Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

TV TIPY Dráma, akcia, klasika aj romantika: Tento týždeň to bude pestré!

Daniel Craig ako James Bond v Skyfall Zobraziť galériu (6)
Daniel Craig ako James Bond v Skyfall (Zdroj: SITA)

Sychravé jesenné počasie nemusí byť dôvodom na depresiu, ak si nájdete film, ktorý vás pobaví, zažijete pri ňom drámu či prežijete poriadnu akciu. V našich tv tipoch sú presne také, stačí si len vybrať!

Pondelok 20.25 Jednotka: Živý bič

Živý bič
Zobraziť galériu (6)

Jedna znajväčších slovenský klasík arovno vdvoch častiach za sebou určite poteší milovníkov čiernobielych filmov,ale aj tých, ktorí majú radi poetické drámy. Dej sa odohráva vhornooravskej dedine Ráztoky. Leží síceďaleko od frontu, no 1. svetová vojna zanecháva vplyv aj na jej obyvateľoch...

Sú krásne, čarovné a najmä naše: Tie naj česko-slovenské rozprávky

Utorok 20.30 Plus: Dieťa 44

Silná dráma, na ktorej sa podieľali aj naši českí susedia, prinesie vutorok večer do vašich domácností akési napätie či nepokoj. V stalinistickom Sovietskom zväze niečo ako vražda oficiálne neexistuje, ako ju teda odhaliť anájsť vinníka? Stým sa musí popasovať vojnový hrdina Lev Děmidov ato včase, kedy každá pomoc môže skončiť smrťou...

Streda 20.00 HBO: Carol

Carol
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Za pozretie rozhodne stojí aj romantická dráma sCate Blanchett vhlavnej úlohe. Hlavná hrdinka Carol je manželka amatka, ktorá sazároveň bláznivo zamilujedo mladej predavačky. Tájej city opätuje. 50. roky vAmerike nepriali láske dvoch žien adokonca bol takýto vzťah postavený mimo zákon. Dokážu to vôbec nejako vyriešiť?

EXKLUZÍVNE Erotika, láska a zrada: Pozrite si trailer k filmu, ktorý mal rozdeliť Brada a Angelinu

Piatok 21.40 Prima: Pán apani Smithovci

Pán a pani Smithovci
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: tv tipy)

Hoci sa Brad Pitt aAngelina Jolie rozvádzajú, pripomeňte si snímku, ktorá ich dala kedysi dávno dokopy. Manželia Smithovci sú naoko bežným párom sobyčajnou prácou, no každý znich skrýva tajomstvo, ktoré nesmie nikodhaliť. Tajnú identitu zistia až vtedy, keď dostanú úlohu zničiť jeden druhého.

Sobota 20.35 Joj: Skyfall

Skyfall
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Universal, Wanter Bros., 21th Century Fox)

Jednoznačnou voľbou na sobotný večer strávený pri televízii je obľúbená bondovka sDanielom Craigom – Skyfall. Agent 007 je vdvadsiatej tretej snímke série oJamesovi Bondovi nútený dokázať svoju lojalitu voči M ato včase, keď ju prenasleduje vlastná minulosť.

Iron Man, Hulk či Deadpool: Odhaľte tajomstvá a pikošky superhrdinov!

Nedeľa 20.00 HBO: Ant-Man

Ant-Man
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Nedeľný večer vám spríjemní netradičný hrdina vpodaní podvodníka Scotta Langa, ktorý sa vďaka špeciálnemu obleku dokáže zmenšovať azároveň znásobovať svoju silu aje veľkým fanúšikom Avengerov. Vhlavnej postave sa predstaví sympatický Paul Rudd, vďaka ktorému sa snímke poteší aj ženské pohlavie.

Viac o téme: Ant-ManSkyfallPán a pani SmithovciCarol
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu