Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tento týždeň vládnu TV TIPOM Mimoni, nechýba však ani akcia či nálož skvelých komédií

Mimoni
Mimoni (Zdroj: SITA/Universal Pictures via AP)

Aj keď to vonku ani zďaleka nevyzerá, že je november, jesenná a predvianočná depresia pomaly útočí na každého z nás. Preto nie je vôbec na škodu aspoň na chvíľu vypnúť a vyvaliť sa pred televízor. Pokiaľ neviete, čo si pozrieť, pripravili sme pre vás už klasicky TV Tipy na celý týždeň. Čo si vyberiete, je len na vás.

PONELOK 20:30 Jednotka - Heidi

Malá sirota Heidi žije so svojim dedkom v nádhernom prostredí švajčiarskych Álp a prežíva najšťastnejšie dni detstva pri pasení stáda kôz a bezstarostných hrách s kamarátom Petrom. Jedného dňa ju však teta odvezie do ďalekého Frankfurtu, kde má robiť spoločnosť chorému bohatému dievčatku Kláre. Obe deti sa rýchlo spriatelia, ale Heidi stále smúti sa dedkom, Petrom a svojim domovom v horách. Malé devčatko tak stojí medzi dvoma svetmi a nie je si úplne isté, v ktorom chce zostať.

UTOROK 20:15 Joj Cinema - Alibi na mieru

Užívajte si nerestí, my to za vás vyžehlíme. "Alibi na mieru" je kancelária, ktorá vymyslí a poskytne alibi na čokoľvek, čo chcete. Chcete ísť na futbal namiesto večere s príbuznými? Uliať sa z práce? Máte aféru? Ste neverný? Alebo chcete mať chvíľu pokoj od všetkého? Hrdinovia z tejto komédie všetko perfektne zariadia a nikto o ničom netuší. Ale pozor! Veci sa niekedy vedia poriadne zamotať. Greg, hlavný hrdina filmu a všetkých možných alibi, samotný boh našich nerestí a tajomstievsa zamiluje, a to úplne bezhlavo.

STREDA 20:30 Jednotka - Mission: Impossible

Pri akcií na americkej ambasáde v Prahe dôjde k masakru elitnej špionážnej jednotky CIA. Šéf chce odhaliť zradcu vo vlastných radoch a podozrieva mimoriadne schopného agenta Ethana Hunta. Nespravodlivo obvinený mladík sa preto púšťa do pátrania na vlastnú päsť a na každom kroku mu pri tom hrozí smrteľné nebezpečenstvo. Odhalená pravda je šokujúca pre všetky zúčastnené strany.Film bol z časti natočený v Prahe, vznikol na motívy populárneho televízneho seriálu, ktorý sa u nás vysielal pod názvomNulová šanca. V Spojených štátoch sa film, v ktoromTom Cruise nielen stelesnil ústredného hrdinu, ale tiež ho aj produkoval, stal diváckym superhitom.

ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Rambo

John J. Rambopricestoval do amerického provinčného mestečka Hope hľadať priateľa z vojny, s ktorým bok po boku bojovali v špeciálnej jednotke vo Vietname. Prichádza však neskoro, pretože jeho priateľ medzičasom zomrel na následky chemickej zbrane známej pod menom „Agent Orange“, ktorej pôsobeniu boli vystavené aj americké jednotky bojujúce vo vietnamskej džungli. Keďže polícia považuje viacerými vyznamenaniami oceneného vietnamského veterána za tuláka, zatknú ho a posadia do väzenia.

Zlí chlapci sú spať! Veľkolepé oznámenie Willa Smitha: VIDEO Je to oficiálne, zlato

Miestny šerif Will Teasle netuší, že tým spustil smrtonosnú lavínu – pretože prebudil Rambove inštinkty! Tomu sa totiž v dych vyrážajúcom tempe podarí uniknúť z väzenia a na ukradnutej motorke si to zamieriť do neďalekých hôr. Keď tam dorazí, ocitne sa vo svojom živle: a tým je guerillská vojna! V tomto štádiu už ani Rambov bývalý nadriadený plukovník Samuel Trautman nedokáže oboch mužov zastaviť v ich boji na život a na smrť.

PIATOK 20:35 Joj - Mimoni

Už od pradávnych čias, keď sa vynorili z mora, malé žlté bytosti Mimoni verne slúžili ľuďom. Dobráci od kosti však paradoxne podporovali len tých najodpornejších zloduchov a darebákov dejín. Kedykoľvek o svojho pána prišli - často aj vlastnou zásluhou, keď ho nechtiac zlikvidovali,. ihneď si hľadali nového.Keď sa po poslednom katastrofálnom prešľape Mimoni ocitnú bez zlého vodcu a nového si už nedokážu nájsť, všetci upadnú do hlbokej depresie. Našťastie, ich rady už onedlho doplnia traja noví kamaráti Kevin, Stuart a Bob, ktorí sa vydajú hľadať nového pána.

Putovanie ich nakoniec dovedie k ideálnej kandidátke na funkciu vodcu - kráľovnej svetového zločinu Scarlet Zbesilej, ktorá s pomocou manžela Herba plánuje ovládnuť a zničiť celý svet. Najprv však Mimoni budú musieť splniť doteraz najťažšiu úlohu - ukradnúť britské korunovačné klenoty a zachrániť svoj vlastný živočíšny druh pred úplným vyhubením.

SOBOTA 20:30 Markíza - Parker

Najodvážnejší, najdôkladnejší a najostrejšílupičParker je špecialista na tie najnebezpečnejšie a zdanlivo neuskutočniteľné lúpeže. Od svojho tímu očakáva úplnú oddanosť a presné dodržiavanie stanoveného plánu. Keď sa kvôli ľahkovážnosti jedného z jeho kolegov posledná akcia tragicky zvrhne, Parker odmieta spoluprácu s gangom šéfa miestneho podsvetia Melandera. Ten sa ale so zápornou odpoveďou neuspokojí a za trest ho polomŕtveho pohodia na kraji opustenej cesty. Parker, ktorý útok zázrakom prežije, sa zúfalo túži pomstiť a pátranie po gangu ho zavádza do honosného Palm Beach. Tu sa Parker vydáva za bohatého Texasana kupujúceho dom a stretáva Leslie, neúspešnú realitnú agentku s encyklopedickými znalosťami ostrova. S jej pomocou odhalí plán gangu na lúpež klenotov v hodnote 50 miliónov dolárov a pochopí, že to je ideálna príležitosť na vyrovnanie účtov.

NEDEĽA 20:45 Plus - Susedská hliadka

Na tichom predmestí mestečka Glenview v Ohiu sa stane zločin. Preto jeden z najaktívnejších obyvateľov Evan Trautwig, ktorý svoje mesto nadovšetko miluje, sa rozhodne založiť vlastnú domobranu nazvanú Susedská hliadka. Hliadka má na mestečko a jeho obyvateľov dávať pozor, aby doň nevnikol žiaden nekalý živel. Pridajú sa k nej aj traja Evanovi kamaráti, aj keď nemajú také ušľachtilé dôvody ako on. Bob chce predovšetkým uniknúť rodinnému stereotypu, tučného chalana Franklina vyhodili zo školy a tak sa rozhodol, že si splní sen a pridá sa k policajnému zboru.

Chystá sa ďalší slovenský celovečerný film: Poker, moc peňazí a politické hry

Jamarkus sa do Glenview práve nasťahoval. Po štrnástich rokoch manželstva sa šťastne rozviedol, čím získal veľa voľného času a nevie, čo s ním. Jedného dňa sastane niečo, čím podarená partička bláznivej domobrany všetkým vytrie zrak. Pri jednej z obhliadok mesta narazia na odporných, škaredých mimozemšťanov, ktorí chcú napadnúť našu Zem. A od tohto okamihu je osud ľudstva iba v rukách neohrozenej, smelej a nešikovnej Susedskej hliadky.

Viac o téme: Mission: ImpossibleMimoniParkerHeidiSusedská hliadka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu