Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prvé septembrové TV TIPY sú nabité nielen nestarnúcou akciou, ale aj kvalitnými novinkami

Zobraziť galériu (3)

Začiatok septembra sa neodmysliteľne spája s ukončením uhorkovej sezóny na poli autorských projektov slovenských televízii. Po reprízach čaká divákov množstvo zaujímavých relácií, súťaží či seriálov. To ale neznamená, že stále nenájdeme skvelé filmy, ktoré si môžete pozrieť. Ako dôkaz tu pre vás máme sedem snímok na najbližší týždeň. Vyberiete si akciu, komédiu, animovaný príbeh alebo starú dobrú klasiku?

PONDELOK 20:15 Dajto - Need for Speed

Hrdinom filmu je automechanik a milovník rýchlej jazdy Tobey. V snahe zachrániť svoju firmu a dielňu sa spojí s arogantným ex-závodníkom NASCARu Dinom Brewsterom. Na obzore je aj dobrý obchod, lenže všetky plány prekazí katastrofa pri jednom zo závodov a hlavne podraz jeho nového parťáka. Tobey ide neprávom do väzenia a podrazák Dino sa ďalej vezie v ich biznise. Po dvoch rokoch savracia,pričom má rýchlosť stále v krvi a je pripravený sa pomstiť.

UTOROK 20:25 Jednotka - Maigret

Detektív Maigret másícetvár Mr. Beana, no pripravte sa na úplne nový herecký výkon Rowana Atkinsona. V prvom diele filmového seriálu sériový vrah útočí na ženy a Maigret je pod tlakom nadriadených, aby prípady čo najskôr vyriešil. Rozhodne sa preto vrahovi nastražiť pascu v podobe policajnej volavky. Taktika je úspešná a čoskoro sa podarí zatknúť podozrivého. Kým je vo väzbe, stane sa však ďalšia vražda, ktorá nesie jeho rukopis.

STREDA 20:15 Dajto - Paul

Dvaja britskí nadšenci sci-fi sú po výprave do známej oblasti Area 51 vtiahnutí do medziplanetárneho dobrodružstva po tom, čo do svojho karavanu naberú stopujúceho mimozemšťana Paula. Poriadne divná trojka sa okamžitestáva terčom celovetového pátrania.

ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Rambo 1

Vojnový veterán z Vietnamu a jeden zo spoluzakladateľov Zelených baretov, John Rambo, si v civilizovanom svete nevie nájsť svoje miesto a začať pokojný život. Preto putuje od mesta k mestu, aby navštevoval svojich bývalých spolubojovníkov. Takýmto úvodom deja sa začala písať história kinematografie, ktorej vo svojom čase dominoval "namakaný" Rambo.

PIATOK 20:30 Markíza - Dievča vo vlaku

Každý deň na ceste do práce jazdí Rachel Watsonvlakom okolo mesta Witney. Vlak prechádza okolo jej starého domu, kde býva jej exmanžel so svojou novou manželkou Annou. O pár domov ďalej každý deň vidí iný manželský pár. Rachel si postupne tento pár obľúbi a zdá sa, že majú dokonalý život. Zároveň im závidí, ale aj praje. Jedného dňa, keď znovuprechádza okolo zvláštnehodomu, stane sa svedkom niečoho, čo od základu zmení všetko, čo si doteraz o tomto páre myslela. Mladá žena zmizne.

SOBOTA 20:00 HBO - Trollovia

Trollovia sú vždy veselí a šťastní škriatkovia, ktorí najviac zo všetkého milujú hudbu, tanec a spev. Ich jedinouvážnejšou starosťou sú Bergeni. Tí si totiž myslia, že môžu byť šťastní jedine vtedy, keď budú mať Trolla v žalúdku. Trolliemu kráľovi Peppymu sapodarí aj so všetkými jeho poddanými utiecť a založiť vlastné veselé mestečko Trollíkovo, ktoré sa Bergenom nedarí nájsť. Veľa vecí sa ale pokazí a Bergeni sú na ceste za poriadnou hostinou.

NEDEĽA 20:25 Jednotka - Colette

Strhujúci ľúbostný príbeh Viliho a krásnej Belgičanky Colette. Dej sa odohráva v koncentračnom tábore v Osvienčime. V prostredí plnom hrôzy,krutosti a smrti osudovej láske nič nepraje. Aj o tomje smutné vyvrcholenie, končiace natenkej hranici medzi dobrom a zlom,pravdou a lžou.

Viac o téme: RamboPaulMaigretCollete
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu