Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Televízna sezóna sa rozbieha vo veľkom: TV TIPOM vládne návrat Susedov a skvelé filmy

Seriál Susedia
Seriál Susedia (Zdroj: tvmarkiza.sk)

Začiatok septembra neznamená len návrat do školských lavíc. Naplno sa totiž rozbieha televízna sezóna, ktorá prináša nielen staré známe projekty, ale pridáva aj množstvo nových (za spomenutie stojí napríklad seriál Sestričky či Milujem Slovensko s novými kapitánmi). Smútiť však nemusia ani milovníci filmov. Pre každého sa toho totiž nájde dosť. Pozrite sa, z čoho môžete vyberať.

PONDELOK 20:30 Markíza - Susedia

Hneď na začiatok vyjdemezo zabehnutých koľají a namiesto filmu vám ako tip prinášame novú sériu populárnych Susedov, ktorí sa na obrazovky vrátia už prvý pracovný septembrový deň. Tá by mala pokračovať presne tam, kde skončila tá predošlá. Susedia sa vybrali na dovolenku a samozrejme všetko dopadlo tak, ako asi čakáte. Okrem starých známych tvárí sa vracajú aj Janko Lehotský v úlohe Františkovho otca aTomáš Majláth akoGergely. Tvorcovia sľubujú romantickú linku, žeby sme sa dočkali lásky medzi mladým chlapcom a sexi domovníčkou?

UTOROK 22:45 Dajto - Nezvratý osud

Alexove zvláštne nadanie sa objavíprvý razpo nástupe na palubu lietadla, ktorým má letieť so spolužiakmi na výlet. Keď už čaká na odlet, pred očami sa mu premietnevízia, v ktorej vidí štart lietadla a jeho následnú explóziu. Alex prepadne panike a vyzve všetkých, aby okamžite vystúpili.Nakoniec ho posádka vykáže z lietadla spoločne s ďalšími šiestimi pasažiermi. Atmosféru vzájomného obviňovania preruší výbuch lietadla, ku ktorému skutočne krátko po štarte lietadla dôjde.

Blázon či génius? Strapatý režisér oslavuje. Za sebou má množstvo zvláštnych filmov

Namiesto toho, aby mu boli vďační, na neho hľadia s nevraživosťou. Agenti FBI si jeho vysvetlenie vypočujú s nedôverou a začnú ho podozrievať. Hlavne vtedy, keďpostupne umierajú tí, ktorí vďaka nemuprežili. Alex pochopí, že vďaka jeho predtuche sa im síce podarilo smrť oklamať, ale nie nadlho.

STREDA 20:15 Joj Cinema - Diablov huslista

Film zachytáva život slávneho talianskeho huslistu a skladateľa Niccola Paganiniho, ktorý sa stal na začiatku 19. storočia svetoznámym virtuózom. V roku 1830 je husľový virtuóz a notorický sukničkár Niccolo Paganini na vrchole kariéry. Už len jeho meno napovedá o množstve afér a škandálov, čo je presne to, čo chce a pestuje jeho impresario Urbani. Je v jeho záujme, aby všetkými prostriedkami predal svojho slávneho klienta.

Pohladenie pre uši aj oči: VIDEO Majú talent na rozdávanie, hviezdia na oboch frontoch

Ešte musí dobyť Londýn a jeho publikum. Urbaniho plán, ku ktorému mu pomohol britský impresario John Watson s milenkou Elisabeth Wellsová a novinárka Ethel Langhamová, sa podarilo uskutočniť. Paganini dobýva davy Londýna a srdce žien. Keď sa zamiluje do mladej speváčky, Urbani musí nájsť spôsob, ako ich oddeliť.

ŠTVRTOK 20:40 Plus - Jurskýpark

Milionár John Hammondfinancuje veľkolepý vedecký projekt, ktorého cieľom je oživiť dinosaury. Vybuduje pre ne veľkolepý zábavný park na ostrove Isla Nublar. Na preverenie bezpečnostných opatrení si najme vynikajúceho paleontológa Alana Granta, jeho priateľku, paleobotaničku Ellie Sattlerovú, cynického matematika Iana Malcolmaa pragmatického právnika Donalda Gennara. Užasnutí vedci podniknú prvý výlet po ostrove spolu s Hammondovými vnúčatami. Expedícia sa však rýchlo zmení na drámu, keď zradný počítačový expert Nedryvypne bezpečnostné okruhy, aby mohol ukradnúť embryá dinosaurov, ktoré sľúbil konkurenčnej genetickej firme. Pôvodne príjemný výlet sa mení na hrozivú drámu. A k ostrovu sa blíži navyše aj tropická búrka.

PIATOK 20:15 Dajto - Spider-Man

Okrem toho, že v dnešný deň uvedie Jednotka novú sériu Milujem Slovensko, fanúšikovia komiksoviek si rozhodne pustia Dajto.Ešte včera bol totiž Peter Parker obyčajný študent s pozoruhodným nadaním na fyziku. To však bolo včera. Jediná návšteva oddelenia pre genetiku na Columbijskej univerzite a malé pohryznutie zmutovaným pavúkom ho radikálne zmenilo. Na druhý deň ráno už nepotrebuje ani silné dioptrie, ani hodiny v posilňovni. Okrem svalov dostal do vienka i superschopnosti pavúčieho rodu.

Spider-Man nikdy nebol iba jeden: VIDEO Parádna ukážka láka na celovečerný animovaný film

Udrží sa na stene, môže sa hojdať na vláknach, má nadľudskú silu a predovšetkým pavúčí zmysel, ktorý ho varuje pred každým nebezpečenstvom. A ten bude potrebovať. Šialený milionár Norman Osborn, vlastniaci chemickú firmu OsCorp, v ktorej prebieha výskum nanotechnológií, sa totiž práve premenil na Zeleného Goblina a hodlá s pomocou ničivých zbraní ovládnuť svet.

SOBOTA 22:00 Joj Cinema - Bohovia Egypta

Fantasy epos Bohovia Egypta je akčným dobrodružstvom inšpirovaným klasickou mytológiou starovekej egyptskej ríše. Osud ľudstva visí na vlásku. Na scénu preto vstupuje nečakaný hrdina, ktorý musí podniknúť napínavú cestu, aby zachránil svoju pravú lásku a s ňou aj celý svet.Nemilosrdný boh temnoty Set obsadil egyptský trón. Kedysi mierumilovné a prosperujúce impérium sa teraz jeho vinou zmieta vo vojne a chaose.Obyčajný zlodejíček Bek a mocný boh Horus uzavrú prekvapivé spojenectvo. Dych berúci boj proti Setovi a jeho krvilačným poskokom ich zavedi do podsvetia aj na nebesia. Smrteľník aj boh musia prejsť skúškami odvahy a obetavosti. Inak nebudú mať najmenší šancu nakoniec zvíťaziť.

NEDEĽA 20:40 Joj - Centrálna inteligencia

Dwayne Johnson a Kevin Hart sú hviezdami akčnej komédie, v ktorej sa títo dvaja bývalí spolužiaci zo strednej školy po rokoch znovu stretávajú. Tentokrát však v úplne iných rolách, ako zažili počas školských čias. Bob Stone je šikanovaný čudák, ktorý sa stane agentom CIA. Teraz sa vracia späť na svoju strednú školu, kde denne zažíval peklo. O pomoc požiada svojho najväčšieho tyrana Calvina. Ten je dnes účtovníkom a smutne spomína na dni zašlej slávy počas strednej školy. Stane sa z nich nerozlučná dvojka, ktorá bude čeliť v prísne tajnom prípade veľkému počtu prestreliek, tajných špionáži a nebezpečne vtipných situácií.

Viac o téme: Nezvratný osudSeriál SusediaCentrálna Inteligencia
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu