Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Komediálne TV TIPY na týždeň: Vyberte si z českých klasík, romantiky či desivého Votrelca

(Zdroj: Youtube)

Tento týždeň sa bude niesť v znamení romantických komédií, akčných snímok i českých klasík. Nebude chýbať ani novšia verzia Sherlocka Holmesa, akčný thriller z doby, keď Reynoldsa preslávil Deadpool i sofistikovaná snímka z čias Ľudovíta XIV. Milovníci akcie si okrem toho môžu vychutnať aj nestarnúceho Liama Neesona.

UTOROK 22:15 Joj Cinema - Reportér

Píše sa rok 1969. Ostrieľaný reportér Ward Jansen sa s kolegom vracia do rodného mesta na Floride. Chce na mieste činu získať viac informácií o udalostiach, po ktorých sa samotársky lovec aligátorov ocitol v cele smrti a čaká na popravu pre vraždu šerifa. V pátraní pomáhajú Wardovi aj jeho mladší brat Jack a pôvabná Charlotte, ktorí veria v lovcovu nevinu.

STREDA20:15 Dajto - Sherlock Holmes

Nové a dynamické spracovanie najznámejšieho diela Sira Arthura Conana Doyla prináša Holmesovi a jeho vernému partnerovi Watsonovi poslednú výzvu. Ukáže sa, že bojové schopnosti Holmesa sú rovnako smrteľné ako jeho povestný intelekt. Spoločne sa budú snažiť odhaliť smrtiace spiknutie, ktoré by mohlo zničiť celú zem. Réžie sa chopil Guy Ritchie, v hlavných úlohách sa predstaví Robert Downey Jr. a Jude Law.

PIATOK 20:40 Joj Plus - Šesť dní, sedem nocí

Quinn Harris je drsný pilot, ktorý si bezstarostne žije uprostred rajskej prírody. Život ubieha presne podľa jeho predstáv až do chvíle, keď stretne Robin Monroeovú. Bystrú, energickú a neurotickú Newyorčanku, ktorá tu trávi dovolenku so snúbencom Frankom Martinom. Ani počas nej nedokáže ambiciózna novinárka odmietnuť jednodňovú fotoreportáž z neďalekého Tahiti. Presvedčí Harrisa, aby ju tam dopravil lietadlom. Kvôli silnej búrke všakmusia núdzovo pristáť na opustenom ostrove.

21:45 Prima Family - Nebezpečný spojenec

Príbeh správneho muža v nesprávnom tele. Posledným zúfalým pokusom o zastavenie diabolského spiknutia je implementácia spomienok, tajomstiev a vedomostí mŕtveho agenta CIA nevypočitateľnému a nebezpečnému odsúdencovi na smrť v nádeji, že dokáže dokončiť agentovu misiu. Thriller s hviezdnym obsadenímv podobeKevina Costnera,Garyho Oldmana,Tommy Lee Jonesa,Gal Gadot,Ryana Reynoldsa čiMichaela Pittaje príjemným rozptýlením na večer.

22:20 HBO - Votrelec: Covenant

Ridley Scott sa vracia do vesmíru, ktorý stvoril vo svojej kultovej sérii Votrelec. Covenant je novou kapitolou, v ktorej posádka rovnomennej vesmírnej lode smeruje na vzdialenú planétu na druhej strane galaxie, ktorá sa zdá byť neobjaveným rajom. V skutočnosti ale skrýva nebezpečenstvo, ktoré si nikto z členov posádky nedokázal predstaviť. Napadnutí prieskumníci sa musia pokúsiť o útek.


Mohlo by vás zaujímať:Začiatok na konci, koniec na začiatku: VIDEO Legendárne filmy, ktoré sa z chaosu dostali na vrchol


SOBOTA 20:15 Prima Family - Manžel na hodinu

Manžel na hodinu je pokračovaním úspešnej českej komédie z roku 2014 Hodinový manžel. Sleduje ďalšie osudy štvorice hráčov vodného póla z Nymburku, ktorí začali pracovať ako hodinoví manželia - Milana, Honzu, Jakuba a Kryštofa. Príbeh je prepletený ďalšími vtipnými scénami vytrhnutými zo životov hlavných predstaviteľov.

20:15 Joj Cinema - Tankový prápor

Hrdinom neradostného, aj keď prevažne humorného pohľadu na vojenský život je Dany, ktorý vo voľných chvíľach sníva o svojej neprístupnej priateľke Lizetke. Spolu so svojimi priateľmi v rote sa musia vysporiadať s tuposťou a buzeráciou dôstojníckeho zboru. Dany sa zapletie s manželkou jedného z dôstojníkov Janinkou. Jediné, čo sa mu darí, je s nadhľadom vzdorovať blbosti dôstojníkov.

20:30 Markíza - 96 hodín: Zúčtovanie

Bývalý člen elitných jednotiek Bryan Mills (Liam Neeson) sa proti svojej vôli ocitne znovu v akcii a jeho sen užívať si pokojný život sa nenávratne rozplýva. Bryan je totiž podozrivý z brutálnej vraždy manželky Lenory. Pred zatknutím sa mu podarí uniknúť, no začnú po ňom pátrať všetky policajné jednotky v USA na čele s neúnavnýmdetektívomDotzlerom, ktorý svojou vytrvalosťou donúti Bryana opäť použiť jeho mimoriadne schopnosti. V nemilosrdnom súboji musí Bryan dokázať svoju nevinu a vypátrať skutočného vraha. Jeho dcéra Kim sa opäť ocitne v ohrození.


Mohlo by vás zaujímať:Deti zo známych hororov: Vtedy poriadne desivé a teraz? Takýto majú život


NEDEĽA 20:45 Joj Plus - V kráľových záhradách

Veľká kostýmová prehliadka z doby kráľa Ľudovíta XIV., známeho ako KráľSlnko. Čo všetko skrývajú záhrady vo Versailles? Veľkolepú nádheru, ale tiež intrigy, sex, neresti a nenávisť. Kráľovský dvor bol v tej dobe nabitý vášňami, lascívnosťou a nebezpečím. Dvorné dámy dokázali podzošnurovanými korzetmi, napudrovanými parochňami a vejármi skrývať nejednušpinavosť. Naozaj pompézny zážitok prináša okrem kostýmov aj herecké obsadenie -Kate Winslet,Matthias Schoenaerts,Alan Rickman,Stanley Tucci,Jennifer Ehle,Alistair Petrie,Danny Webb,Pauline MorančiAdrian Scarborough.

22:00 Jednotka - Masaryk

Prežil život bohéma, miloval ženy, hudbu, veľká gestá i veľké zápasy. Vo vnútri jeho srdca a duše bojovala nespútanosť extravagantného umelca s morálkou a povinnosťou úradníka a diplomata. Smrť Jana Masaryka je dodnes zahalená tajomstvom. Mnohé tajomstvá sa však skrývali i v jeho živote.Dramatický príbeh, venovaný osudom diplomata a neskoršieho československého ministra zahraničiaJana Masaryka,sa vracia do obdobia tesne pred druhou svetovou vojnou. V hlavnej úlohe sa predstavil Karel Roden.

22:15 Prima Family - V reťaziach

Režisér Craig Brewer opäť ponúka netradičný príbeh z amerického juhu. V malom meste v štáte Tennessee sa na životnej križovatke stretnú dvaja ľudia z absolútne rozdielneho prostredia. Mladá Rae nezvláda svoju sexuálitu a starší bluesový gitarista Lazarus jej pomáha nájsť dobro v srdci. Aby jej v tom pomohol, musí sa uchýliť k extrémnym metódam.

Viac o téme: Sherlock HolmesReportérNebezpečný spojenec
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu