Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

TV TIPY plné humoru: Zabaví vás prima brácha, pravá blondína aj sused zabijak

tv tipy - koláž
tv tipy - koláž (Zdroj: koláž Telkáč)

Pochmúrne sychravé jesenné počasie vás nemusí odradiť od zábavy, práve naopak. Urobte si pohodlie v teple domova na obľúbenom gauči, vezmite do rúk ovládač a užite si televíznu zábavu.

PONDELOK 20:40 JOJ Plus - Dvanásť do tucta

Nový týždeň nemusíte začať depkou z pondelka. Stačí si pustiť overenú komédiu Dvanásť do tucta. Šporotvý tréner Tom Baker a jeho manželka Kate majú dvanásť detí. Takýto počet zvládajú najmä vďaka dobrému manažmentu Kate. Všetko funguje, kým Tom nedostane ponuku trénovať prestížne mužstvo a Kate čaká propagácia jej úspešnej knihy. Perfektne fungujúcu rodinu tak čaká kopá prekážok.


Mohlo by vás zaujímať:Ukradli si film pre seba: Títo herci zatienili aj hlavné postavy


UTOROK 18:15 Nova Cinema - Můj brácha má prima bráchu

Podnikavý Prcek sa rozhodne pomôcť svojmu tvrdohlavému staršiemu bratovi zmieriť sa so sympatickou Zuzanou Vránovou. Keď sa to podarí, Honza musí narukovať. Ani to však pre Prcka nie je problém. Vyberie sa za bratom rovno do kasární a dokonca ani po svadobnom dni sa nedočká konca problémov. Prima brácha však zvláda všetko.

STREDA 17:25 HBO 2 - Scary Movie 3

Horory dokážu poriadne vystrašiť, no paródia na horory, to je už iná vec. Televízna redaktorka Cindy Cambell sa stretáva s neuveriteľnými prípadmi - kruhy v obilí, smrtiace videokazety či strety s mimozemskými tvormi. Zdá sa vám to známe? Séria filmov Scary Movie vyrobila zábavu práve na účet známych hororov či akčných filmov.


Mohlo by vás zaujímať:Šarmantné, talentované a krásne: VIDEO Ženy v AHS, z ich výkonu vám padne sánka!


ŠTVRTOK 20:20 Film + - Môj sused zabijak 2

Pokračovanie obľúbenej krimikomédie prinesie opäť nájomného zabijaka Jimmyho, ktorý si konečne užíva pokojný život v Mexiku. Chvíle oddychu sa mu však majú čoskoro skončiť. O pomoc ho totiž požiada kamarát, ktorého manželku uniesla mafia.

PIATOK 20:40 Plus - Pravá blondínka

Dokáže sa blondínka zaujímajúca sa len o módu dostať na právnickú fakultu na Harvarde? Jasné, akurát musí byť taká odhodlaná ako Elle Woods. Keď ju odkopne priateľ, rozhodne sa, že mu ukáže, aká je šikovná. Samozrejme, nie je to beh na krátku trať, takže ju čaká nemálo problémov. Našťastie má po ruke pár priateľov, na ktorých sa dá spoľahnúť.

SOBOTA 15:50 Markíza - Ako prísť o muža za 10 dní

Prísť o muža nie je také ťažké. Najmä ak máte mnoho otravných zlozvykov. Toho sa chopí aj redaktorka Andie a rozhodne sa napísať článok, ktorý bude vychádzať z jej skúsenosti, či je možné odplašiť muža v priebehu desiatich dní. Čo pôvodne vyzeralo jednoducho, nakoniec môže byť poriadne zamotané. Stačí, aby sa do toho zamotala láska...


Mohlo by vás zaujímať:Vedela to rozbaliť aj v škole: FOTO Pravá blondínka hviezdou roztlieskavačiek


NEDEĽA 20:35 Joj - Dieťa Bridget Jonesovej

Najslávnejšia slobodná žena je späť. Stále má bláznivé nápady, stále je bez muža. Tentokrát má však zaujímavú novinku. Je tehotná. Taká informácia dokáže vykoľajiť aj večne odhodlanú Bridget, najmä keď netuší, kto je otcom jej budúceho potomka. Bláznivá Bridget Jones prichádza opäť so svojskými názormi a činmi, takže zábava je zaručená.

Viac o téme: Tv tip
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu