Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TV TIPY budú tento týždeň akčné i zábavné: Tešiť sa môžete na premiéru Cuky Luky Film!

Tv Tipy
Tv Tipy

Tento týždeň sú TV TIPY nabité každým jedným filmovým štýlom. Tešiť sa môžete na skvelú akciu, drogový príbeh, no hlavne na televíznu premiéru slovenskej snímky Cuky Luky Film.

PONDELOK Joj Plus 20:35 - Všemocný

Eddie Mora je lenivý spisovateľ, ktorému sa začina rúcať svet. Chcú ho vyhodiť z práce a rozchod s priateľkou Lindy ho len utvrdí v presvedčení, že jeho život je v troskách a budúcnosť nemôže priniesť nič, len ďalšie sklamanie. To sa ale zmení vo chvíli, keď Eddieho navštívistarý priateľ z detstva Vernon. Ponúkne mu tabletky NZT- utajovanú drogu, ktorá umožňuje využívať mozog na 100% a dodáva človeku extrémne sebavedomie.

UTOROK Jednotka 20:30 - Malé ženy

V pokojnom mestečku Concord, kam nedolieha hukot občianskej vojny, žije ženská časť rodiny Marchových. Zatiaľ čo otec bojuje kdesi ďaleko za ideály Severu, snaží sa matka aj v skromných podmienkach udržať dôstojný a šťastný život rodiny. Pomáhajú jej pri tom staršie dcéry: krásna Meg, budúca spisovateľka Jo a trochu mlčanlivá Beth, ktorá sa stará o domácnosť i najmladšiu sestru, školáčku Amy. Ich život je naplnený rovnako šťastím a láskou, ako aj odriekaním. Na ceste k dospelosti však očakávajú tieto čisté a nevinné duše aj rôzne útrapy, ktoré spoločne dokážu prekonať.

Maštalír ako sexsymbol slovenského filmu: Vzťahy s kolegyňami, ale aj šanca na Oscara!

STREDA Dajto 20:15 - John Wick 2

Legendárny hrdina John Wick je späť. Pod nátlakom bývalého spolupracovníka, ktorý má v pláne získať kontrolu nad tajným medzinárodným združením nájomných vrahov, sa v plnej sile vracia do akcie. Viazaný krvavou prísahou sa vydáva na cestu do Ríma, kde ho čaká zúčtovanie s bandou tých najnebezpečnejších zabijakov na svete.

ŠTVRTOK Dajto 20:15 - Total Recall

Stavebný robotník Dougla Quaid navštívi nezvyčajnú cestovnú kanceláriu Rekall Inc., ktorá ponúka dovolenku formou implantovaných spomienok. Quaid si vyberie dovolenku na Marse, o ktorom sa mu ustavične sníva. Pri implantácii vyjde najavo, že Quaid už mal raz spomienky upravované. Vzápätí sa ho pokúsi zabiť jeho najbližší priateľ a manželka Lori. Čoskoro Quaid zistí, že na Marse naozaj bol a zaplietol sa do odboja proti tyranskému guvernérovi Cohaagenovi. Preto satam rozhodne vrátiť, aby našiel sám seba a vlastné spomienky. Okamžite sa ocitne vo víre nebezpečných udalostí a stane sa rozhodujúcim prvkom na miske váh vojny medzi rebelmi a guvernérovou armádou.

Popoluška nebola to pravé: Emma Watson prezradila, prečo súhlasila s úlohou Belle!

PIATOK Joj 20:35 - Popoluška

Po smrti otecka je Popoluška vydaná na milosť a nemilosť krutej macoche a jej dvom dcéram. Našťastie je tu čarovná Víla sudička, ktorá jej život naveky zmení. Vyčarí Popoluške zlatý koč, krásne šaty aj krištáľové črievičky a vyšle ju do zámku na kráľovský ples. Mamička prezradí dcérke Elle tajomstvo, ktoré ju prevedie všetkými skúškami života. Musí mať odvahu a byť milá!

SOBOTA Markíza 20:30 - Útek z väzenia

Ray Breslin sa živí ako expert na infraštruktúru väzenských zariadení. Necháva sa v nich zatvárať a hľadá slabé miesta v zabezpečovacích systémoch, ktoré sú potom na základe jeho analýz odstraňované a zdokonaľované. Teraz ho čaká nová zákazka. Keď Raya dovezú na miesto, zisťuje, že väzenský komplex, v ktorom sa tentoraz ocitol, bol kompletne postavený na základe jeho doterajších poznatkov a pripomienok k zabezpečeniu väzníc.

Arnold Schwarzenegger je v novom filme najlepší zabijak sveta, ktorého chcú všetci zabiť

NEDEĽA Markíza 20:30 - Cuky Luky Film

Cuky a Luky predstavia príbeh začiatku ich šialeného priateľstva, ktoré navždy zmení ich životy. Každá pochádza z iného sveta. Každá si žije svoj život. Cuky je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jednej veci - lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu urobiť Miss. Čo sa však stane, ak tou obyčajnou ženou bude práve expertka na trapasy, Cuky?

Viac o téme: Total RecallJohn Wick 2Cuky Luky Film
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu