Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Skvelé TV Tipy na týždeň: Napínavé príbehy vás nepustia od televízorov!

(Zdroj: koláž Telkáč)

Ďalší týždeň prináša pre filmových nadšencov štedrú nádielku. V hlavnej úlohe budú akčné a napínavé zápletky, ktoré vás prinútia sedieť pred televízormi. Nebude chýbať ani pokračovanie najznámejšej mafiánskej klasiky či skutočný príbeh z 2. svetovej vojny.

PONDELOK 20:15 Dajto -Gattaca

Boli časy, keď sa hovorilo, že deti narodené z lásky budú mať šťastie - už sa to nehovorí! V tejto budúcnosti vám genetickí inžinieri namiešajú správne ingrediencie pre vášho potomka, ktorý bude ako elita spoločnosti pripravovaný v tréningových strediskách Gattaca Corporation. Kto z rodičov by odolal? Vincent má smolu, že je jedným z posledných, kto bol ešte splodený klasickými postupmi. A tak sa ocitol v nižšom spoločenskom segmente. Lenže Vincent sníva o svojej účasti v kozmickom tíme, a keď dostane šancu použiť falošnú genetickú identitu, nezaváha.

UTOROK 20:15 Joj Cinema -Bankový kuriér

Terry Leather pracuje v opravovni áut. Nie je to veľmi lukratívna práca, a preto sa začína pomaly zadlžovať. So svojimi priateľmi už podnikol pár drobných krádeží, ale bola to takzvaná nižšia liga. Čaká na nejakú lepšiu príležitosť a tá sa mu naskytne v podobe starej priateľky, Martine Love. Tá mu prezradí, že jedná londýnska banka bude mať na týždeň vyradené všetky bezpečnostné systémy a požiada ho o pomoc banku vylúpiť. Terry si uvedomí, že to je príležitosť, na ktorú celú dobu čakal.


Telkáč roka 2016: Neváhajte, hlasujte a rozhodnite o tých najlepších!


STREDA 20:25 Jednotka -Krstný otec II

Pokračovanie ságy mafiánskej rodiny nám v dvoch paralelných príbehoch spätne vyrozpráva životné osudy otca a syna Corleoneovcov, ktorých sme spoznali ako mužov zrelého veku už v prvej časti filmu Krstný otec. Malý Vito Corleone sa narodil a vyrastal na Sicílii a v roku 1910 sa prisťahoval do New Yorku. V roku 1917 už ako tínedžer prichádza Vito Corleone do newyorskej štvrti zločinu Hell.


Mohlo by vás zaujímať:VIDEO Pri tejto sexi rosničke vám bude stále horúco: Stačí, keď sa pootočí doľava a padne vám sanka


ŠTVRTOK 20:00 ČT2 -Atentát

Film Jiřího Sequensa Atentát nás vracia do jedného z najťažších období českého národa, do doby nacistickej okupácie. Napínavým spôsobom rozpráva o čine, ktorý má významné miesto v dejinách druhej svetovej vojny - o atentáte na najvyššieho predstaviteľa nacistickej moci v Protektoráte Čechy a Morava Reinharda Heydricha.

PIATOK 20:35 Joj -Diabol nosí Pradu

V závratnom svete newyorskej módy, kde nepodarený účes môže zabiť celú vašu kariéru, je časopis Runway vysneným Olympom všetkých, čo sa len trochu zaujímajú o svoj vzhľad. Šéfredaktorka vplyvného módneho časopisu Meryl Streepová ovláda okolie totálnou hrôzovládou, spočívajúcou najmä vo večnom prikazovaní a pohŕdavom zhadzovaní všetkého a všetkých. Jej ďalšou obeťou sa má stať nová asistentka Anne Hathawayová. Dokáže sa jej vzoprieť?


Mohlo by vás zaujímať: Legendárny Baywatch a jeho tajomstvá: Litre krému, veľa sexu, zlá povesť a DiCaprio!


SOBOTA 20:30 Markíza -Mission: Impossible 5

Ethan Hunt je zvyknutý vyrážať na misie, ktorých úspešne splnenie je priam nemožné. Štátnym úradníkom sa nepáčia neortodoxné pracovné metódy tajnej vládnej služby IMF, preto ju rozpustia a jej šéfa Ethana Hunta chcú hnať k zodpovednosti. Medzitým sa o slovo začína hlásiť mýtická organizácia Syndikát, ktorej členmi sú bývalí agenti. Ich cieľom je prostredníctvom riadených teroristických útokov zaviesť trochu iný svetový poriadok. Aj keď Hunt nemá proti Syndikátu oficiálne poverenie a pohybuje sa v ilegalite, zhromaždí svojich skúseným kamarátov a pokúsia sa týchto profesionálnych teroristov zastaviť.

NEDEĽA 20:30 Markíza -USS Indianapolis: Boj o prežitie

Počas 2. svetovej vojny bola USS Indianapolis známa ako jedna z najrýchlejších lodí v celom americkom námorníctve. Pod vedením kapitána McVaya (Nicolas Cage) bojovala posádka statočne v každej veľkej americkej bitke v Pacifiku. Rokovanie prezidenta Trumana o kapitulácii Nemecka prináša pre kapitána USS Indianapolis novú misiu. Vláda USA vyvinula tajnú zbraň, ktorú má McVay a jeho posádka prepraviť na ostrov Guam. Spočiatku plynulá cesta sa zmení na katastrofu, keď japonská ponorka vypáli do obrovskej lode niekoľko torpéd. Loď sa za dvanásť minút potopí. Z 1200 ľudí prežilo útok len 900. Čakajú vo vode a veria, že záchrana je už na ceste.

Viac o téme: Krstný otec IIDiabol nosí PraduMission: Impossible 5USS Indianapolis: Boj o prežitieGattacaAtentátBankový kuriér
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu