Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Komediálne TV tipy na týždeň: Nebudú chýbať české klasiky či napätie

(Zdroj: Youtube)

Tento týždeň bude nabitý komédiami, akciou a českými klasikami. Ak budete mať chuť, môžete sa ponoriť do thrilleru o zmiznutej žene či únose Nataschi Kampuschovej. Stačí si len vybrať.

PONDELOK 20:15 Joj Cinema - Tankový prápor

Jedna z legendárnych českých komédií sa opäť objaví ne televíznych obrazovkách. Hrdinom horkosladkého pohľadu na vojenský život v 50. rokoch je Danny, ktorý spolu so svojimi kamarátmi čelí buzerácii dôstojníckeho zboru.

UTOROK 20:35 Joj Plus - Stratené dievča

V deň piateho výročia svadby Nick Dunne nahlasuje, že jeho nádherná žena Amy je nezvestná. Pod tlakom polície a narastajúceho mediálneho šialenstva sa však Nickov obrázok šťastného manželstva začína rozpadať. Jeho klamstvá, výhovorky a podivné správanie nútia každého položiť si znepokojivú otázku - zabil Nick Dunne svoju ženu?

STREDA 20:20 Nova - Miss špeciálny agent

Na pracovisku vzrušuje svojich kolegov asi tak, ako prítomnosť kopírky. Berú ju ako chlapa, pretože sa nespráva ako žena: pri smiechu chrochtá, pri chôdzi sa kláti a oblieka sa hrozne. To ju však netrápi, jej nesplnenou túžbou je veľký prípad. Namiesto toho však jej vinou pri akcii postrelia kolegu a šéf ju za trest pošle do kancelárie. Snáď by tam už zostala až do dôchodku, keby sa neozval tajomný terorista menom "Občan", ktorý chce spáchať atentát na súťaži Miss USA.

PIATOK 20:20 Nova -Dědictví aneb Kurvahošigutntág

Bohuš Stejskal je rázovitý dedinský chlapík, ktorý žije v malej moravskej dedinke v dome na spadnutie. Pracuje ako drevorubač, ale väčšinu času trávi so svojimi kumpánmi popíjaním slivovice a povaľovaním sa v tráve. Jedného dňa sa mu zmení život. Do dediny prichádza elegantný právnik a oznámil mu, že mu vďaka reštitúcii pripadne obrovský majetok po otcovi. Bohuš sa tak stáva milionárom. Priebehudalostí má čím ďalej rýchlejší spád a zdá sa, že prebieha úplne nezávisle na Bohušovej vôli.

20:30 Markíza - Cuky Luky Film

Cuky a Luky predstavia príbeh začiatku šialeného priateľstva, ktoré navždy zmení ich životy. Každá pochádza z iného sveta. Každá si žije svoj život. Cuky je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jednej veci - lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu urobiť Miss. Čo sa však stane, ak tou obyčajnou ženou bude práve expertka na trapasy, Cuky?

SOBOTA 20:15 Joj Cinema -Únos Natasche Kampuschovej

Príbeh desaťročnej Nataschi Kampuschovej je inšpirovaný skutočnými udalosťami. Natascha po hádke s matkou odišla ráno sama do školy vo viedenskej štvrti Donaustadt. Krátko nato ju uniesol 35-ročný elektrotechnik Wolfgang Priklopil, ktorý ju väznil viac než osem rokov v maličkej miestnosti pod garážou, ktorú sám vybudoval.

20:30 Markíza - Zabijakov osobný strážca

Špičkový bodyguard Michael Bryce dostane špeciálnu úlohu - musí sa postarať o svojho úhlavného nepriateľa. Jeden z najznámejších zločincov svetaDarius Kincaidje kľúčovým svedkom v dôležitom prípadea treba ho bez ujmy na zdraví dopraviť na súdne pojednávanie. Neúprosný telesný strážca a obávaný zabijak, ktorí si dlhé roky šli po krku, sa na dlhých 24 hodín stanú súčasťou jedného tímu.

22:25 Jednotka - Cadillac Records

V roku 1950 vzniklo v Chicagu vydavateľstvo, vďaka ktorému sa z Chucka Berryhoči Muddyho Watersa stali veľké hviezdy, ktoré sa aspoň čiastočne vymanili z údelu rasovo diskriminovaných a etablovali sa v americkom šoubiznise. Afroamerická hudba a štýl rhytm and blues, alebo R&B sa stali jeho neoddeliteľnou súčasťou. Po úspechu však prišiel i pád.

NEDEĽA 20:15 Joj Cinema - Reportér

Píše sa rok 1969. Ostrieľaný reportér Ward Jansen sa s kolegom vracia do rodného mesta na Floride. Chce na mieste činu získať viac informácií o udalostiach, po ktorých sa samotársky lovec aligátorov, Hillary van Wetter, ocitol v cele smrti. Van Wetter čaká na popravu pre vraždu šerifa, z ktorej bol usvedčený navzdory chýbajúcim dôkazom. V pátraní pomáhajú Wardovi aj jeho mladší brat Jack a pôvabná Charlotte, ktorí veria v lovcovu nevinu. Nie každý v meste ale ich snahu víta s nadšením a nie každý s nimi chce hrať čistú hru.

20:35 Joj Plus - Rokerky

Niektoré priateľstvá pretrvajú naveky, niektoré nie. Keď dostala Suzette v bare padáka, rozhodla sa oprášiť spomienky nasvoju hippiemladosťa vydáva sa na výlet do Phoenixu navštíviť dávnych známych a najmä svoju najlepšiu priateľku Vinni. Cestou jej však dojde benzín a zvezie sasospisovateľomHarrymPlummerom.Ak on zaplatí benzín, ona ho zvezie. Dohoda je na svete a čoskoro už Suzette klope na dvere svojej najlepšej kamarátky Vinie. Zdá sa, že čas zabil aj to posledné, čo tieto dve ženy mohlo spájať. Lenže zdanie zvykne klamať.

Viac o téme: Tankový práporMiss špeciálny agentÚnos Natasche Kampuschovej
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu