Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

TV tipy na tento týždeň: Vojna, lyžiarsky zájazd či dôchodca v startupe

Záber z filmu Stážista
Záber z filmu Stážista

Ponuka našich TV staníc je čoraz kvalitnejšia. A svedčí o tom aj tento týždeň, kedy na obrazovkách uvidíme hviezdy ako Brad Pitt, Robert De Niro, Sylvester Stallone, Bruce Willis, John Travolta a mnoho ďalších. Ani tento týždeň si nenechajte ujsť tie najväčšie filmové lahôdky.

Pondelok 11.15 JOJ Cinema: Kid

Ak milujete skutočné príbehy, film Kid vám bude určite po chuti. Rozpráva totiž životný príbeh Kevina Lewisa, ktorý vyrastal vsociálnej slabej rodine na predmestí Londýna. Napriek tomu, že bol týraný svojou matkou, neskôr presunutý do sirotinca anakoniec ako neúspešný podnikateľ skončil na ulici, nikdy sa nevzdal. Tento príbeh je inšpiráciou pre všetkých, ktorí sa občas cítia byť na dne.

Pondelok 22.05 JOJ Cinema: Železné srdce

Tento pondelok si pre nás JOJ Cinema pripravila skutočne kvalitný program. Nevynechajte ani snímku Železné srdce, určenú pre všetkých milovníkov vojnových filmov. Vhlavnej úlohe sa predstavia Brad Pitt, ktorý stvárňuje vojnového veterána Dona Colliera aShia LaBeouf, ktorý je zas úplný vojnový amatér. Ako si poradia piati americkí tankisti, na čele sCollierom, proti trom stovkám Nemcov?

Utorok 20.15 Dajto: Expendables: Nezničiteľní

Na utorok večer je tu dávka akcie adoslova pretlak akčných hrdinov. Vo filme Nezničiteľní sa predstaví hneď niekoľko silných chlapcov, ato Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Arnold Schwarzenegger, či Bruce Willis. Oscenár aréžiu sa postaral sám Sylvester Stallone. Takže si buďte istý, že oakčné scény nebude núdza. Skupina ostrých chlapov má splniť misiu – zničiť nebezpečného diktátora. Avšak zrejme to nebude také ľahké, ako si pôvodne mysleli...

Streda 20.35 JOJ: Divé svine

Ako to vyzerá, keď sa štyria už nie najmladší kamoši rozhodnú, že uniknú zkaždodenného stereotypu? Nasadnú na svoje motorky avydajú sa na výlet po Amerike! Aj keď sú tiež taký malý motorkársky gang, na motorkárov zo skutočného gangu Del Fuegos asi nemajú. Alebo žeby áno? Verte, že cesta Johna Travoltu, Martina Lawrenca, Tima Allena aWilliama Macyho naprieč Amerikou bude poriadne veselá.

Streda 21.00 HBO: Stážista

Robert De Niro je pán herec, ktorého sme vzlom filme asi ani nevideli. Afilm Stážista je dôkazom toho, že De Niro to stále vie... Anielen vúlohe drsňákov! Zahrá si tu sedemdesiatročného vdovca, ktorému sa nechce sedieť doma na dôchodku. Preto sa rozhodne uchádzať ostáž v internetovejfirme. Šéfovať mu bude sympatická Anne Hathaway. Túto oddychovú amilú komédiu skvalitným hereckým obsadením sa určite oplatí vidieť.

Štvrtok 18.30 Cinemax 2: Muž na lane

Všetci máme svoje tajné amožno aj bláznivé sny. Takýto sen má aj Philipp Petit, ktorý túži prejsť po oceľovom lane, natiahnutom medzi dnes už neexistujúcimi budovami Svetového obchodného centra. To, že cesta ksplneniu sna nie je jednoduchá, uvidíte vo filme Muž na lane. Podarí sa Philippovi svoj sen nakoniec naplniť?

Piatok 16.15 Cinemax: Pravidlá muštárne

Homer (Tobey Maguire) prežil svoj život vsirotinci. No napriek tomu sa tu naučil byť skvelým lekárom bez diplomu, aj skvelým človekom. Za to vďačí doktorovi Larcheovi, mužovi, ktorý sa ho ujal. No až po odchode zo sirotinca Homer zisťuje, čo je to skutočný život aveľká láska. Vydarená romantická dráma sa dočkala hneď siedmich oscarových nominácií, zktorých dve aj premenila na vytúženú sošku.

Sobota 17:50 Nova Cinema: Umě dobrý

Ak patríte kfanúšikom českej komédie, nenechajte si ujsť film Umě dobrý. Ato hlavne vprípade, ak vám sadli komédie typu Pelíšky, či Pupendo. Umě dobrý je totiž žánrovo čosi podobné. Vhlavnej úlohe sa predstaví Bolek Polívka, ako jeden zo šestice mariášových kamarátov. „Chlapci“ musia vziať zákon do vlastných rúk, keď sa jeden znich stane obeťou podvodu. Aich pokojný, ba až nudný život, je razom minulosťou.

Nedeľa 17.30 Nova: Sneženky amachři

Aopäť čosi zčeskej tvorby, tento krát však stará dobrá klasika. Povinný lyžiarsky výcvik puberťákov nemôže byť iný, ako plný vtipných situácií azábavy. Ak vám chýba pravá zima skopami snehu, pripomeňte si ju aspoň vtejto klasickej českej komédii. Určite vám spríjemní nedeľný podvečer.

Viac o téme: Tv tipyStážistaKidŽelezné srdce
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu