Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Predvianočné TV TIPY: Nechajte sa poblázniť sviatočnou náladou aj vy!

Sváko Ragan
Sváko Ragan (Zdroj: rtvs)

Užite si klasické aj bláznivé sviatočné filmy a nasajte vianočnú atmosféru už tento týždeň. S našimi televíznymi tipmi sa to určite podarí.

PONDELOK 20:30 Markíza - Prázdniny

Aj dočasná výmena dokáže zmeniť život. Cameron Diaz ako obyvateľka luxusnej rezidencie v Los Angeles a Kate Winslet ako majiteľka malého útulného domčeka na samote blízko Londýna si na Vianoce vymenia svoje domovy. Sklamala ich láska, a tak je útek pred mužmi jedinou možnosťou. Z nevinného výletu sa vykľuje poriadne dobrodružstvo.


Mohlo by vás zaujímať:Vyzerá fantasticky a vek nezapiera: Krásna herečka sa nevie dočkať oslavy päťdesiatky


UTOROK 20:23 JOJ - Matky rebelky: Šťastné a veselé

Vianočné sviatky sú pre mamy vo všeobecnosti stresujúcim obdobím, čo si uvedomujú aj tri známe matky rebelky. Preto sa rozhodnú, že si tieto Vianoce poriadne užijú. Ohlásia sa však nečakaní hostia, ktorí sa nedokážu stotožniť s ich predstavou dokonalých sviatkov. Ide totiž o ich vlastné matky.

STREDA 20:00 HBO - Králiček Peter

Milá rozprávka o dobrodružstvách zajačika Petra poteší každé dieťa aj dospelých. Je totiž z neho nezbedný a zároveň odvážny hrdina. Má spor s pánom McGregorom a usiluje sa získať priazeň dobrosrdečnej susedky.


Mohlo by vás zaujímať:Láska je láska: Týchto hercov a herečky chce každý, no ich priťahuje rovnaké pohlavie


ŠTVRTOK 21:40 ČT1 - Vrchní, prchni!

Kníhkupec Dalibor Vrána miluje krásne ženy, takže obrovskú časť jeho zárobku zhltnú alimenty. Svoju finančnú situáciu sa rozhodne riešiť naozaj originálne. Využíva pomalosť vrchných čašníkov a sám od netrpezlivých hostí inkasuje. Navždy sa to bez povšimnutia ale robiť nedá...

PIATOK 20:35 JOJ Plus Plus - Vianočná žúrka

Keď je jediným spôsobom ako získať významného klienta a zabrániť tak zatvoreniu firemnej pobočky usporiadanie vianočného večierka, tak to musíte spraviť naozaj vo veľkom. V tejto vianočnej komédii sa bude žúrovať ako o život.


Mohlo by vás zaujímať:Pre film obetujú všetko: FOTO Tieto krásne herečky spravili zo seba šeredy


SOBOTA 20:30 Jednotka - Sváko Ragan

Slovenská a česká televízna klasika jednoducho k sviatkom patrí. Televízny film Sváko Ragan ponúka príbeh zo života garbiarov z myjavských kopaníc. Ústredným hrdinom je legendárna postava, ktorú stvárnil famózny Jozef Króner.

NEDEĽA 20:35 JOJ - Sám doma

Vianoce bez malého Kevina by neboli tými pravými Vianocami. Početná rodina McCallisterovcov v rannom zhone zabudne na desaťročného Kevina a odíde do Paríža na dovolenku bez neho. On sám pritom zažije oveľa väčšie dobrodružstvo, keď bude musieť premeniť vlastný dom na jednu obrovskú pascu pre zlodejov.

Viac o téme: Sám domaPrázdninyMatky rebelkySváko RaganVianočná žúrkaVrchní prchni
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu