Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Posledné januárové TV TIPY v znamení akcie, superhrdinov i nestarnúceho Terminátora

Tv tipy
Tv tipy (Zdroj: Telkáč koláž)

Január sa blíži ku koncu a televízne tipy sa opäť naplnili akciou. Na obrazovkách sa postupne predstaví najznámejší komiksový superhrdina všetkých čias, ikonický Terminátor či neuveriteľne sexy Olga Kurylenko v úlohe profesionálnej zlodejky. Je len na vás, čo si vyberiete.

PONDELOK 20:15 Dajto - Terminátor Genisys

Budúcnosť je temná. Súdny deň v deväťdesiatych rokoch minulého storočia zlikvidoval polovicu ľudstva a tí, ktorí prežili, sa od tej doby snažia márne vzdorovať počítačovému systému Skynet. Najsilnejšie hnutie odporu sa sformovalo okolo Johna Connora, ktorý pre Skynet predstavuje najväčšiu hrozbu. Problém má vyriešiť Terminátor, stroj na zabíjanie s ľudskými rysmi, ktorého Skynet pošle do minulosti, aby zabil Connorovu matku Sáru. Až do toho okamihu sa vyššie uvedený popis zhoduje s prvým dielom. Návratom do roku 1984 však dochádza k zásadnému bodu obratu.

UTOROK 22:05 Joj Cinema - Momentum

Keď sa Alex, ostrieľanejzlodejkes tajomnou minulosťou, omylom podarí prezradiť svoju totožnosť počas pôvodne plánovanej rutinnej lúpeže, ocitne sazapletená vo vládnom sprisahanía vtiahnutá do smrtiacej hry na mačku a myš s nebezpečným vrahom a jeho tímom zabijakov. Alex, vyzbrojená vlastným arzenálom smrtiacich schopností, je rozhodnutá pomstiť svojichzavraždenýchpriateľov a odhaliť pritom pravdu. Olga Kurylenko exceluje po boku Jamesa Purefoya v hlavnej úlohe akčnej hrdinky v tomto dynamickom thrilleri.

STREDA 20:30 Jednotka - Bounty

Na spiatočnej ceste lode Bounty, plávajúcej z Tahiti, sa časť posádky vzbúri proti krutému zaobchádzaniu zo strany kapitána Bligha. Kým vzbúrenci sa vrátia na ostrov aj s loďouku krásnym Tahiťankám, kapitán s hŕstkou verných sa vydáva na strastiplnú cestu za záchranou v malomčlne. Hereckému obsadeniu dominujú slávne menáakoMel Gibson,Anthony Hopkins, Edward Fox,Daniel Day-Lewis,Phil Davis čiLiam Neeson.

ŠTVRTOK 20:35 JojPlus - Kráľovstvo nebeské

Kováč Balian ovdovie, keď sa jeho manželka po smrti ich dieťaťa zabije. Zlomeného mladíka navštívi križiacky veterán Godfrey a prizná sa, že je jeho otec. Pokúša sa so synom zblížiť a ponúkne mu spoluúčasť na križiackej výprave. Balian najprv odmieta, ale napokon sa k otcovi a jeho mužom pridá na ceste do Svätej zeme. Godfreya pri obrane syna zrania a ešte pred príchodom do Jeruzalema zraneniam podľahne. Pred smrťou stihne dať synovi morálne rady a pasuje ho za rytiera. Osirelý Balian prichádza do Svätej zeme, ujíma sa svojho majetku,pôdy po otcovi a navyšespozná krásnu Sibyllu.

PIATOK 20:15 Dajto - Muž z ocele

V hlavnej úlohe snímky Muž z ocele režiséra Zacka Snydera sa predstaví Henry Cavill ako Clark Kent/Superman. Už ako malý chlapec zistí, že jeho neobyčajné schopnosti nie sú pozemského pôvodu. O niekoľko rokov neskôr sa vydá hľadať pravdu, odkiaľ prišiel a aké je jeho skutočné poslanie. Svoju silu nedokáže dlho skrývať a k tomu má eštezachrániť svet pred skazou a stať sa symbolom nádeje pre celé ľudstvo.

SOBOTA 20:35 Joj - Ladíme 2

Majú skvelé hlasy, dokonalé telá, až na výnimky, sú kráľovnami v spievaní a vo svojich vystúpeniach nepoužívajú hudobné nástroje. Celá Amerika im leží pri nohách a dokonca ich pozvú, aby zaspievali prezidentovi Obamovi k narodeninám. Lenže stačí drobná technická komplikácia, v ktorej figuruje speváčka s príznačnou prezývkou Tučná Amy, bezmocne visiaca na lanách pred Barrackovými očami čiastočne tak, ako ju Boh stvoril. Z Barden Bellas, doterajších miláčikov, sa stáva terč.

NEDEĽA 20:30 Markíza - Útok na Biely dom

Režisér slávnych akčných veľkofilmov Roland Emmerich nás tentokrát zavedie do Bieleho domu. Medzi turistami, ktorí sú na prehliadke sídla amerického prezidenta je aj washingtonský policajt John Cale s dcérou. Dramatické okolnosti ho prinútia skočiť rovnými nohami do akcie, aby zachránil nielen svoje dieťa, ale aj prezidenta a postavil sa presile ťažko vyzbrojenej skupiny polovojenských útočníkov.

Viac o téme: Terminátor GenisysMomentumBountyKráľovstvo nebeskéMuž z oceleLadíme 2Útok na Biely dom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu