Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TV TIPY Ďalšia porcia skvelých filmov: To najlepšie príde v závere týždňa

Nový mesiac je predo dvermi a vy sa môžete tešiť na mnoho ďalších zaujímavých filmov. Preto si doprajte zaslúžený oddych a vychutnajte si pohodu pred televízorom.

PONDELOK 20:15Joj Cinema - S láskou, Rosie

Vedecké výskumy tvrdia, že ak sa ľudia poznajú ako malé deti, niečo im bráni, aby sa do seba ako dospelí zamilovali. Tak ide to alebo nie? Rosie a Alex, hrdinovia romantickej komédie S láskou, Rosie, sa poznajú už od škôlky. V čase prvý lások a sexu svoje zážitky samozrejme s patričnými detailami preberajú, tomu druhému to však nie je vždy úplne po chuti. Prečo? Nech je to ako chce, Rosie zostává v Dubline, zatiaľ čo Alex odchádza na Univerzitu do Bostonu. Odrazu medzi nimi stojí oceán a v postupom času aj iné vzťahy, aféry, dokonca iné manželstvá, záväzky a deti.

UTOROK 20:15 Dajto - 96 hodín

Bývalý špión Bryan povolí cestu svojej sedemnásťročnej dcére Kim do Paríža pod podmienkou, že sa mu bude pravidelne hlásiť. Pri jednom takom telefonáte se ale stáva svedkom jej únosu.
Využije všetky svoje schopností a zistí, že padla do rúk obchodníkov s bielym mäsom.
Nečaká na nič a vezme spravodlivosťdo svojich rúk...

Mohlo by vás zaujať:Seriálová mánia naplno: 7 seriálov, ktoré možno nepoznáte, ale mali by ste!

STREDA 20:35 Joj -To dievča musíš milovať

Živelná komédia plná zmätkov a dobre mierených rád, zaúch, normálne povedané faciek. Nebudeme si nič nahovárať, Isabel je ľahká dievčina. Najstaršou profesiou sa snaží našetriť, aby sa mohla stať herečkou. Akonáhle však naozaj vstúpi na Broadway, spustí lavínu bláznivých situácií a zábavy. Niekto sa do nej totiž zamiluje a niekto zase až príliš dobre poznal jej nerestnú kariéru. A všetci sú tak trochu ženatí alebo vydaté.

ŠTVRTOK 20:00 HBO -Nemilosrdní

Serge Buren (Jean Reno)je legendárny policajt, obklopený skupinou mladých a dravých policajtov s nekonvenčnými metódami. Dokáže však táto brutálna policajná skupina zabrániť útoku zločincov vybavenými vojenským arzenálom?

Mohlo by vás zaujať:Drogy, alkohol a sexuálne závislosti. Takto žijú obdivované celebrity!

PIATOK 20:35 Joj -... a rána sú tu tiché

Vojnová dráma podľa novely Borisa Vasiljeva zachytáva tragické osudy ženského oddielu na severozápade Ruska. Mladé dievčatá chceli žiť a prežívať krásu života, vojna im však všetko vzala. V odľahlej oblasti blízko fínskych hraníc pod velením desiatnika Vaskova stráži päť dievčat protileteckú artilériu. Keď ich obkľúči skupina šestnástich nacistických vojakov, musia podstúpiť nerovný boj a skúšku skutočného hrdinstva. Všetky postavy si zahrali ruskí herci.

20:20Nova -Kameňák 5

Starosta Pepan naozaj nemá kľudné Vianoce. Nepreslávi Kameňákov, pretože mu zatrhli unikátny projekt zjazdovky s veľkým skokanským mostíkom na neďalekom Řípe. Nepomohla ani protekcia pána prezidenta. Čím teda na Vianoce prekvapí Kameňákovčanov? Zázraky sa však dejú, zvlášť cez Vianoce.

Mohlo by vás zaujať:5 hollywoodskych filmov, o ktorých ste nevedeli, že ich režíroval Slovák

SOBOTA 20:30Joj plus -Milionár z chatrče

Hlavný hrdina, mladík Jamal Malik (Dev Patel), sedí v televíznom štúdiu oproti moderátorovi indickej verzie súťaže Chcete byť milionárom a čaká na poslednú otázku, ktorá ho delí od rozprávkovej výhry 20 miliónov rupií. Ešte pred nedávnom bol chlapcom z bombajského slumu, chlapcom, ktorý sa narodil do sveta bez budúcnosti, do sveta nám nepredstavitelnej biedy.Film získalosem Oscarov z desiatich nominácií!

Markíza 20:30 -Lego príbeh

Originálny počítačovo animovaný príbeh v 3D hovorí príbeh Emmeta, bežnej, poslušnej a dokonale priemernej Lego mini postavičky, ktorá je omylom identifikovaná ako tá najvýnimočnejšia osoba, v ktorej rukách leží záchrana sveta. Zrazu sa ocitne v spoločenstve cudzincov na epickej výprave za zastavením diabolského despotu. Na túto cestu je však Emmet beznádejne nepripravený.

NEDEĽA 20:30 Markíza -Expendables: Nezničiteľní 3

Úspešná a obľúbená akčná séria Expendables prináša v treťom dieli dalšiu výbušnú porciu zábavy a ako posily nové filmové legendy. Popri Stallonem, Stathamovi, Lundgrenovi, Liovi či Schwarzeneggerovi budú tentoraz na odstrel aj Antonio Banderas, Harrison Ford a Wesley Snipes. Roly ich nepriateľa sa ujal Mel Gibson. Tím Expendables bude čeliť priamo jednému zo svojich zakladateľov a bývalých šéfov.

Viac o téme: Lego príbeh96 hodínNemilosrdníS láskouRosieExpendables: Nezničiteľní 3Milionár z chatrčeTo dievča musíš milovať... a rána sú tu tichéKameňák 5
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu