Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Výborné TV TIPY na týždeň: Spoznáte silný príbeh z Ruska či boj drsného Harryho

(Zdroj: Youtube)

Nasledujúci týždeň máte o program postarané. Teda minimálne ak ide o ten televízny. Čakajú na vás filmy plné akcie a lákavých zápletiek. Stačí si len vybrať a potom už len nerušene sledovať.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Boľšoj

Julia vyrastá v drsných podmienkach malého baníckeho mestečka, ktoré jej ponúka len málo príležitostí na žiarivú budúcnosť. Jej pohybové nadanie však náhodou objaví bývalý hviezdny tanečník, vďaka ktorému získa šancu ukázať svoj talent na prijímacích skúškach do prestížnej baletnej školy. Tých najlepších na konci štúdia a rokov tvrdej driny čaká najvyššia méta - slávny Boľšoj teatr.

UTOROK 22:05 JOJ Cinema -Nanga Parbat

Bratia Reinhold a Günter Messnerovci si už v detstve stanovili vysoký cieľ - vyliezť na Nanga Parbat, cez 8000 metrov vysokú "Nahú horu" v Himalájach. V roku 1970 je to pre vtedy 25 a 23 rokov starých bratov stále ďaleko. Pod vedením šéfa expedície Karla Herrligkoffera chcela elita medzinárodných horolezcov dobyť vrchol. Výstupová cesta viedla legendárnou Rupálskou stenou, najvyššou skalnou stenou na svete. Napriek zlej predpovedi počasia sa Reinhold (Florian Stetter) rozhodol liezť sám na vrchol. Menej skúsený Günter (Andreas Tobias) nasledoval staršieho brata. Potom dostal výškovú chorobu a so zostupom začal boj o život.

STREDA 20:30 Jednotka -Collateral

Vincent je nájomný vrah. Jeden z najlepších. Keď sa vedenie medzinárodného narkokartelu dozvie, že niektorí jeho príslušníci majú byť obžalovaní hlavnou federálnou porotou, rozhodne sa pre operáciu, v ktorej budú všetci korunní svedkovia zneškodnení. Posledným termínom na vykonanie akcie je práve táto noc. Večer Vincent prichádza do L.A. Do rána má byť päť osôb mŕtvych. Zhoda okolností spôsobí, že je to práve Maxov taxík, na ktorý Vincent zamáva.

ŠTVRTOK 20:40 JOJ Plus -Apollo 13

Misia Apolla 13 sa na povrch Mesiaca nikdy nedostala. Kvôli vážnym technickým problémom naopak sedem dní bojovala o holý život a katastrofe zabránilo len hrdinstvo astronautov.Film bol nominovaný na Oscara v 9 kategóriách, nakoniec sa mu podarilo získať dva.

PIATOK20:35 JOJ -Hačikó: Príbeh psa

Film natočený podľa japonskej snímky z roku 1987 Hachiko Monogatari sa skutočne stal. Richard Gere stvárnil univerzitného profesora, ktorý sa ujme opusteného psa. Čoskoro medzi nimi vznikne neuveriteľné a silné puto. Dojemný príbeh je americkou adaptáciou skutočného príbehu, ktorý rozpráva o jednom oddanom psovi menom Hačikó. Tento mimoriadny pes sprevádza svojho pána Parkera Wilsona (Richard Gere) každé ráno na stanicu a popoludní sa tam vracia, aby ho privítal. Jedného dňa však Parker zomrie a na stanicu sa už nikdy nevráti.

SOBOTA 20:00 ČT2-Drsný Harry

Obyvateľov San Francisca ohrozuje neznámy strelec. Poslednou obeťou je mladá žena, ktorú zastrelí v bazéne na streche jedného z mrakodrapov. Starostovi mesta je doručený list, v ktorom strelec žiada 100 000 dolárov, inak každý deň zastrelí jedného človeka. Ukáže sa, že svoju hrozbu myslí vážne. Pátraním je poverený inšpektor Harry Callahan (Clint Eastwood), známy tým, že protivníka chce zneškodniť za každú cenu.

NEDEĽA 20:30 Markíza -John Wick

Vlúpať samu do domu, ukradnúť auto a zabiť milovaného psa, to sa skrátka nemalo stať. Strední zlodejíčkovia to nevedeli, ale ich bossovia v podsvetí áno. A musia konať. A tak,keď sa John Wick vydáva na svoju drsnú vendetu, stáva sa zároveň terčom svojich bývalých kolegov - nájomných zabijakov.

Viac o téme: John WickApollo 13CollateralBoľšojNanga Parbat
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu