Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Akčné TV Tipy, ktorým neodoláte: V ponuke je aj kus histórie či absurdná komédia!

(Zdroj: koláž, Telkáč)

Tento týždeň bude plný akcie, histórie a dramatických zápletiek. Akciu okorení ďalší príbeh o pirátoch z Karibiku či svojská komédia Grandhotel Budapešť.

PONDELOK 20:25 Jednotka - Pianista

Strhujúca dráma z obdobia druhej svetovej vojny. Film Ocenený Zlatou palmou a troma Oscarmi v hlavnej úlohe s Adrienom Brodym. Pianista Szpilman musí čeliť nástrahám osudu, ktoré priniesla vojna a obsadenie Poľska. Celá jeho rodina znáša ponižujúce podmienky, stratili majetok a musia nosiť na ruke Davidovu hviezdu. Príbeh inšpirovaný skutočnými udalosťami vás nenechá ľahostajnými.

UTOROK 20:15 Dajto - Da Vinciho kód

V Paríži bol zavraždený hlavný správca Louvru, Jacques Sauniére. Ešte než zomrel, stačil okolo seba naznačiť niekoľko symbolov a šifier. Policajný kapitán Bezu Fache povolá na miesto vraždy newyorského univerzitného profesora a uznávaného symbológa Roberta Langdona, ktorý bol momentálne na prednáškovom turné v Paríži. Tom Hanks v šialenej honbe, v ktorej bude ako Robert hľadať legendárny Svätý grál.

STREDA 21:15 Joj - Mafiánovci

Príbeh o svojskej mafiánskej rodinke Blakeovcov, ktorá sa nasťahuje do mestečka v Normandii. Na rodinu v utajení dozerajú agenti FBI. Fred Blake, jeho manželka Maggie, sedemnásťročná dcéra Belle a štrnásťročný syn Warren sa však ani vo Francúzsku nedokážu zbaviť svojich starých zvykov a praktík. V hlavných úlohách akčného príbehu uvidíte Roberta DeNira a Michelle Pfeiffer.

ŠTVRTOK 20:25 Joj Plus - Dnes neumieraj

Bondova misia pokračuje na Kubu, kde sa zoznámi s Jinx. Zistí však, že nielen jej krivky stoja za hriech, ale v dokonalom tele je aj dosť inteligentný mozog agentky CIA. Bond sa po niekoľkých peripetiách dostane do ľadového paláca na Islande, kde ho už očakáva ničomník Graves. Bond musí tentokrát zastaviť zbraň, ktorá môže zničiť celý vesmír.


Mohlo by vás zaujímať: Každou dekádou zmenia váš pohľad na svet: Na tieto filmy musíte naozaj dozrieť!


PIATOK 20:35 Joj - Pamiatkári

Pamiatkári nie sú žiadni nudní patróni, ale unikátna americká vojenská jednotka, ktorá v Európe nasadzovala svoje životy. Úlohou špeciálnej jednotky v Európe bolo nájsť, zachrániť a vrátiť majiteľom umelecké poklady, ktoré nacisti nakradli v obsadených krajinách. Siedmi americkí vojaci, pôvodne riaditelia galérií, kurátori a historici umenia, bojujú s časom. Úlohu plnia za nepriateľskou líniou a pod paľbou nemeckej armády. Skutočný príbeh, zrejme posledný veľký z čias Druhej svetovej vojny, ktorý doteraz ešte nikto nevyrozprával.

SOBOTA 20:20 Nova - Piráti z Karibiku: V neznámych vodách

Keď pirátskemu kapitánovi Jackovi Sparrowovi nečakane skríži cestu jeho dávna láska Angelica, ktorú kedysi ľahkomyseľne odvrhol, nemôže si byť ničím istý. Pochybuje o jej láske. Myslí si totiž, že ho zneužíva pri hľadaní legendárneho Prameňa mladosti. Situácia sa však ešte zhorší, keď ho donútia nastúpiť na palubu lode Queen Anne.

22:35 Markíza - Anjeli a démoni

Po Da Vinciho kóde sa tento týždeň dočkáte aj pokračovania. Robert Langdon objaví dôkazy o znovuobnovení starovekého tajného bratstva a čelí smrteľnému nebezpečenstvu. Svoje sily spojí s Vittoriou Vetrou, krásnou a záhadnou talianskou vedkyňou. Na svojej ceste sledujú 400 rokov staré symboly, ktoré znamenajú jedinú nádej na prežitie Vatikánu.

NEDEĽA 22:10 Joj - Grandhotel Budapešť

Hrdinovia komédií Wesa Andersona bývajú svojrázni a nevšední. Inak tomu nie je ani vo filme Grandhotel Budapešť. Svojský príbeh o pánovi Gustavovi, legende medzi hotelovými zamestnancami. Celý príbeh rozpráva poslíček, ktorý s pánom Gustavom zažil naozaj veľa intenzívnych chvíľ. Film sa odohráva na pozadí dramatických zmien v období medzi dvoma vojnami.

Viac o téme: Johnny DeppTom HanksPianistaAdrien Brody
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu