Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bláznivé TV Tipy na týždeň: Oddajte sa smiechu a romantike, ktoré vás pohltia

(Zdroj: Youtube)

Tento týždeň bude nabitý bláznivými, romantickými komédiami. Začiatok týždňa odštartuje prefíkaný akčný thriller, rozosmejú vás bláznivé príbehy a koncom týždňa si môžete odpočínúť pri klasickej romantike v podobe Casablancy, kde si zahrali Humphrey Bogart a Ingrid Bergman.

PONDELOK 20:30 Markíza - Lúpež po taliansky

Ich geniálny plán bol premyslený do najmenších detailov a prevedený úplne bezchybne. Každý z nich bol kedysi špičkovým profesionálom vo svojom obore a Charlie by za svoj tím dal aj ruku do ohňa. Podaril sa i útek napriek tomu, že išlo o jeden z najstráženejších palácov v Benátkach. Ale jeden z nich zradil.

STREDA22:20 Jednotka - Moneyball

Dráma Moneyball je natočená podľa skutočného príbehu Billyho Beana - bývalého nádejného baseballového hráča, ktorý sa potom, čo nedokázal splniť sľubné očakávania, so svojou súťaživou povahou radšej zameral na manažérsku stránku tohto športu. Na začiatku sezóny prišiel opäť o svojich najlepších hráčov. S túžbou po víťazstve sa Billy rozhodne ísť proti klasickým zvyklostiam, ktoré v baseballe platia. V snahe zmeniť systém, ktorý dlhé roky fungoval, najme inteligentného ekonóma. Spoločne sa postavia proti sedliackemu rozumu, vyzbrojení odhodlaním všetko prehodnotiť a dospejú k neuveriteľným záverom.

ŠTVRTOK 20:35 Joj - Černí baroni

Filmová komédia podľa slávneho zakázaného románu Miloslava Švandrlíka, ktorý sa síce v 70. a 80. rokoch minulého storočia nevydával, ale o to väčšmi sa neoficiálne šíril a čítal. Trpká komédia, ktorá vás presvedčí o tom, že aj na zlé stránky našej histórie je možné pozerať sa s nadhľadom a humorom.


Legendy, ktoré odštartovali kult herectva: VIDEO Prvé mená vo svete filmu


PIATOK 20:30 Markíza - Kameňák 4

Po desiatich rokoch sa nám opäť predstavia obľúbení hrdinovia mestečka Kameňákov v plnej paráde. Pepanovi odišla manželka Vilma do Austrálie za ich dcérou a Pepan so synom Pepíkom tak žijú v čisto mužskej domácnosti, kde nie je nikdy navarené, ožehlené a kde vybuchujú vajíčka v mikrovlnke. Okolo Pepana usilovne obletuje učiteľka Vlasta, ktorá vycítila príležitosť zaplniť miesto po Vilme. Pepan je však úplne zaneprázdnený novou budúcnosťou - stal sa starostom Kameňákova.

20:45 Joj Plus - Zúbková víla

Dwayne Johnson ako DerekThompson, jeden z miestnych najdrsnejších hokejistov, bude čeliť veľkému trestu. Na celý týždeň sa musí stať zúbkovou vílou. Takúto vílu zaručene ešte nikto nevidel. Musí sa učiť lietať a čarovať. Derek je odhodlaný zhostiť sa svojej úlohy po svojom a dokázať, že vie, čo to obnáša.

SOBOTA 20:30 Markíza - Život je raz taký

Romantická komédia zroku 2010 vhlavných úlohách sKatherine Heigl aJoshom Duhamelom. Holly aEricovi sa zminúty na minútu zmení život, keď zistia, že ich najlepší priatelia prišli pri tragickej autonehode oživot. Práve túto dvojicu si vybrali ako náhradných rodičov pre ich malú dcérku Sophiu. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby títo dvaja ľudia neprechovávali ksebe zjavné nesympatie aspoločný život by bol tá posledná vec, oktorú stoja. Pre Sophiu ale musia zabudnúť na staré konflikty aznačné rozdiely.

20:35 Joj - Pretty Woman

Kým Vivien šľape chodník v Hollywoode a sníva o princovi na bielom koni, Edward Lewis si v pokoji užíva svoje milióny. Všetko fičí až do momentu, kým sa nestretnú. Edward odvedie Vivien do hotelového apartmánu, nechá ju v pokoji sa vyspať a ráno jej predloží prekvapujúci návrh. Chce, aby mu Vivien robila celý týždeň spoločnosť na verejnosti. Postupne sa však v oboch prebudia city. Edward si ju chce udržať a tak jej navrhne, že si ju bude vydržiavať aj naďalej. Vivien však odmietne, pretože nechce byť len jeho milenkou. Romantický príbeh skončí happyendom a Edward si príde po svoju lásku na bielom aute s kyticou ruží v ruke. V hlavnej úlohe sa predstavili Richard Gere a Julia Roberts.

23:05 - Bláznivá, hlúpa láska

Štyridsiatnik Cal žije vysnívaný život, má výbornú prácu, krásny dom, skvelé deti a manželku, do ktorej sa zamiloval ešte na strednej škole. Všetko sa zmení, keď sa dozvie, že ho Emily podvádza a chce sa s ním rozviesť. Jeho perfektný život sa v krátkej chvíli celý zosype a Cal zostane sám. V dnešnom svete slobodných má k tomu všetkému ešte aj jednu veľkú nevýhodu. Na rande nebol už celé desaťročia. Svoje voľné večery trávi sám v miestnom bare. Zúfalého Cala si pod svoje ochranné krídla zoberie tridsiatnik Jacob a pomôže mu zorientovať sa. Ani jeden z nich netuší, ako sa ich životy prepoja.

NEDEĽA 20:35 Joj - Power Rangers:Strážcovia vesmíru

Fanúšikovia kultového televízneho seriálu sa môžu tešiť - legendárni hrdinovia sa dostali na strieborné plátna. Nudný život pätice stredoškolákov sa obráti naruby v okamihu, keď objavia starú vesmírnu loď. Každý z nich vďaka tomu získa nejakú superschopnosť a stanú sa z nich Power Rangers - Strážcovia vesmíru. Oni jediní môžu zachrániť svoje malé mestečko i celú planétu pred inváziou mimozemskej civilizácie. Predtým musia prekonať množstvo osobných problémov a spojiť svoje sily, aby dokázali odvrátiť hrozbu skôr ako bude neskoro.

21:50 Dvojka - Casablanca

Ku Casablance tohonetreba veľa hovoriť. Stará láska nehrdzavie. Presne tak to bolo aj v prípade Ricka Blainea, ktorý sa počas 2. svetovej vojny snaží rozbehnúť podnik. Ak potrebujete falošný pas, chcete si vypiť či holdujete hazardu, ste na správnej adrese. Jedného dňa sa mu do života vráti jeho bývalá priateľka Ilsa. Síce staré city ožijú, no v ceste im stoja mnohé prekážky. Naplánujú si spoločný útek, no v poslednej chvíli si to Rick rozmyslí. Škoda hovoriť. Len Humphrey Bogart vie, ako sa opúšťa žena.

Viac o téme: Dwayne JohnsonKatherine HeiglRyan GoslingEmma StoneCharlize TheronCasablancaPower Rangers
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu