Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TV TIPY Mafiánska dráma, veselý animák i bláznivé zlé matky: Tento týždeň to bude pestré!

Angelina Jolie ako Maleficent
Angelina Jolie ako Maleficent (Zdroj: SITA)

Televízie nám na tento týždeň naservírovali príjemné chuťovky. Niektoré s dramatickým podtónom, iné s nábojom nebezpečenstva a z tých ďalších sála vôňa humoru i romantickej zápletky. Na čo máte chuť vy?

PONDELOK 20:25 Jednotka - Pokánie

Pod snímkou Pokánie sa podpísal rovnaký tím ako v prípade Pýchy a predsudku, takže ak ste fanúšikom britskej klasiky, určite vás aj tento film poteší. Vojnový príbeh je plný drámy, romantiky a napätia.


Mohlo by vás zaujímať:Už žiadny film so supermodelkou: Takú potupu obľúbená herečka ešte nezažila!


UTOROK 20:15 Joj Cinema - Matky rebelky

Byť dokonalou matkou nie je jednoduché, najmä ak každé z detí potrebuje 100 percent vašej pozornosti a vo vašom okolí všetko ovláda trojica premotivovaných supermatiek. Amy to prestane baviť, stáva sa rebelkou a na svoju stranu priťahuje čoraz viac zúfalých matiek.

STREDA 20:25 Jednotka - Krstný otec 3

Záverečná časť legedárnej mafiánskej klasiky spríjemní a zároveň zdramatizuje stredajší večer. Michael Corleone aj ako osemdesiatnik pevnou rukou ovláda svoje obchodné záujmy, pričom sa chce odpútať od zločineckej minulosti a obchody zlegalizovať.

ŠTVRTOK 13:50 HBO 2 - Doba ľadová 3: Úsvit dinosaurov

Deň detí sa oplatí osláviť s obľúbenými postavičkami z Doby ľadovej. Hrdinovia majú pred sebou ďalšie dobrodružstvo. Tentoraz sa dostanú medzi roztomilé, ako aj veľmi nebezpečné dinosaury. Obľúbená partia zažije kopu vtipných momentov, pri ktorých sa oplatí byť.


Mohlo by vás zaujímať:Desať animovaných postáv, ktoré jednoducho musíte milovať


PIATOK 20:35 Joj - Vládkyňa zla

Každý pozná len príbeh o Ruženke, ktorú prekliala zlá víla. Ako to ale skutočne bolo so zlou vílou? A bola skutočne zlá, alebo za to môže niečo iné? Netradičné spracovanie známej rozprávky vám prinesie zaujímavé odpovede.


Mohlo by vás zaujímať:Rozprávky trochu inak: Takto sa filmári pohrali s pôvodnými verziami


SOBOTA 20:20 Nova - Jurský park

Milionár John Hammond financuje obrovský vedecký projekt, pomocou ktorého by mal znovu oživiť dinosaury. Tie chce predvádzať ako ojedinelú atrakciu na ostrove Isla Nubar. Na preverenie všetkých bezpečnostných opatrení povolal experta na dinosaury, profesora Alana Granta. Prvé exempláre privádzajú posádku i prvých návštevníkov do nadšenia. No veci naberú neskôr trochu iný smer.

NEDEĽA 21:10 Doma - Lepšie neskoro ako nikdy

Harry Sanborn má už cez šesťdesiat, no hľadá si výlučne mladé priateľky. Tou aktuálnou je Marin, s ktorou strávi víkend v dome jej matky Ericy. Tá tam náhodou zavíta tiež a priateľ jej dcéry sa jej vôbec nepozdáva.

Viac o téme: Jurský parkKrstný otecVládkyňa zlaDoba ľadováPokánieMatky rebelky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu