Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Skvelé TV TIPY na týždeň: Čaká na vás silný príbeh lásky z cirkusu či akční hrdinovia

(Zdroj: amazon.com)

Ani počas najbližšieho týždňa sa nebudete nudiť. Televízie si pre vás pripravili ďalšiu porciu zaujímavých filmov z tých najrôznejších žánrov. Výber je len na vás.

PONDELOK 20:30 Markíza -My sme Millerovci

David Burke je podradný dealer trávy, ktorého klientami sú šéfkuchári a matky voziace svoje deti na tréningy. Pochopiteľne sa snaží byť čo najviac nenápadný. Nie práve najpríjemnejším spôsobom zistí, že žiadny dobrý skutok nezostane nepotrestaný. Snaží sa pomôcť niekoľkým lokálnym puberťákom a skončí okradnutý triom punkových bezdomovcov. Ukradnú mu zásoby aj hotovosť a on má zrazu voči svojmu dodávateľovi Bradovi obrovský dlh. V snahe zachovať si čistý štít a udržať si dobrý zdravotný stav David nemá na výber. Musí sa stať prvotriednym drogovým pašerákom, ktorý dostane za úlohu priniesť poslednú Bradovu zásielku z Mexika.

UTOROK 20:15 Joj Cinema -Za každú cenu

Dvaja bratia, bývalý trestanec a rozvedený otec, sa v snahe o záchranu rodinnej farmy rozhodnú uchýliť k sérii adrenalínových bankových lúpeží. V pätách však majú ostrieľaného strážcu zákona, ktorý ich mieni za každú cenu dostať.

STREDA 20:00 HBO -Batman vs Superman: Úsvit spravodlivosti

V obave, že činy nadpozemského superhrdinu z Metropolisu ostanú bez kontroly, nastúpi proti nemu impozantný ochranca Gotham City, zatiaľ čo svet váha, akého hrdinu vlastne potrebuje. A kým sú Batman a Superman vo vzájomnej vojne, rýchlo vyvstáva nová hrozba, ktorá ľudstvo stavia do väčšieho nebezpečenstva, než doteraz poznalo.

ŠTVRTOK 20:15 Joj Cinema -Let’s Dance 4

Mladá tanečnica Emily prichádza do Miami s veľkým snom tancovať na profesionálnej úrovni. Na jednej plážovej party sa zoznámi so Seanom (Ryan Guzman) a pretancuje s ním celú noc. Sean vedie kontroverzné pouličné tanečné hnutie MOB, ktoré sa drzo derie vpred a tancuje na najrušnejších miestach v meste a tiež v netradičných priestoroch ako sú múzeum alebo banka. Občas si vyberú rušnú križovatku. Jednoducho to rozbalia všade, kde vzbudia poriadny rozruch. Tancom provokujú bežných okoloidúcich a strhávajú na seba aj pozornosť médií. Ich hlavným cieľomje spôsobiť čo najväčší šok a byť poriadne vidieť aj počuť. Sean Emily učaruje a rozhodne sa do jeho tanečného projektu zapojiť. Postupne sa stane jeho hlavnou tanečnicou.

PIATOK 20:20 Nova -U mě dobrý

Šesť priateľov, záhradkárov a rybárov, sa stretáva v malebnej krčme u Buddyho. Ich pohoda, ktorá sa väčšinou spája s mastením mariáša končí vo chvíli, kedy sa jeden z nich stane obeťou falošných hráčov z vysočanskej tržnice a naši hrdinovia berúzákon do vlastných rúk. To všetko na čele s ikonickým Bolkom Polívkom.

SOBOTA 20:15 Prima -Voda pre slony

Výpravná romanca z cirkusového prostredia 30. rokov minulého storočia o zakázanej láske, ktorá sa zrodí na magickom mieste plnom dobrodružstiev, zázrakov a nebezpečenstva, vznikla podľa celosvetového knižného bestselleru Sary Gruenovej. Hlavné úlohy stvárnili držiteľka Oscara Reese Witherspoon a hviezda ságy Súmrak Robert Pattinson. Jacob Jankowski skladal záverečné skúšky na veterine, keď sa dozvedel, že obaja jeho rodičia zomreli pri autonehode. Bez rodiny a bez peňazí Jacob netušil ako ďalej, ale osud ho zavial do vlaku svetového cirkusu Benzini.

NEDEĽA Markíza 20:30 -Útek z väzenia

Ray Breslin sa živí ako expert na infraštruktúru väzenských zariadení. Necháva sa v nich zatvárať a hľadá slabé miesta v zabezpečovacích systémoch, ktoré sú potom na základe jeho analýz odstraňované a zdokonaľované. Teraz ho čaká nová zákazka. Keď Raya dovezú na miesto, zisťuje, že väzenský komplex, v ktorom sa tentoraz ocitol, bol kompletne postavený na základe jeho doterajších poznatkov a pripomienok k zabezpečeniu väzníc.

Viac o téme: My sme MillerovciÚtek z väzeniaVoda pre slonyLet’s Dance 4Za každú cenuBatman vs Superman: Úsvit spravodlivosti
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu