Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pohodové TV TIPY: O zábavu sa postará Sváko Ragan aj Strážcovia galaxie

tv tipy - koláž Zobraziť galériu (2)
tv tipy - koláž (Zdroj: koláž Telkáč)

Chcete, aby sa posviatočný týždeň niesol v príjemnom filmovom duchu? Máme pre vás overený recept. Potrebujete trošku akcie, kúsok fantasy, pár kúziel, dávku dobrodružstva. Ochutíme kvapkou drámy a lyžičkou domácej klasiky. S týmto jednoducho musíte zvládnuť akýkoľvek pracovný nápor.

PONDELOK 21:35 HBO - Jackie

Jackie Kennedy sa po zvolení manžela za prezidenta stala jednou z najmladších prvých dám. Milióny ľudí po celom svete ju začali obdivovať za jej eleganciu, vyberaný vkus a vrelosť. Všetko sa však zmení po strate manžela, s ktorou sa musí vyrovnať ako manželka, matka i prvá dáma. Vo filmovom portréte jednej z ikôn 20. storočia hviezdi fantastická Natalie Portman.


Mohlo by vás zaujímať:Nie sú príbuzní, ale mohli by byť: FOTO Veď vyzerajú úplne rovnako!


UTOROK 20:35 Plus - Siedmy syn

O našu planétu vedú odjakživa vojnu sily zla a dobra. Teraz sú ochrancovia Zeme na kolenách a zachrániť svet môže skutočne len výnimočný hrdina. Proti odhodlaniu a odvahe spravodlivých však stojí všemocná čierna mágia a armáda netvorov.

STREDA 20:40 HBO - Strážcovia Galaxie Vol. 2

Aj v stredu večer sa bude zachraňovať, tentoraz výrazne zábavnejším spôsobom. Peter Quill, ktorý sám seba nazýva Star Lord, a jeho verní a svojskí priatelia musia zachrániť galaxiu. Pritom sa zo starých nepriateľov stanú spojenci a na pomoc im prídu aj iné postavy z marvelovského sveta. Kombinácia veľkých filmových hviezd, poriadnej dávky humoru a hitov 70. rokov jednoducho musí dopadnúť skvelo!


Mohlo by vás zaujímať:Hrdinovia z Justice League ako ich nepoznáte: Vedeli ste o nich tieto fakty?


ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Policajt v Beverly Hills

Svojrázny policajt z Detroitu si vzal dovolenku, zbraň a vybral sa po stopách zločinu. Typická je preňho rýchla reč, presná muška a veľmi netradičné vyšetrovacie metódy. Po tom, čo zavraždili jeho priateľa Mikea Tandina, sa vydáva do Beverly Hills, aby tam vraždu vyšetril na vlastnú päsť.

PIATOK 20:20 Nova - Iron Man

Najbohatší a najironickejší superhrdina z marvelovskej dielne nepotrebuje žiadne špeciálne schopnosti. Za svoje peniaze si Tony Stark môže dovoliť fantastický oblek, s ktorým dokáže aj nemožné. Práve prvá časť je o tom, ako sa k tomu dostal.

SOBOTA 15:10 Markíza - Harry Potter a Tajomná komnata

Harry Potter sa po prázdninách vracia do Rokfortu. Tentoraz však vďaka (ne)šikovnosti škriatka Dobbyho trochu netradične - lietajúcim autom. Nie je to však jediná čudná vec, ktorá sa ten rok na Rokforte udeje. Na Harryho čakajú neznáme nápisy, skamenení študenti či podivne sa správajúce pavúky.


Mohlo by vás zaujímať:Silná novoročná nádielka: Toto sú najočakávanejšie filmy roku 2018


NEDEĽA 20:30 Jednotka - Sváko Ragan

Príbehy zo života garbiarov z myjavských kopaníc ponúka televízny film Sváko Ragan. Nezabudnuteľný Jozef Króner sa predstavil v hlavnej postave ako sváko Ragan. Ten je prefíkaným obchodníkom, zručným remeselníkom a predovšetkým veľkým figliarom, ktorý sa dokáže vždy vynájsť.

Viac o téme: Harry PotterTv tipyStrážcovia galaxieJackieSváko Ragan
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu