Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Napínavé TV tipy: Pripravte sa na parádnu filmovú jazdu!

tv tipy - koláž
tv tipy - koláž

Tento týždeň si užijete skvelé napínavé a dobrodružné filmové príbehy. Stretnete sa s legendárnou kráľovnou Alžbetou, prežijete nestarnúci život s Adaline, s Frankensteinom vytvoríte kreatúru a na záver týždňa sa dostanete aj na žandárovú svadbu.

PONDELOK 20:25 Jednotka - Alžbeta

Historickú snímka o vzostupe anglickej kráľovnej Alžbety I. sa vždy oplatí pozrieť. Film zobrazuje obdobie intríg, popráv i úkladných vrážd, ako aj boje medzi katolíkmi a protestantmi v spojení s historickými priestormi, kostýmami a nepochybne i silnými dialógmi.


Mohlo by vás zaujímať:Filmy s fantastickou Cate Blanchett: Tieto jednoducho musíte vidieť!


UTOROK 20:15 Dajto - Ja, legenda

Brilantný vedec Robert Neville je jediným živým človekom v New Yorku, ktorý sa nenakazil nevyliečiteľným vírusom. Tri roky sa usiluje spojiť s inými ľuďmi, ktorým sa podarilo nákaze uniknúť a nestali sa tak krvilačnými beštiami. Poslednou nádejou je vytvoriť protilátku, ktorá dokáže zvrátiť účinky vírusu.

STREDA 21:30 Markíza - Navždy mladá

Tridsaťročná Adaline havaruje na aute, no nehodu akoby zázrakom prežije. To je však príčinou aj jej ďalších problémov - od havárie nezostarla ani o jediný deň a v rovnakej podobe žije 80 rokov. S tým sa spája predovšetkým fakt, že nemôže dlhodobo prežívať lásku. Musí sa pravidelne sťahovať, aby to nikomu nebolo podozrivé. Ako dlho sa dá prežívať život v osamelosti?


Mohlo by vás zaujímať:Zabudnite na presladené komédie: Skúste tak trochu inú romantiku


ŠTVRTOK 20:35 Joj Plus - Deň nezávislosti

Bez akéhokoľvek varovania sa na Zemi objavia obrovské tiene. Ľudia sú šokovaní z príchodu mimozemšťanov, ktorí sa chystajú zaútočiť. Ľudská rasa bude v priebehu niekoľkých dní vyhladená, pokiaľ im v tom tí, ktorí ešte zatiaľ prežili, nedokážu zabrániť.

PIATOK 20:50 HBO - Viktor Frankenstein

Viktor Frankenstein bol prvý, komu sa podarilo oživiť mŕtvu hmotua vytvoril, čo ani sám nečakal. Spolupracuje so svojím pomocníkom Igorom Strausmanom, s ktorým zdieľa spoločnú víziu. Frankenstein chce v práci pokračovať aj za cenu obrovskej katastrofy a bez ohľadu na jej následky. Zachrániť ho môže len Igor. V hlavných úlohách sa môžete tešiť na Daniela Radcliffa a Jamesa McAvoya.


Mohlo by vás zaujímať:Opilci na pľaci: Títo herci nezvládli natáčanie bez alkoholu!


SOBOTA 22:00 Nova - Thor: Temný svet

Zloduch Malekith nezomrel! Spolu s najvernejšími sa ukryl a čakal na ten správny čas, kedy bude môcť opäť použiť svoju zbraň. Príležitosť sa mu priam ponúka v čase, keď nastane konvergencia deviatich svetov. Všetky svety tak čelia totálnej skaze, ktorú môžeodvrátiťlen Odinov syn Thor.

NEDEĽA 20:15 Dajto - Žandár sa žení

V nedeľu si oddýchnite pri komediálnej klasike s malým a nervóznym žandárom, ktorý tentokrát nebude bojovať proti medzinárodnému zločinu, ale zlákajú ho osídla lásky.

Viac o téme: JaLegendaDeň nezávislostiAlžbetaViktor FrankensteinNavždy mladá
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu