Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vianočné TV TIPY v znamení klasiky: Nebude chýbať Mrázik, Sám doma ani Pelíšky

Vianoce sú konečne tu a s nimi aj čas relaxu a ničnerobenia. Neváhajte si urobiť chvíľku iba pre seba alebo sa zabavte v kruhu rodiny. Stačí si iba vybrať zo štedrej TV ponuky, ktorá prinesie najmä tradičnú vianočnú klasiku.

PIATOK 20:30 Markíza -S tebou mě baví svět

Každoročná pánska jazda troch otcov sa vplyvom razantných manželiek stáva niečím ako materskou školou v zimnej prírode. Ukáže sa, že v istých situáciách sú otcovia lepšími matkami, najmä vtedy, keď nie sú mamy v dohľade. Ich výchovné metódy sú veľmi svojrázne a vyvolávajú plno zmätkov a úsmevných situácií. Film, ktorý k Vianocoam skrátka patrí!

20:35 Joj -Sám doma

,,Mám pocit, že sme doma nechali niečo dôležité," vraví pani McCallisterová manželovi na palube lietadla nad Atlantikom na ceste do Paríža. To však ešte netuší, že doma zabudli nezabudli "niečo", ale niekoho. Svojho najmladšieho syna Kevina. A ten to veru nebude mať ľahké - na jeho dom si totiž robia zálusk dvaja lupiči.

Mohlo by vás zaujímať:Hviezdy filmu aj slávni hudobníci: Týchto sedem celebrít má pôvod na Slovensku

22:20 Markíza - Pelíšky

Príbeh o dvoch susediacich rodinách. Otec Šebek je prostoduchý, ale dobrácky dôstojník z povolania, je zástancom panujúceho režimu a rovnako vehementne obhajuje aj vlastnú neomylnosť. Otec Kraus, ktorý má za sebou trpkú vojnovú skúsenosť, je naopak zarytý opozičník. Aj on je však presvedčený, že má vždy pravdu. Preto sa nemožno čudovať, že sa títo muži nemajú v láske. V oboch rodinách sa striedajú rodinné návštevy, oslavujú sa Vianoce, svadba i nečakaný pohreb. Mládež zatiaľ pokukuje po lákadlách kapitalistického sveta a snaží sa žiť svoj vlastný, na rodičovských autoritách nezávislý život.

SOBOTA 20:45 Markíza - Mrázik

Bolo, nebolo, žil kedysi starček, ktorý mal dobrú a pracovitú dcéru Nastenku. Za druhú ženu si ale zobral zlú potvoru, ktorá spolu s rozmaznanou dcérou Marfušouoboch týrala. A keďže Marfuša veľa krásy nepobrala, o to viac macocha nenávidí Nastenku. Premýšľa, ako sa jej zbaviť, až ju nakoniec jednej krutej zimy vyženie do lesa a dúfa, že tam zmrzne alebo ju zožerú vlci. V lese je, našťastie, starý dobrý čarodejník Mrázik.

20:10 Joj -Sám doma 2: Stratený v New Yorku

Opäť sa blížia Vianoce a McCalisterovci sa chystajú stráviť prázdniny mimo domov, samozrejme aj tentoraz s rodinou strýka Franka. Kevina, ktorý sa pobil so starším bratom Buzzom, za trest zase vyhostia do spálne v podkroví. Rodina ráno opäť zaspí a cesta na letisko sa ako tradične zmení na dostihy.Hoci teraz Kevina doma nezabudnú, v zmätku na letisku Kevin omylom nastúpi do iného lietadla a ocitne sa v New Yorku...

Mohlo by vás zaujímať:Seriálová mánia naplno: 7 seriálov, ktoré možno nepoznáte, ale mali by ste!

NEDEĽA 20:30 Markíza -Dračia nevesta

Uprostred svadby unesie drak princeznú Miroslavu na svoj zámok na ostrove. Princezná stratila všetkých svojich blízkych a ženícha a teraz sa nachádza v spoločnosti krásneho Armana. Ale kto je to a čo robí na ostrove? Miroslava to zistí, ale bude už neskoro.

20:00 HBO -Kniha džunglí

Do džungle savracia tiger Šer Chán, obávaný vládca pralesa. Šer Chán, ktorý si nesie jazvy, spôsobené človekom, prisahá, že odstráni všetko, čo vníma ako hrozbu. Mauglí cíti, že musí opustiť džungľu, jediný domov, ktorý kedy poznal. Spoločnosť mu robia len dvaja priatelia - čierny panter Baghíra a ľahkomyseľný medveď Balú.

PONDELOK 20:30 Markíza -Dovolenka za trest

Po katastrofálnom rande na slepo sa single rodičia Lauren a Jim zhodnú iba na jedinej veci: že už nikdy nechcú jeden druhého vidieť. Každý z nich sa však spolu s deťmi rozhodne pre dokonalú rodinnú dovolenku. Ich nadšenie opadne vo chvíli, keď zistia, že apartmán v luxusom africkom safari rezorte budú po celý týždeň obývať spoločne.

UTOROK 20:30 Markíza -Kameňák 4

Po desiatich rokoch sa nám opäť predstavia obľúbení hrdinovia mestečka Kameňákov v plnej paráde. Pepanovi odišla manželka Vilma do Austrálie za ich dcérou a Pepan so synom Pepíkom tak žijú v čisto mužskej domácnosti, kde nie je nikdy navarené, ožehlené a kde vybuchujú vajíčka v mikrovlnke. Okolo Pepana usilovne obletuje učiteľka Vlasta, ktorá vycítila príležitosť zaplniť miesto po Vilme. Pepan je však úplne zaneprázdnený novou budúcnosťou - stal sa starostom Kameňákova.

20:20 Nova -Vesničko má středisková

Klasika, ktorá nenechá chladným azda nikoho. Šoférom družstevného nákladiaku Pávka má mentálne zaostalého závozníka Otíka. Správa sa k nemu ako k vlastnému, i keď mu chlapec vo svojej prostote pripravuje jeden problém za druhým. Aj on má však len jednu trpezlivosť a nakoniec sa rozhodne s Otíkom rozlúčiť... Vo filme sa stretnetes mnohými zaujímavými postavičkami, napríklad so svojráznym a okúzľujúcim doktorom Skružným. Ich osudy sa preplietajú v komických a niekedy aj horkých epizódach "obaľujúcich" hlavný motív príbehu.

Mohlo by vás zaujímať:5 hollywoodskych filmov, o ktorých ste nevedeli, že ich režíroval Slovák

STREDA 20:30 -Podfukári

Takto nejako by to vyzeralo, keby Dannyho jedenástka vedela kúzliť. Práve v ich elegantnom štýle totiž pracujú Podfukári - tím špičkových iluzionistov, ktorív rámci svojich efektných kúzelníckych show prevádzajú ešte efektnejšie bankové lúpeže zamerané proti skorumpovaným finančníkom. Lenže aby sa z myši stala mačka, prizve si FBI na pomoc experta, bývalého iluzionistu, ktorý má za úlohu nájsť odpovede na otázku: ide im o peniaze, najslávnejšie kúzlo alebo niečo celkom iné? A ako to, dočerta, vlastne robia?!

ŠTVRTOK 20:30 Markíza - Robin Hood

Zabudnite na všetko, čo ste kedy počuli o slávnom zbojníkovi Robinovi Hoodovi.Režisérska legenda Ridley Scott vám rozpovie svoju verziu príbehu. Ten je rovnako temný, ako bol stredovek. Vhlavnej úlohe legendárneho anglického hrdinu z 13. storočia sa predstaví Russel Crowe. Spoločne s bandou zbojníkov bojuje proti korupcii a vyzýva kráľa, aby zmenil rovnováhu síl medzi mocou koruny a jeho vazalmi.

20:35 Joj -Slečna nebezpečná

Trochu bláznivá Stefanie Plumová je na tom biedne. Nemá prácu, nemá peniaze, nemá manžela a naviac, práve prišla aj o auto. Od svojho bratranca dostáva pracovnú ponuku - má chytaťľudí, ktorí sa nedostavili na súd. Za jedného takéhoto výtržníka môže zhrabnúť trebárs aj desať tisíc dolárov. Pripadá jej to ako skvelá možnosť zárobku a rozhodne sa to skúsiť. Jej prvým prípadom je Joe Morelli, šarmantný bývalý policajt obvinený z vraždy. Má to však jeden háčik.

Viac o téme: Vesničko má střediskováSám domaPodfukáriRobin HoodPelíškyS tebou mě baví světMrázikKniha džunglíSám doma 2: Stratený v New YorkuDračia nevestaSlečna nebezpečnáDovolenka za trestKameňák 4
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu