Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Držte si klobúky! TV TIPY vám tento týždeň poriadne zamávajú s emóciami

Tv Tipy
Tv Tipy (Zdroj: Telkáč koláž, YouTube)

Na Slovensku momentálne vládne hokejová eufória, ktorá sa hlavne u nežnejšieho pohlavia mieša s očakávaním víkendovej kráľovskej svadby. Aj napriek tomu však televízie stále ponúkajú dostatočné množstvo filmov, na ktoré by ste mali upriamiť pozornosť. Čaká vás množstvo akcie a napätia, no pripraviť sa môžete aj na romantickú jazdu v podobe životného príbehu zoznámenia princa Harryho so svojou milovanou. Čo si vyberiete, je len na vás.

PONDELOK 20:30 Jednotka- Fantomas

Fantomas, záhadný netvor s oceľovou tvárou, terorizuje Paríž. O jeho skutočnej existencii sú však stále pochybnosti, pretože ho doteraz nikto na vlastné oči nevidel. Prvým hosťom tajomného Fantomasovho paláca sa nedobrovoľne stane novinár Fandor, ktorý o ňom napísal senzačný článok. Fantomas potrestá túto trúfalosť osobitne: vezme na seba Fandorovu podobu a spácha fantastickú lúpež. Neskôr si nasadí aj masku komisára Juvea, ktorý sa už dlho neúspešne usiluje Fantomasa dolapiť. RTVS pritom uvedie Fantomasa na Slovensku po prvýkrát v HD kvalite.

UTOROK 20:15 Dajto - Dvojičky

O dvojičkách sa hovorí, že ich vie bezpečne rozoznať iba vlastná matka. S podobnosťou týchto dvoch mužov však nebude mať problémy nikto. Ak máte tridsať a práve sa dozviete, že niekde na tomto svete je niekto, kto je taký istý ako vy, musí to byť vzrušujúce. Ak sa vám ho však podarí nájsť a vyzerá celkom inak, je to ešte vzrušujúcejšie. Nikto by to o nich nepovedal, ale fakt je jednoducho fakt. Julius a Vincent sú dvojičky.

Ivan Reitman - rodák z Komárna nakrútil Ghostbusters a rozosmial Schwarzeneggera

STREDA 20:30 Jednotka - Krstný otec II

Pokračovanie ságy mafiánskej rodiny nám v dvoch paralelných príbehoch spätne vyrozpráva životné osudy otca a syna Corleoneovcov, ktorých sme spoznali ako mužov zrelého veku už v prvej časti filmu Krstný otec. Malý Vito Corleone sa narodil a vyrastal na Sicílii a v roku 1910 sa prisťahoval do New Yorku. V roku 1917 už ako tínedžer prichádza do newyorskej štvrti zločinu Hell.

ŠTVRTOK 20:15 Joj Cinema -More v plameňoch

20. apríla 2010 došlo na ropnej plošine Deepwater Horizon v Mexickom zálive k jednej z najväčších človekom spôsobených katastrof na svete. Tento film rozpráva príbeh, ktorý sa neobjavil v nijakých správach a väčšina ľudí ho nepozná. Je to príbeh 126 členov posádky, pracujúcich na palube Deepwater Horizon, ktorí tam v teň deň prežili skutočné inferno. Skúsení profesionáli, muži aj ženy, bojovali s ohňom do úplného vyčerpania v nádeji, že prežijú a čoskoro sa dostanú na breh k svojim rodinám. V jedinom okamihu sa ocitli v najhoršej nočnej more a museli pozbierať všetku svoju odvahu, aby zastavili rozpútané pekloa vo chvíli, keď všetko vyzeralo stratené, zachránili aj jeden druhého.

PIATOK 21:40 Markíza - Únos cez internet

Jackie Fletcherová je realitnou maklérkou, má dve deti - šestnásťročnú Isabel a so svojím novým manželom Mattomtrojročného Tommyho. Všetci štyria žijú v jednej domácnosti, rodina je šťastná, akurát Isabel nemusí svojho brata Tommyho. Keď si Isabel nájde chlapca Jeremyho, situácia sa zmení. Jej postoj k rodine sa zlepší a začne brať malého Tommyho na detské ihrisko, kde si spolu vždy užijú veľa zábavy. Jedného dňa sa však Tommy stratí. Rodičia si myslia, že sa mu Isabel nevenovala, ale ona ho len na chvíľku spustila z očí, keď vyťahovala obed z tašky.

Celá rodina aj polícia po ňom pátrajú. Isabel hľadá Tommyho so svojimi kamarátmi cez sociálne siete. Isabel ide do miestneho detského klubu, kde nájde chlapca z ihriska a spomenie si na jeho matku. Chlapcova opatrovateľka jej však oznámi, že jeho matka zomrela pred dlhou dobou. Isabel povie polícii, že ho musela uniesť ona. Jeremy zoženie všetky fotografie z ihriska a na nich nájdu ženu, ktorá Tommyho uniesla. Matt zrazu zistí, že túto ženu veľmi dobre pozná!

Od kníh až po film: Cenzúra naša každodenná, vieme ešte, kde sú hranice?

SOBOTA 20:35 Joj -Harry a Meghan - Kráľovská romanca

Romantický príbeh milovaného britskéhoprinca Harryho(Murray Fraser) a rozvedenej americkej herečkyMeghan Markleovej (Parisa Fitz-Henleyová) sledujeme od prvej chvíle, čo ich zoznámili priatelia. Odpočiatočného priateľstva, ktoré ešte dokázali pred verejnosťou skrývať, až k obrovskej celosvetovej pozornosti médií, ktoré sledovali ich vzťah, ako prerastá do lásky a zamilovanej dvojici boli neustále v pätách. Snímka je na obrazovkách uvedená príznačne práve v deň kráľovskej svadby týchto dvoch mladých ľudí.

NEDEĽA 20:35 Joj - Herkules

Klasický mytologický príbeh o Herkulovi dostáva úplne nový rozmer. Začína v momente, kedy Herkules splnil povestných dvanásť úloh, aby sa vykúpil zo svojich minulých hriechov. Žije vo vyhnanstve a živí sa ako žoldnier. On a jeho päť verných spoločníkov putujú po starovekom Grécku a výmenou za zlatoposkytujú ochranu každému, kto ich potrebuje. Keď o ich služby požiada samotný trácky kráľ a jeho krásna dcéra, ktorých krajinu neustále ohrozujú tyranskí bojovníci, Herkules pochopí, že svojmu osudu nemôže utiecť. Musí prijať svoj vlastný mýtus a stať sa opäť tým slávnym hrdinom, ktorým bol kedysi dávno.

Viac o téme: Krstný otec IIFantomasMore v plameňochDvojičky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu