Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TV TIPY pre každého: Nudu zaženie Harry Potter, Hriešny tanec aj skvelý Stážista

Záber z filmu Stážista
Záber z filmu Stážista

Každý deň iný žáner. Máte radi komédiu, akciu, fantasy či romantiku? Tento týždeň si nájde to svoje úplne každý. Užite si pestrú filmovú ponuku s našimi tv tipmi!

Pondelok 17.50 HBO: Stážista

Dôchodok nemusí byť pre každého ideálnym riešením. Ben Whittaker v podaní famózneho Roberta de Nira sa po rokoch strávených v práci nevie zmieriť s nudným penzijným oddychom. Preto sa stáva praktikantom v módnej online spoločnosti.


Mohlo by vás zaujímať:Najprv dvojičky a teraz toto: Fešák Clooney dostane prestížne ocenenie!


Utorok 20.00 Nova Cinema: Batman

O zloduchov a kriminálnikov sa v Gotham City postará Batman tentoraz v podaní Michaela Keatona. Kontrovať mu bude zlomyseľný Joker - Jack Nicholson.

Streda 16.40 Joj Cinema: Hystéria

Môže byť dobový film pikantný? Samozrejme! Najmä, ak sa venuje vzniku vibrátora. Na tú dobu pokrokový mladý lekár Mortimer Granvill sa snaží ľudí liečiť modernejšími a jednoduchšími postupmi. Keď ho však s posledného zamestnania práve kvôli jeho názorom vyhodia, stane sa zamestnancom doktora Darlympleya, ktorý sa špecializuje na liečbu ženskej hystérie.

Štvrtok 17.10 Film+: Penelope

Trochu netradičná, no veľmi príjemná rozprávka vám ponúkne príbeh o krásnej Penelope, ktorá má kvôli kliatbe namiesto nosa prasačí rypáčik. Rodičia sa ju snažia skryť a zároveň jej nájsť ženícha, ktorého láska by ju mala odkliať...


Mohlo by vás zaujímať:La La Land pobláznil aj celebrity: FOTO Pozrite, čo vystrojila Nina Dobrev!


Piatok 20.35 Joj: Zafírovo modrá

Fantasy o cestovaní v čase Rubínovo červená pokračuje pod názvom Zafírovo modrá. Gwendolym Shephard má vďaka cestovaniu do rôznych období mnoho starostí, okrem iného napríklad naučiť sa tancovať menuet...

Sobota 15.35 Markíza: Harry Potter a Fénixov rád

Potteromaniaci, vytiahnite prútiky a pripravte sa na vstup do tajného Fénixovho rádu! Ak k nim patríte aj vy, určite si nenechajte ujsť piatu časť filmovej série z Rokfortskej strednej školy čarodejníckej.

Nedeľa 16.50 Nova: Na svätého Valentína

Valentín je sviatok, ktorý mnohí zbožňujú a iní zase nenávidia. Ignorovať ho však nie je také ľahké. Hrdinovia filmu Na svätého Valentína si tým musia tiež prejsť. A ako im to pôjde?

20.30 Markíza: Hriešny tanec

Romantika pokračuje aj večer, a to nesmrteľnou klasikou v podobe Hriešneho tanca. Vytiahnite tanečné topánky a zopakujte si známe kroky. Veď Baby predsa nebude sedieť v kúte!

Viac o téme: Tv tip
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu