Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

TV tipy pre každého: Tento týždeň bude nabitý akciou a komédiami

(Zdroj: internet)

Ak si chcete oddýchnuť pri akčnom filme či komédii, tento týždeň je pre vás ako stvorený. Pre milovníkov hororov nebude chýbať ani tretie pokračovanie Nezvratného osudu a na svoje si prídu aj fanúšikovia histórie pri legendárnom príbehu o Tróji.

PONDELOK 20:25 Jednotka - ...kone na betóne

Už nezúri komunistická diktatúra a aj do odľahlých kútov Slovenska preniká kapitalizmus. Ako sa však ukazuje, ľudia sa časom príliš nemenia a ich radosti i starosti sú stále tie isté... Tragikomický príbeh zachytáva peripetie Johaninho nového vzťahu s manažérom pivovaru Jankom Kvašným anešťastné manželstvo jej dcéry Paulíny.

22:25 Dajto - Nezvratný osud 3

Hlavná hrdinka Wendy má predtuchu, že populárna horská dráha "The Devil"s Flight" sa vykoľají a všetci pasažieri budú doslova rozmetaní po celom zábavnom parku. Podarí sa jej presvedčiť zopár ľudí, aby sa horskej dráhe vyhli a našli si radšej inú zábavu. Po chvíli z bezpečnej vzdialenosti sledujú, ako sa vízia stáva skutočnosťou. Pripravte sa na tretí zo série príbehov o smrti, ktorá si vás nájde všade.

UTOROK 20:15 Dajto - Anjeli a démoni

Keď Robert Langdon objaví dôkazy o znovuobnoveniu starovekého tajného bratstva, čelí smrteľnému nebezpečenstvu. Svoje sily spojí s Vittoriou Vetrou, krásnou a záhadnou talianskou vedkyňou. Čaká nás ďalší príbeh z pera Dana Browna v hlavnej úlohe so skvelým Tomom Hanksom.


Mohlo by vás zaujímať: EXKLUZÍVNE Erotika, láska a zrada: Pozrite si trailer k filmu, ktorý mal rozdeliť Brada a Angelinu


STREDA 20:15 Dajto - Dannyho dvanástka

Hlavnými hrdinami voľného pokračovania úspešnej lupičskej komédie je opäť Danny Ocean a jeho komlici. Uplynuli už tri roky odvtedy, ako Dannyho partia vykradla súčasne tri kasína v Las Vegas. A Danny Ocean má ďalší geniálny plán. Dynamická komédiá s hviezdnym obsadením, aj na to sa môžete tešiť v Dannyho dvanástke.

20:25 Jednotka - 48 hodín

Z väzenia utiekol nebezpečný trestanec. Odzbrojil detektíva Jacka Catesa a jeho pištoľou zastrelil ďalšieho policajta. Jack Cates je však tvrdý policajt, ktorý je odhodlaný pomstiť smrť kolegu za každú cenu. Aby sa dostal vrahovi na stopu, rozhodne sa "požičať si" z väzenia na dva dni jedného z väzňov Hammonda.To všetko v skvelej komédii v Nickom Noltem a Eddiem Murphym.

ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Rambo II

Vietnamský veterán John Rambo sa po stretnutí s posádkou vidieckej policajnej stanice dostane do väzenia. Tam ho vyhľadá jeho bývalý veliteľ Samuel Trautman a ponúkne mu slobodu. Musí však prijať novú bojovú úlohu. Sylvester Stallone opäť zahviezdi ako Rambo v jednej z jeho nezabudnuteľných úloh.

PIATOK 20:15 Dajto - Trója

Príčinou konfliktu, ktorý prerástol do legendárnej trójskej vojny, bola žena. Paris, syn trójskeho kráľa Priama, mal rozhodnúť, ktorá z troch bohyní (Athéna, Afrodita, Héra) je najkrajšia. Afrodita mu v silnej túžbe po víťazstve prisľúbila najlákavejšiu odmenu - najkrajšiu pozemskú ženu. Paris jej úplatku podľahol a zvolil ju. Na oplátku mu potom Afrodita pomohla s únosom krásnej Heleny, ktorá bola manželkou Menelausa - kráľa Sparty. V najznámejšom mytologickom príbehu sa predstaví Brad Pitt, Orlando Bloom a krásnaDiane Krueger.

20:35 Joj - Svadobná noc vo Vegas

Joy práve vyhodil z bytu jej teraz už bývalý priateľ aJacka pre zmenu vyhodili zo zamestnania. Obaja poslúchnu svojich najlepších priateľov a rozhodnú sa odísť zrekreovať sa do mesta hriechu - do Las Vegas. Hneď v prvý večer na seba narazia pri divokej pitke a ako to vo Vegas býva, nakoniec sa i vezmú.Romantická komédia o dvoch mladých ľuďoch, ktorých osudy sa nečakane - ale o to intenzívnejšie - pretnú na jednom z najdivokejších miest sveta.

21:10 Dvojka - Hon

Štyridsiatnik Lucas sa nedávno rozviedol a začína nový život. Má priateľku, novú prácu a bezproblémový vzťah s dospievajúcim synom. Jediná náhodná lož však stačí na to, aby jeho okolie zachvátila hystéria, ktorej musí vynaložiť všetko pre to, aby ubránil svoju česť a neskôr i holý život.


Mohlo by vás zaujímať:Nočná mora Bena Stillera: V boji s rakovinou mu pomáhal Robert De Niro!


SOBOTA 20:30 Markíza - 47 Roninov

47 bojovníkov sa postavilo nepredstaviteľnej presile len aby očistili česť svojho mŕtveho pána. Legenda o 47 roninoch patrí k najznámejším príbehom japonskej histórie a teraz sa z tejto exotickej zeme prostredníctvom hollywoodskych štúdií dostáva do našich kín v podobe výpravného a akčného fantasy dobrodružstva. V hlavnej úlohe sa predstaví Keanu Reeves.

20:35 Joj - Dieťa 44

Lev Demidov je vojnový hrdina. Jeho svedomitá práca pre sovietsku tajnú políciu mu zaistila postavenie, dobré bývanie pre seba a svoju krásnu ženu a tiež pre jeho rodičov. Nikto si ale nemôže byť ničím istý. Demidov odmietne udať svoju ženu a štátnou mocou je zo dňa na deň degradovaný a poslaný do vyhnanstva. Vzorný syn Sovietskeho zväzu potopený štátnou mocou až na samé dno, s kariérou i životom v troskách sa rozhodne pustiť do hľadania sériového vraha.Ako nájsť vraha v krajine, kde vraždy oficiálne neexistujú? V Stalinovom raji predsa nežijú žiadni vrahovia a v socializme zločin neexistuje.

22:20 Joj Plus - Nepobozkaná

Mladá novinárka Josie dostala konečne šancu napísať svoj prvý velľký článok, má to však jeden háčik. Musí sa opäť prihlásiť na strednú školu, miesto, ktoré ju desí dodnes. Rozhodne sa však prežiť tieto časy ešte raz, no teraz bude slávna a dokonale splynie s davom. Čo však nečakala bolo, že počas tejto úlohy stretne svoju životnú lásku.

NEDEĽA 22:40 Joj - Vymedzený čas

Will Salas žije z minúty na minútu v chudobnej zóne Dayton a iba tvrdá práca v továrni mu každý deň poskytne ďalší deň života. Rovnakému osudu čelí aj jeho matka Rachel a mnoho iných ľudí v tomto zapadákove. Miestne gangy sú vždy pripravené kohokoľvek okradnúť, čo i len o pár hodín, a kľudne tým ukončiť jeho život. Jedného dňa Will pomôže pred jedným z týchto gangov uniknúť bohatému Henrymu. Henry za to Willovi daruje celé storočie času a sám sa rozhodne svoj nekonečný život skončiť.

Viac o téme: TrójaBrad PittCameron DiazAshton KutcherNezvratný osudVymedzený čas
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu