Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prvé decembrové TV TIPY si nesmiete nechať ujsť: Čakajú vás skvelé komédie i známe klasiky

Shrek
Shrek (Zdroj: SITA/AP Photo/Paramount Pictures)

December je už definitívne tu a vianočné šialenstvo pomaly začína vrcholiť. Ľudia nevedia, kde im hlava stojí a naháňajú sa za vidinou dokonalých sviatkov. Niekedy je však najlepšie aspoň na chvíľku od všetkého vypnúť a užiť si oddych. Pokiaľ nechcete zbytočne míňať peniaze, jednoducho si sadnite pred telku. V priebehu tohto týždňa bude naozaj z čoho vyberať.

PONDELOK 20:15 Dajto - Vianočné prázdniny

Dom Clarka Wilhelma Griswolda Juniora v Chicagu toho roku dýcha naozajstnou vianočnou atmosférou, čo zaznamenala aj jeho manželka Ellen, syn Rusty a dcéra Audrey. Clark sa rozhodne pozvať manželkiných rodičov, ako aj svojich rodičov či tetu s ujom, aby sviatky strávili s nimi. Clark sa zo všetkých síl snaží, aby išlo všetko ako po masle, no akonáhle sa vo dverách zjavia hostia, veci sa mu vymykajú spod kontroly.

Herecké obsadenie snov: Tieto hviezdy sa objavia v zaujímavom seriálovom počine

Veľkým prekvapením je napríklad to, že na sviatky sa bez pozvania či ohlásenia dostavila aj jeho sesternica Catherine z Kansasu aj so svojím neporiadnym manželom Eddiem a ich dvoma deťmi Rockym a Roby Sue. Okrem toho sibol Clarkistý, že dostane vianočný bonus, a tak bude mať dosť peňazí na to, aby si dal postaviť bazén v záhrade. Šéf však neráta so žiadnymi vianočnými prémiami. Vyzerá to tak, že o dokonalé Vianoce treba zabojovať.

UTOROK 20:35 Plus - Záhadné dary

Môžete prejsť celým životom a nikomu neublížiť? Niekto si to ani nemusí všimnúť, neuvedomíte si to, ale niekde môže byť niekto, kto vám to nikdy neodpustí a nezabudne. Simon a Robyn sú mladý manželský pár, ktorých život sa odohráva presne podľa plánov a predstáv. Až do dňa pokiaľ stretnú Gorda, Simonovho dávneho známeho zo strednej školy. Od tej chvíle sa ich život začína pomaly ale isto rozbiehať po desivom a šialenom tobogane. Po niekoľkých ďalších náhodných stretnutiach Simon a Robin začínajú byť z Gordonovho chovania a slov znepokojení.

Láska je láska: Týchto hercov a herečky chce každý, no ich priťahuje rovnaké pohlavie

A navyše sa začnú objavovať záhadné dary, vďaka ktorým sa začnú objavovať podivné tajomstvá z minulosti. A Robyn sa tak nie len dozvedá znepokojivú pravdu o tom, čo sa odohralo pred dvadsiatimi rokmi medzi Simonom a Gordonom, ale predovšetkým stojí pred nečakanými otázkami. Ako naozaj poznáme nám najbližších ľudí? Je dávna minulosť navždy už len minulosť?

STREDA 22:35 Joj Cinema - Matky rebelky: Šťastné a veselé

Hovorí sa, že Vianoce sú najkrajšie obdobie roka. Ale určite nie pre mamy! Dobre o tom vedia aj naše tri matky - rebelky. Už majú dosť večného upratovania, varenia, vyzdobovania a zháňania perfektných darčekov pre celú rodinu, a občas aj pre seba, aby oteckovia nemali starosti. Preto sa vzbúria a rozhodnú, že tento rok si Vianoce konečne chcú poriadne užiť aj ony. Akurát netušia, že čoskoro sa ohlásia hostia, ktorí s ich predstavou dokonalých sviatkov asi nebudú úplne súhlasiť - ich vlastné matky. Oslávia rebelky Vianoce tentoraz ako vzorné matky?

ŠTVRTOK 21:30 Jednotka - Kramerová vs. Kramer

Čerstvo rozvedený muž sa musí naučiť starať o svojho syna a napokon musí bojovať na súde o právo na starostlivosť. Ted Kramer je typický zamestnanec, pre ktorého je kariéra na prvom mieste. Jeho manželka Joanna to už ďalej nemôže znášať a tak sa napokon rozhodne, že ho opustí. Ted musí odrazu čeliť povinnostiam, o ktorých nemá ani tušenia: musí sa starať o domácnosť a o svojho malého syna Billa. Keď sa to napokon všetko naučí a začne si zvykať na nový život, objaví sa zase Joanna a chce naspäť svojho syna. Ted to však odmietne, už sa ho nechce vzdať, a tak idú obaja na súd, aby bojovali o právo na svoje dieťa.

PIATOK 20:35 Joj - Špión

Susan Cooper je zamestnankyňou najväčšej špionážnej organizácie na svete. V skutočnosti má však veľmi nenáročnú, kľudnú a miestami až nudnú prácu. Je totiž analytičkou, ktorá len veľmi zriedkavo opustí svoj stôl s počítačom, vďaka ktorému slúži ako oči a uši špičkovému agentovi Bradleymu Fineaovi. Títo dvaja spolu tvoria perfektný tím. Jedného dňa sa však všetko zmení.

Konečne sa dohodli: Bývalý pár snov vyriešil starostlivosť o deti

Raina Boyanov, dcéra nedávno zosnulého obchodníka so zbraňami, totiž dostala neobvyklé dedičstvo v podobe malej jadrovej bomby. Dostačujúcu na zničenie jedného väčšieho mesta. Plánuje ju predať teroristom. Aby toho nebolo málo, Bradley CIA, a teda aj Susan nedobrovoľne opustí.A tak padne návrh, že najmenej nápadnou osobou, ktorá môže preniknúť do sveta obchodníkov so zbraňami a zabrániť tak globálnej katastrofe je Susan.

SOBOTA 20:45 Plus - Statočné srdce

V 13. storočí sa škótsky vlastenec William Wallace v podaní famózneho Mela Gibsonavzbúri proti tyranii anglického kráľa Eduarda I. Patrick McGoohan,ktorý zaviedol do Škótska takzvané právo prvej noci pre svojich šľachticov – právo prežiť prvú noc s ktoroukoľvek nevestou. Škótom sa nariadenie nepáči, ale nemajú vodcu, ktorý by ich viedol v ich boji. William by najradšej proti anglickým okupantom nebojoval, pretože jeho jedinou túžbou je žiť v pokoji s milovanou Murron, chovať ovce a mať kopu detí. Ani jedna z túžob sa mu však nesplní a musí sa postaviť do čela vzbúrených Škótov.

NEDEĽA 20:15 Dajto - Shrek 2

Shrek a jeho láska Fiona sa vrátia z medových týždňov a s nadšením púšťajú svojim kamarátom dovolenkové video. Ale veselica skončí, keď im príde oznam, že Fionini rodičia sa dozvedeli o svadbe a pozývajú novomanželský pár do svojho kráľovstva, nazvaného "Far Far Away". Vtip je v tom, že Fionina mama a otecko si myslia, že ich dcérka, krásna princezná, sa vydala za nejakého krásneho a bohatého princa. Nehovoriac o tom, že netušia o jej kliatbe. Návšteva to teda bude veľká a Shrek sa na oslavnej hostine určite dobre napapká, no ako sa budú tváriť Fiononini rodičia.

Viac o téme: ShrekTv tipyVianočné prázdninyMatky rebelkyZáhadné dary
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu