Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TV TIPY na týždeň: Šialená jazda, diabol, Vlk z Wallstreet aj láska v paralelnom svete

(Zdroj: koláž Telkáč)

Tento týždeň nazriete do fungovania väzenia, zažijete divoké preteky, naučíte sa ovládať a stanete sa aj svedkom striptízu. Je len na vás, čo si vyberiete, no dominovať bude predovšetkým romantika.

UTOROK 20:15 Dajto - Útek z väzenia

Ray Breslin sa živí ako expert na infraštruktúru väzenských zariadení. Necháva sa v nich zatvárať a hľadá slabé miesta v zabezpečovacích systémoch, ktoré sú potom na základe jeho analýz odstraňované a zdokonaľované. Teraz ho čaká nová zákazka.

22:35 Dajto - Kurz sebaovládania

Po konflikte na palube lietadla dostane na prvý pohľad prívetivý Dave Buznik z rozhodnutia sudkyne Danielsovej príkaz navštevovať kurz sebaovládania, ktorý vedie doktor Buddy Rydell. Dave po celý svoj predchádzajúci život natoľko potláčal svoje emócie, späté s hanblivosťou, nesmelosťou aprehnanou slušnosťou, že jedného dňa musel pohár pretiecť. A stalo sa to práve v tom nešťastnom lietadle, keď ho vyprovokovala arogantná letuška. Buddyho neobvyklé liečebné metódy sú však veľmi drsné a Dave je z terapie zmätený.

STREDA 20:35 Joj Plus - Paralelné svety

Vo vesmíre existuje jedna slnečná sústava s dvojitou gravitáciou. Dve planéty postavené tesne oproti sebe spoločne obiehajú okolo jedného Slnka. A toto je príbeh o láske dvoch rozdelených milencov z dvoch rozdelených svetov a príťažlivosti ich osudovej lásky, ktorá je silnejšia než gravitácia. Láska v beztiažovom stave.

20:40 HBO - Kráska a zviera

Hugo, otec krásnej Elsy, jedného dňa zablúdi v lese a nájde tajomný opustený zámok. Keď odtrhne ružu, napadne ho zvláštne stvorenie - napoly človek a napoly zviera. Hugo si zachráni život, keď mu na výmenu miesto seba ponúkne prvého človeka, ktorého stretne pri návrate domov. Na jeho veľké zdesenie je to však práve krásna Elsa.

ŠTVRTOK 20:15 Joj Cinema - Hystéria

Skutočný príbeh o tom, ako vznikol prvý vibrátor. Táto dobová pikantná komédia sa odohráva vo viktoriánskom Anglicku. Film rozpráva príbeh Mortimera Granvilla, mladého lekára, ktorému vadí, ako väčšina nemocníc ignoruje najnovšie teórie a naďalej liečia pacientov pomocou pijavíc a púšťaním žíl. Keď ho vyhodia z posledného zamestnania,skončí ako zamestnanec Dr. Roberta Dalrympleyho v jeho súkromnej praxi. Špecializuje sana liečbu žien, ktoré trpia "hystériou" a prichádzajú k lekárovi, aby sa im uľavilo.

23:40 Joj Cinema - Need for Speed

Na veľké plátna sa rúti filmová adaptácia ultimátnej hernej legendy Need For Speed. Prináša vysokooktánový adrenalín, jazdu bez akýchkoľvek limitov a predovšetkým opojný pocit voľnosti z rýchlych áut, ktoré sa rútia otvorenou krajinou. Vo svete nezákonných cestných súbojov sa odvíja osobný príbeh pomsty a k tomu aj takmer nemožné preteky s časom naprieč kontinentom.

PIATOK 20:15 Dajto - Lovci gangstrov

Píše sa rok 1949 a v Los Angeles vládne neľútostnou rukou gangster a brooklynský rodák Mickey Cohen. Riadi väčšinu nelegálnych aktivít v meste, vrátane obchodu s drogami, zbraňami, prostitúciou či nelegálnymi stávkami. O jeho ochranu sa starajú nielen kumpáni, ale tiež podplatená polícia a skorumpovaná politická elita. Je schopný zastrašiť i ostrieľaných policajtov. Výnimku by snáď mohla predstavovať tajná jednotka LAPD, ktorú spoločne vedú John O'Mara a Jerry Wooters.

20:35 Joj Plus - Deň po tom

Čo keď sa začína nová doba ľadová? Taká otázka straší klimatológa Jacka Halla, ktorého výskumy naznačujú, že globálne otepľovanie by mohlo spustiť prudkú a katastrofálnu zmenu zemskej klímy. Jeho prieskum ľadovcového jadra v Antarktíde dokazuje, že k takej udalosti došlo už pred 10-tisíc rokmi. Preto teraz varuje štátnych úradníkov, že by rovnaká situácia mohla nastať opäť, ale jeho varovania prichádzajú neskoro. Všetko sa už dávno začalo.

22:40 Jednotka - Vlk z Wallstreet

Peniaze, ženy, večierky, sex, drogy a zasa peniaze. Výstrednosti, ktoré si ani nedokážeme predstaviť. Bolo to legálne? Ani náhodou! Film Vlk z Wall Street prináša príbeh z čias, keď na Wall Street vládli pravidlá Divokého Západu. Len namiesto pištoľníkov na koňoch sa tu preháňajú jachty a nahé blondínky a namiesto prachu nad prériou víria vzduchom bankovky. Príbeh vzostupu a pádu burzového makléra z Wall Street, inšpirovaný skutočnými udalosťami.

SOBOTA 20:35 Joj - Creed

Rocky Balboa, bývalý svetový šampión v ťažkej váhe, sa stane trénerom a mentorom Adonisa Creeda, syna svojho niekdajšieho súpera Apolla Creeda. Vo voľnompokračovaní sériefilmov o Rockym sa predstaví Sylvester Stallone a Michael B. Jordan.

21:40 ČT2 - Diablov advokát

Úspechom zaslepený mladý právnik sa svojou egoistickou ambicióznosťou nevedomky dostáva do rúk samotného diabla. Keanu Reeves a Al Pacino sa predstavia v drámé o vzostupoch, pádoch a tých správnych rozhodnutiach. Konali by ste inak, ak by ste sa mohli rozhodnúť znova?

NEDEĽA 20:30 Jednotka - Vrchni, prchni!

Kníhkupec Dalibor Vrána nemá veru ľahký život. Má totiž finančne náročnýkoníček- miluje krásne ženy. Keďže je Dalibor muž činu, značnú časť jeho zárobku zhltnú alimenty. A keďže nechce, aby jeho rodina bola o niečo ukrátená, svoju neľahkú finančnú situáciu sa rozhodne vylepšiť originálnym spôsobom - stane sa fantómom reštaurácií a jedální.

22:00 Doma - Striptíz

Ambiciózna herečka Demi Mooreová sa predstaví v úlohe tanečnice Erin Grantovej, ktorá v súdnom procese vďaka intrigám svojho bývalého muža príde o prácu i o právo vychovávať svoju dcéru. A pretože túži dostať dieťa späť a potrebuje peniaze na odvolací proces, nechá sa zamestnať ako striptérka v jednom z mnohých nočných klubov v Miami.

23:05 Markíza - Román pre ženy

Jemne grotesknýpríbehdvoch žien: dvadsaťročnej Laury, ktorá pracuje v redakcii dámskeho týždenníku Vyrovnaná žena, a jej ovdovelej matky, tlmočníčky a prekladateľky Jany. Obe ženy hľadajú toho pravého a stále sa im nedarí.

Viac o téme: CreedNeed for SpeedDiablov advokátStriptízRomán pre ženyParalelný svetVrchni prchni!Vlk z Wallstreet
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu