Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TV TIPY na tento týždeň: Trikrát Bruce Willis a k tomu zopár ďalších hrdinov

koláž - tv tipy
koláž - tv tipy (Zdroj: koláž Telkáč)

Máte radi akčného Brucea Willisa? Tak to si ho tento týždeň užijete hneď trikrát. Najskôr ako bývalého agenta CIA, potom ako elitného zabijaka hľadajúceho svoju dcéru a nakoniec v úlohe suseda zabijaka. Samozrejme, nebudú chýbať ani komiksoví hrdinovia, ženská dvojica na úteku, bláznivá dovolenka či obľúbený český rodinný film.

PONDELOK 20:30 Markíza - Red 2

Pokračovanie úspešnej akčnej komédie o bývalom agentovi CIA, ktorý stále niekomu prekáža, opäť prinesie overené slávne mená ako Bruce Willis, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Helen Mirren, Anthony Hopkins. Frank Moses dáva opäť dokopy tím tajných elitných a trochu svojských agentov, ktorých úlohou okrem prežitia je vypátrať stratenú smrtiacu zbraň. Čaká ich Londýn, Paríž a Moskva a v nich kopa nemilosrdných zabijakov, teroristov, vládnucich úradníkov…


Mohlo by vás zaujímať:Hádky, krik, žaloby a veľká nenávisť: Spolupráca? Nikdy viac!


UTOROK 20:45 Plus - Fantastická štvorka

Mladí outsideri - Ben, Sue, Johnny a Reed radi objavujú a prekonávajú hranice známeho sveta. Počas svojich pokusov sa nečakane zmenia, a to nielen fyzicky, ale predovšetkým získajú nové schopnosti. Sue ako Invisible Woman dokáže vytvárať silové pole, Johnny ako Human Torche zase vzplanúť a zmeniť sa na horiacu pochodeň. Reed ako Mr. Fantastic je schopný takmer neobmedzene naťahovať svoje telo a z Bena sa stane kamenný obor Thing s nadľudskou silou. Teraz už len ostáva tieto schopnosti využiť na záchranu sveta.

STREDA 20:15 Dajto - Elitný zabijak

Bývalý zabijak Paul hľadá svoju zmiznutú dcéru Beth, ktorá je závislá od drog. Nie je to však také jednoduché, do cesty sa mu totiž postavia nielen drogoví díleri, ale aj neľútostná hlava podsvetia Omar. Ten má totiž s Paulom ešte nevyriešené záležitosti…


Mohlo by vás zaujímať:Nazvala ju opicou, teraz sa kajá: Roseanne sa bráni pivom a antidepresívami


ŠTVRTOK 20:20 Film+ - Môj sused zabijak 2

Bývalý nájomný vrah Jimmy Tulipán Tudeski si v pokračovaní obľúbenej komédie užíva nový pokojný život v Mexiku. Leňošeniu v domácnosti a manželke Jill sa teraz môže venovať len kvôli tomu, že vďaka kamarátovi Ozovi ho vyhlásili za mŕtveho. Ten však nečakane ukončí jeho pohodu. Ozovu manželku totiž uniesla mafia kvôli nevybaveným účtom z minulosti.

PIATOK 20:20 Nova - Dovolenka za trest

Slobodní rodičia Lauren a Jim sa po rande naslepo zhodli len na jednej veci - už sa nikdy nechcú vidieť. Osud to však zariadil úplne inak. Keď sa každý z nich rozhodne pre dokonalú rodinnú dovolenku, zistia, že v apartmáne v africkom safari budú bývať spolu...


Mohlo by vás zaujímať:Blahoželanie vo veľkom štýle: VIDEO Takto si gratulujú hollywoodske kamarátky


SOBOTA 20:35 Joj - Divoká dvojka

Vzorná a snaživá policajtka má za úlohu ochrániť kľúčového svedka v procese s mafiánskym bossom.Tým svedkom nie je nik iný ako príťažlivá vdova po mafiánskom bossovi. Táto podivná dvojica musí uniknúť nielen najatým zabijakom, ale aj skorumpovaným policajtom.

NEDEĽA 20:15 ČT1 - Jak vytrhnout velrybě stoličku

Český rodinný film o problémoch osemročného Vaška je na nedeľný večer ako stvorený. Vaškovi chýba otec a keďže mu ani mamina starostlivosť nemôže nahradiť chlapské dobrodružstvá, snaží sa nájsť nového otca sám.

Viac o téme: Bruce WillisBlendedMôj sused zabijakRed 2
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu