Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bohaté TV Tipy na týždeň: Veľké mená, akčné scény a nezabudnuteľné osudy!

(Zdroj: Youtube)

Tento týždeň bude nabitý skvelými hereckými výkonmi, veľkými menami a nezabudnuteľnými príbehmi. Pokračovanie Kráľovnej Alžbety nám odhalí kus histórie o nebojácnej panovníčke, Útek zo Sibíri dojme každého, no chýbať nebude ani akcia.

PONDELOK 20:25 Jednotka - Kráľovná Alžbeta: Zlatý vek

Postavila sa voči najmocnejšej armáde sveta. Unikla pokusu o atentát. Kvôli vyššiemu záujmu obetovala svoju lásku a nechala popraviť svoju príbuznú. Volala sa Alžbeta a predovšetkým vďaka nej sa môže Británia chváliť prívlastkom Veľká. Vydala sa za svoju krajinu a navždy sa zapísala do dejín. Historická dráma Kráľovná Alžbeta: Zlatý vek je pokračovaním deväť rokov starej snímky Kráľovná Alžbeta, nominovanej na sedem Oscarov, ktorá ako prvá upozornila na nesporný talent herečky Cate Blanchett.

UTOROK20:15 Joj Cinema - Warholka

Siena Miller v úlohe Edie Sedgwick, charizmatickej a nepriehľadnuteľnejženy, ktorá očarila Andyho Warhola. Sľúbil jej, že z nej spraví hviezdu. To dodržal a cez noc sa stala ikonou pre tisíce ľudí. V polovici 60. rokov plnila titulné strany módnych časopisov a bola ozdobou všetkých večierkov. Bohužiaľ, koniec jej kariéry prišiel tak rýchlo, ako jej začiatok. Ocitla sa medzi tou najhoršou spodinou. Večne opitá, zdrogovaná a bez peňazí. Nedokázala sa o seba postarať a všetci sa jej otočili chrbtom. Napriek tomu, že zomrela len ako 28-ročná, svet na ňu nikdy nezabudol.

ŠTVRTOK 20:15 Joj Cinema - Útek zo Sibíri

Útek bol iba začiatok. Jeden z najsilnejších skutočných príbehov o ľudskej vôli a túžbe po slobode bol nakrútený podľa knihy Slawomira Rawicza. Popisuje útek skupinky väzňov z ruského gulagu v roku 1940. Utečenci sa vymania z neľútostnej sibírskej zimy, prejdú oblasťou jazera Bajkal a prekročia Transsibírsku magistrálu. Pred sebou však majú omnoho horšie skúšky ľudskej odolnosti a vôle.

PIATOK ​23:00 Markíza - Smrtonosná jazda

Milton (Nicolas Cage) je zločinec, ktorý utiekol z pekla, aby spasil svoju dušu. Je na ceste, aby pomstil svoju zavraždenú dcéru a zachránil jej dieťa, ktoré má byť obetované krvilačnou fanatickou sektou. Pridá sa k nemu mladá akrásna Piper, aby mu pomohla nájsť vodcu sekty. Krvilačný kult a jeho šialený vodca je len jedným z Miltonových problémov.

23:35 Joj - Únos

Wayne a Eileen Hayesovci prežívajú pravý americký sen. Vychovali dve deti a od základov vybudovali úspešnú firmu. Museli však mnohé obetovať. Keď priemerný gauner Arnold Mack Waynea unesie a požaduje za neho výkupné, obráti sa život celej rodiny hore nohami. Jeho ženaEileen sa snažív spolupráci s agentmi FBI zabezpečiť jeho záchranu. Ich vzťah v boji o Wayneov život prechádza zásadnou skúškou.

SOBOTA 20:30 Markíza - Chceš ma, chcem ťa

Komédia o mužoch a ženách. Oobrovskej priepasti, ktorá oddeľuje to, ako o sebe navzájom zmýšľajú a ako sa snažia opačné pohlavie zvádzať. Katherine Heigl a Gerard Butler sa bytostne neznášajú, no musia spolu fungovať ako kolegovia. Ona sa snaží získať ideálneho životného partnera, on hovorí ženám, aby sa prebrali, lebo muži túžia iba po jednom. Napriek tomu sa svojej kolegyni rozhodne získať muža jej snov. Všetko funguje dovtedy, kým medzi nimi nepreskočí iskra.

22:10 Prima Family - Mexičan

V tak trochu čiernej komédii nejde o živého príslušníka mexického národa, ale o starú zbraň s rovnakým názvom. V Mexiku ju má získať pre svojho gangsterského šéfa sympatický mladý povaľač, ktorého priateľke už dávno idú na nervy všetci jeho takzvaní kamaráti. Cesta na juh sa však čoraz viac komplikuje, pretože záujemcov o Mexičana pribúda. Všetci po nej túžia až tak, že nemajú problem spáchať trestný čin.

22:35 Markíza - Zamenení

Dave a Mitch boli priatelia na život a na smrť. Teraz je Dave prepracovaný otec rodiny, zatiaľ čo Mitch si užíva život slobodného muža. Obaja by si ale priali to, čo má ten druhý, čo sa im napokon po noci plnej alkoholu zrazu splní.

NEDEĽA 20:30 Markíza - Parker

Profesionálny lupič so zmyslom pre spravedlnosť sa chystá pomstiť britálnemu gangu, ktorý ho podrazil. Všetko sa odohráva v prepychovom a nablýskanom prostredí Palm Beach. Hlavnou postavou je chladnokrvný kultový antihrdina Parker, ktorý sa rozhodol ísť po všetkých.

20:35 Joj - Plán hry

The Rock ako Joe Kingman je ten najtvrdší hráč amerického futbalu, akého si len dokážete predstaviť. Má všetko - slávu, rešpekt, svaly a ženy, ktoré po ňom šalejú. Život mu zmení malé dievčatko menom Payton. Jedného dňa mu zazvoní pri dverách a predstaví sa jednoducho: Ahoj, som tvoja dcéra. Všetko, čo poznal doteraz sa zmení.

Viac o téme: Cate BlanchettDwayne JohnsonKatherine HeiglÚtek zo SibíriWarholka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu