Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TV Tipy s domácimi chuťovkami i neslušným návrhom: Na záver týždňa mrazivý horor!

(Zdroj: telkac.sk, youtube, ihorror.com)

Tento týždeň si každý príde na svoje. Program ponúkne komédie, drámy, ale aj slovenské chuťovky. Ak sa chce niekto aspoň na chvíľu báť a v nedeľu večer sa schúliť pod paplón, v ponuke je aj hororový príbeh.

PONDELOK 20:15 Dajto - Smrtonosná zbraň 3

Mel Gibson a Danny Glover pobavia divákov v treťom pokračovaní kultovej filmovej série Smrtonosná zbraň. Budú riešiť dôchodkové problémy, vyhodia do vzduchu celý dom a stopy ich zavedú k zrade vo vlastných radoch.

20:25 Jednotka - Červený kapitán

Drsná detektívka podľa slovenského knižného fenoménu Dominika Dána. Filmová verzia Michala Kollára sa dostane k divákom aj domov.Stovky trikových záberov, jeden z najväčších rozpočtov v slovenskom filme a príbeh inšpirovaný skutočnými udalosťami, v ktorom treba ísť cez mŕtvoly.

20:35 Joj Plus - Marley a Ja

Novomanželia John (Owen Wilson) a Jenny (Jennifer Aniston) Groganovci sa rozhodnú, že opustia drsné zimy Michiganu a začnú nový život na slnečnej Floride. Zabezpečia si roztomiléholabradora Marleyho, ktorý sa behom pár týždňov zmení na parný stroj, plný neskrotiteľnej energie. S príchodom detí a rozrastajúcou sa rodinou pribúdajú ajstarosti. Humorná komédia o rodinnom živote s nezbedným psíkom v hlavnej úlohe.

STREDA 20:25 Jednotka - Vrtieť psom

Ak chcete vidieť satirickú komédiu zo zákulisia americkej politiky, ste na správnej adrese. Prezidenta dva týždne pred voľbami postihne sexuálny škandál - jednoznačne ho musia zahladiť. Skúsený poradca Bieleho domu Conrad Brean vytvorí s pomocou hollywoodskeho producenta fiktívny vojnový konflikt, aby odviedol pozornosť. Režisér Barry Levinson ponúka pohľad na desivý vzťah politiky a médií, v ktorom sa všetci ocitáme.

22:15 Dajto - Voľný pád

Michael Douglas v napínavom thrilleri o mužovi, ktorý si jedného dňa povie dosť. Počas sparného letného dňa trčí William Foster v zápche, nervozita a napätie stúpajú a v tom sa rozhodne. So slovami "Idem domov!" vystúpi z auta a vydá sa na svoju cestu. Tá sa však zmení na nekontrolovateľné vyčíňanie psychopata - ostávajú po ňom len trosky a mŕtvoly. William sa rozhodol zavŕšiť svoju pomstu mestu, spoločnosti a ľuďom.


Mohlo by vás zaujímať:Takto Slovensko vidia americkí filmári: 5 filmov, kde našu krajinu poriadne zosmiešnili


PIATOK22:05 Jednotka - Agáva

Do malého juhoslovenského mesta prichádza vážený staviteľ Hampl so svojou mladou manželkou Naďou. Jej pozornosť zaujme rovnako mladý učiteľ Daniel Orešanský, na ktorom nedávna účasť v 2. svetovej vojne zanechala jazvy. Naďa je spočiatku rozhodnutá nepodľahnúť Danielovej charizme, no horúce leto a božská vôňa rozkvitajúcej agávy všade navôkol jej rozhodnutie komplikujú. Jednoduchý, možno až banálny príbeh lásky na motívy románu Ladislava Balleka sa v roku 2016zaradilk novinkám na slovenskej scéne.

22:15 Doma - Druhá alebo prvá

Psychologická dráma o hľadaní zmierenia medzi dvoma ženami, zktorých mladšia vymenila miesto tej staršej nielen vživote jej muža, ale aj jej detí. Jackie (Susan Sarandon) je ideálnou matkou, a tak nová otcova priateľka, omnoho mladšia Isabel (Julia Roberts), nemá veľké šance získať si priazeň detí. Situácia sa mení, keď Jackie stráca nádej na vyliečenie zťažkej choroby. Pomaly vedome odovzdáva "žezlo" matky Isabelea učí ju stať sa jej rovnocennou náhradou.

SOBOTA 20:35 Joj - Ako vycvičiť draka 2

Mladý hrdina Pí Patel vyrastal v indickej zoologickej záhrade, ktorú založil jeho otec. Možno by exotickú živnosť prevzal, keby sa rodina nerozhodla presťahovať z Indie do studenej Kanady, a to aj s niektorými zvieratami, ktorých predajom si chceli zaistiť ľahší štart v novej krajine. Proti tomu sa však postavili prírodné živly, ktoré jednej búrlivej noci potopili nákladnú loď, na ktorej sa plavil Pí s rodičmi a bratom.


Mohlo by vás zaujímať:7 super programov, na ktoré sme ako deti nedali dopustiť: Tieto relácie nás bavili aj desili zároveň


NEDEĽA 21:40 ČT2 - Neslušný návrh

V kasíne v Las Vegas spoznáva atraktívny milionár John Gage (Robert Redford) Dianu (Demi Moore)a jej muža (Woody Harrelson), architekta Davida. Mladí manželia sa ocitnú kvôli Davidovej dlhodobej nezamestnanosti vo finančnej tiesni a rozhodnú sa zariskovať. V kasíne vsadia všetky zvyšné úspory do hry. Čaká ich kruté vytriezveniev podobe totálneho neúspechu. Nachádzajú sa v zúfalej situácii a preto sú i po určitom váhaní nakoniec naklonení prijať Gageov zvrátený návrh. Rozšafný milionár ponúka Davidovi za jednu noc s jeho manželkou milión dolárov.

23:10 Markíza - Zlo nikdy nespí

Film je príbehom manželského páru, ktorému sa zabil malý syn. Aby sa s tragédiou lepšie vyrovnali, adoptujú si malého chlapca. Veľmi rýchlo zistia, že to bola veľká chyba. Nový syn má totiž zvláštnu a nevyspytateľnú schopnosť. Čokoľvek sa mu sníva, to sa v realite skutočne objaví.

Viac o téme: AgávaOwen WilsonJennifer AnistonČervený kapitánRobert RedfordDemi MooreZlo nikdy nespí
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu