agathy Christie bude belgický detektív Hercule Poirot vyšetrovať tajomnú vraždu dievčaťa menom Joyce. Tá pred smrťou na halloweenskom večierku povie, že sa kedysi stala svedkom vraždy, no to, že niekoho zabili si uvedomila až spätne. Podozrivých je veľa, no môžete si byť istí, že Hercule Poirot vraha opäť nájde.

Prečítajte si aj toto - Má sedemdesiatku na krku aj vo filmovom repertoári: Milovaný Poirot jubiluje

STREDA

Jednotka, 20:25 – Hra

Znudený multimilionár Nicholas Van Orten (hrá ho Michael Douglas) dostane na narodeniny od svojho brata tajomný darček. Poukážku na Hru spoločnosti CRS. Akonáhle podpíše zmluvu, jeho dovtedy pokojný život sa rýchlo zmení na horor. Hrozí mu, že všetko to, čo roky budoval, skončí v troskách. Súvisí s tým však sama spoločnosť či Van Orten čelí oveľa prekvapujúcejšiemu nepriateľovi?

Nova, 23:20 – Mesto

Mala to byť len jedna z ďalších lúpeží. To by sa však Doug MacRay (Ben Affleck) nemohol zamilovať do bankovej úradníčky Claire Keeseyovej (Rebecca Hallová). Až tá mu ukáže, že sa dá žiť možno aj inak, než neustále na hrane. Doug rozmýšľa, že s ňou utečie ďaleko za hranice svojho mesta, Bostonu, no vie, že v pätách by mal políciu i svojich bývalých kumpánov. Ako sa rozhodne?

ŠTVRTOK

ČT2, 22:15 – Králičia nora

Život manželov sa od základov zmení po tom, čo ich štvorročný syn zahynie pri autonehode. Každý z manželov sa so smútkom vyrovnáva po svojom. Mladý šofér, ktorý zabil ich syna kontaktuje manželov. Tí spoločne diskutujú o Králičej nore vedúcej do paralelného vesmíru, kde ich syn žije. Je toto spôsob k tomu, ako sa vyrovnať so smrťou dieťaťa?

Dvojka, 23:00 – Dokážte mi vinu

Vin Diesel s vlasmi, v obleku a v dráme zo súdneho prostredia. V snímke geniálneho Sidneyho Lumeta sa Diesel predstaví v úlohe mafiána, ktorý sa pred súdom rozhodne hájiť sám. Tento skutočný príbeh, jeho priebeh a verdikt inšpirovali Sidneyho Lumeta k nakrúteniu výnimočného filmu, v ktorom Vin Diesel odkryl úplne nový rozmer svojho herectva. 

Čítajte ďalej - Sexi aj bez koruny krásy: Týmto hercom plešina skutočne pristane

PIATOK

JOJ, 23:00 – Štvanec

V jeden deň bol detektívom, ďalší deň už sedel vo väzení. Jack Regan patrí medzi tvrdých a nekompromisných policajtov, ktorý sa nezloží pred ničím a nikým. Zo dňa na deň sa však z neho stane štvanec, ktorého jedinou záchranou sa stane mladý detektív George Carter, ktorého si Regan vychováva ako svojho nástupcu. Londýnske ulice však ukrývajú nejedno prekvapenie.

Nova, 22:20 – My sme Millerovci

Ako previesť z Mexika do USA niekoľko kilogramov drog tak, aby si to nikto nevšimol? Až potom šťastná náhoda privedie obyčajného dílera Davida Burkeho (Jason Sudeikis) k spánostnému nápadu. „Zaobstará“ si fiktívnu manželku (Jennifer Anistonovú, ktorá pracuje ako striptérka) a fiktívne deti a vyberie sa s nimi do Mexika na výlet. Veď kto by už podozrieval rodinku Millerovcov!

SOBOTA

JOJ, 20:35 – Zlodejka kníh

Nemecko, 1939. Deväťročná Liesel sa ukrýva pred hrôzami vojny do kníh. Z knižnice potajme odnáša knihy a rozdáva ich ďalším ľuďom. Niektoré sama číta. Oporu pre svoju záľubu nachádza nielen u svojho nového otca, ale aj u židovského mladíka Maxa, ktorého jej pestúnska rodina ukrýva. Vojna však klope na dvere. Čoraz hlasnejšie.

Markíza, 20:30 -  Muž na odstrel

Vyslúžený žoldnier Jim Terrier (Sean Penn) by už najradšej odpočíval po boku svojej dávnej lásky, no nemôže. Pre organizáciu, pre ktorú kedysi pracoval sa stáva nepohodlným. Zo dňa na deň sa stáva mužom na odstrel. Jim Terrier však nie je len tak obyčajný žoldnier, je to prvotriedny zabijak, za ktorého namiesto slov prehovára jeho zbraň. 

Prečítajte si tiež - Brad Pitt, George Clooney a ďalší: Ktoré hviezdy sa blysli aj v Priateľoch?

NEDEĽA

JOJ Cinema, 22:00 – 96 hodín

Keď niekto unesie dcéru Bryana Millsa (Liam Neeson) z Paríža, ten neváha ani chvíľu a odlieta do francúzskej metropoly. Nie je to len tak obyčajný otecko, ale bývalý agent tajnej služby, ktorý ovláda bojové umenie a vie to so zbraňou lepšie, než všetci naokolo. V miestnom podsvetí postupne odhaľuje nitky vedúce k svojej dcére a necháva za sebou mŕtvoly. Nepríde však neskoro?

Nova, 23:25 – Let

Mal to byť obyčajný let, ktorý sa však v okamihu zmenil na nočnú moru. Našťastie tu bol kapitán Whip Whitaker (Denzel Washington), ktorého riskantný manéver zachránil životy všetkých cestujúcich a členov posádky. Stáva sa národným hrdinom. Vyšetrovanie však odhalí, že kapitán má aj svoju temnejšiu stránku, ktorú definuje alkohol a drogy. Je teda skutočne hrdinom?

Viac o téme: Ben Affleck Vin DieselMichael DouglasAshton KutcherHercule PoirotKeanu ReevesLiam NeesonTom HanksDenzel WashingtonJennifer AnistonováJason Sudeikis
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu