Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Parádne TV TIPY na týždeň: Čaká na vás Hodinový manžel, aj drzý superhrdina!

Bohatá ponuka filmov je tu opäť! Hneď na úvod na vás čakajú úsmevné chvíle, neskôr zažijete pocit napätia a strachu, aby ste sa v závere nemohli prestať smiať. V tomto týždni si jednoducho vyberie každý.

PONDELOK 21:50 Markíza -Hodinový manžel

Príbeh štyroch priateľov, vášnivých hráčov vodného póla, ktorí spoločne prevádzkujú bazén. Ten im jedného dňa ako nevyhovujúci vypustí hygiena a štvorica sarazom ocitá doslova na dne. Z nedostatku príležitostí začnú chlapi podnikať ako hodinoví manželia. Každý z nich má svoju pravidelnú zákazníčku, ale tie majú okrem opráv často aj veľmi špecifické priania a potreby. Všetko graduje nečakanou cestou do Tatier, kde sa všetko poriadne zamotá.

UTOROK 20:15 Joj Cinema -Krvavé peniaze

Mladí Američania Tom a Anna Wrightovci sa dostanú pri oprave Anninho rodinného domu v Londýne do obrovských dlhov. Zároveň zistia, že nájomník, ktorý býval pod nimi, zomrel a zanechal po sebe hotovosť 200 000 libier. Stačí si len peniaze vziať a ich problém je vyriešený. To však ešte netušia, že čoskoro sa sami stanú terčom zlodeja, ktorý peniaze pôvodne ukradol. A dobrým ľuďom sa zrazu začínajú diať zlé veci.

Mohlo by vás zaujímať:Trailer najočakávanejšieho slovenského filmu roka: Takto bude vyzerať Únos prezidentovho syna

STREDA 20:25 Jednotka -Skutočná guráž

Akú veľkú guráž musí mať štrnásťročné dievča, aby pomstilo otcovu smrť? Ocka Mattie Rossovej zabilTom Chaney, ktorý následne utiekol do indiánskych teritórií.Mattie je na svoj vek nezvyčajne vyspelá a pragmatická. Má jasnú predstavu, ako spravodlivosti pomôcť. Najme si Roostera Cogburna, legendárnu predĺženú ruku zákona, ktorého štít hrdzavie pod hektolitrami vypitého alkoholu. S Cogburnom sa vydávajú v Chaneyho stopách. Nejdú ale sami. Sprevádza ich ľahko ukecaný Texas Ranger LaBoeuf, ktorý chce vyhnanca chytiť za inú spáchanú vraždu.

20:00 HBO -Deadpool

Po celom svete medzi nami žijú nenápadní, statoční a skromní superhrdinovia... a tiež Deadpool. Zo skupiny slušných hrdinov vybavených superschopnosťami akosi vyčnieva, keďže je neodolateľne drzý, vulgárny, brutálny a hlavne nechutne vtipný. Predtým, ako sa stal Deadpoolom, bol Wade Wilson členom špeciálnych jednotiek. Keď mu lekári diagnostikovali pokročilé štádium rakoviny, podrobil sa experimentálnej liečbe v rámci programu Weapon X. Vďaka tomu sa zbavil rakoviny a nielenže prežil, ale ako bonus získal schopnosť rýchleho samouzdravovania. Oproti Wolverinovi, ktorý po podobnej liečbe zostal celkom sexy - z tohoto pokusu vyšiel trvale znetvorený. Aj preto bez väčšieho odporu prijal alter ego s názvom Deadpool.

ŠTVRTOK 20:35 Joj Plus -Smrtonosná pasca 3

Bruce Willis ako policajt John McClane vstupuje do náročného súboja s teroristom, ktorý chce ochromiť New York. Je bratrancom Grubera, ktorého McClane vyprevadil z tohto sveta.John ale teraz musí plniť úlohy, ktoré vedú k jeho samovražde.A pretože mu ide o krk, prebudia sa v ňom zvláštne schopnosti, ktoré využije vo svoj prospech.

PIATOK 20:35 Joj -Návrh

Keď vplyvná knižná redaktorka Margaret čelí vidine deportácie do svojej rodnej Kanady, začína mať vážne obavy. Vymyslí si, že je v skutočnosti zasnúbená so svojím nič netušiacim asistentom Andrewom, ktorého roky terorizuje. Ten súhlasí, že sa na jej divadle bude podieľať, ale s niekoľkými podmienkami. Podivný pár sa vydáva na Aljašku za jeho rodinou a mestské dievča zisťuje, že z jednej prekérnej situácie padá hneď do ďalšej. Pretože svadba je čo nevidieť a imigračný úradník im je na stope, rozhodnú sa Margaret a Andrew s istým váhaním i napriek neistému výsledku v celej rošáde pokračovať až do konca.

Mohlo by vás zaujímať:Všetko alebo nič: Vyhodené peniaze alebo poriadna zábava? Tu je naše hodnotenie!

SOBOTA 20:35Joj -Utajený zločin

Počas loveckej výpravy do Mohavskej púšte dôjde k tragickej nehode.Bohatý magnát Madec naslepo vystrelí na pohyblivý terč, nonamiesto zveri zastrelí starého zlatokopa. Mladý sprievodca Ben trvá na tom, že prípad musia ohlásiť ako nehodu. Madec to vidí inak. Ak by sa prípad zverejnil, konkurencia by ho zničila. Zabitie starca sa musí utajiť. Ben s tým nesúhlasí a pokúsi sa privolať políciu. Madoc ho násilím donúti vyzliecť sa takmer donaha a vyženie do púšte. A lovec Madoc len pozoruje, ako mladý sprievodca a jediný svedok jeho zločinubude na slnku púšte zomierať. Do najbližšieho mesta je to totiž 45 kilometrov. Keď mladý stopár nedokáže pred šialeným boháčom utiecť, musí s ním bojovať o život všetkými prostriedkami, ktoré mu nehostinné prostredie ponúka.

NEDEĽA 20:20 Nova -Dědictví aneb Kurvahošigutntág

Bohuš Stejskal je rázovitý dedinský chlapík, ktorý žije v malej moravskej dedinke v schátralom dome. Pracuje ako drevorubač, ale väčšinu času trávi so svojimi kumpánmi popíjaním slivovice. Jedného dňa však dôjde k udalosti, ktorá od základov zmení jeho doterajší pokojný a vcelku spokojný život. Do dediny prichádza elegantný Ulrich, aby mu oznámil, že mu vďaka reštitúcii pripadne obrovský majetok po otcovi. Bohuš sa tak stáva milionárom. Spočiatkuzačína rozhadzovať peniaze na všetky strany, pozýva svojich kamarátov na pohárik, navštevuje pochybné podniky, kde si nájde aj priateľku. Náhle zbohatnutie sa však nezaobíde bez komplikácií a Bohuš sa so svojim novým postavením nie vždy dokáže správne stotožniť.

Viac o téme: Hodinový manželDědictví aneb KurvahošigutntágDeadpoolUtajený zločinNávrhSmrtonosná pasca 3Skutočná gurážKrvavé peniaze
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu