Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dobrodružné TV TIPY: Tento týždeň nuda rozhodne nehrozí!

Avengers Infinity War
Avengers Infinity War (Zdroj: Marvel)

Pád lietadla v Andách, epická vojna komiksových hrdinov, boj proti Voldemortovi, pátranie po vrahovi z Ebbingu či cesta za snom potkana - kuchára. Dámy a páni, držte si klobúky, tento týždeň totiž bude plný dobrodružstva, napätia a silných príbehov.

PONDELOK 22:35 HBO - Avengers: Infinity War

Najepickejšia vojna všetkých čias. Avengers a ostatní superhrdinovia Marvelu sa musia spojiť, aby mohli poraziť mocného Thanosa, ktorý plánuje zničiť nielen Zem, ale aj celý vesmír. Hrdinovia tak musia riskovať úplne všetko.


Mohlo by vás zaujímať:Epické finále Game of Thrones: Slovák v koži Nočného kráľa prezradil horúce DETAILY


UTOROK 18:05 Nova Cinema - Ratatouille

Potkan Remy odjakživa sníval o tom, že bude slávnym kuchárom v päťhviezdičkovej reštaurácii v Paríži. Očividné ťažkosti ho však nedokážu odradiť, no netrvá dlho a zistí, že ak niekto uvidí v kuchyni potkana, môže mu ísť aj o život. Našťastie práve v kuchyni nečakane stretne dobrého priateľa - vynášača odpadkov Linguiniho. Spolu sa pustia do nezvyčajného a chutného dobrodružstva, ktoré sa vždy oplatí vidieť.

STREDA 20:30 Jednotka - Prežiť

Stroskotať uprostred mrazivých veľhôr nie je zrejme žiadna výhra. Zúfalý boj so smrťou sa začína, keď sa 13. októbra 1972 zrúti nad Andami lietadlo s členmi uruguajského ragbyového tímu a ich rodinami. Tých, čo prežili, čaká vysokohorské peklo. Mráz, sneh, hlad, bolesť v spojení so zúfalstvom a beznádejou, keď z rádia zistia, že pátranie bolo zastavené....


Mohlo by vás zaujímať:To bude filmová jazda! VIDEO Tieto snímky nás čakajú v prvej polovici nového roka


ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Amazing Spider-Man 2

Byť Spider-Manom je úžasné. O tom vie svoje aj Peter Parker. Spolu s tým, že je superhrdina, má však aj obrovské povinnosti. Na scéne sa tentoraz objavuje Elektro - nepriateľ, ktorý je výrazne silnejší ako on...

PIATOK 20:30 Markíza - Harry Potter a Fenixov rád

Fanúšikovia Harryho Pottera presne vedia, čo budú v piatok večer pozerať. V poradí piaty film zo sveta čarodejníkov je výrazne temnejší ako predchádzajúce. Voldemort je totiž oveľa silnejší ako kedykoľvek predtým a chce nastoliť svoju krutovládu. Harry, na druhej strane, musí pripraviť mladých čarodejníkov na nebezpečný a náročný boj.


Mohlo by vás zaujímať:Emotívna spoveď slávneho herca z Harryho Pottera: Premýšľal som o odchode!


SOBOTA 21:50 HBO - Tri bilboardy kúsok za Ebbingom

Určite si nenechajte ujsť skvelú snímku, ktorá má na svojom konte množstvo ocenení, okrem iného aj pár zlatých sošiek Oscara. Vyšetrovanie vraždy dcéry Mildred Haynesovej sa už niekoľko mesiacov bezvýsledne vlečie. Mildred si preto objedná tri bilboardy, umiestnené pri vjazde do mesta, s kontroverznými odkazmi pre šéfa miestnej polície. A to je všetko len začiatok.

NEDEĽA 17:10 Doma - Sedem životov

Ben Thomas (Will Smith) má desivé tajomstvo. Svoje hriechy sa rozhodne napraviť tak, že zásadným spôsobom zmení život siedmym cudzím osobám. Myslí si, že ho nič nemôže odradiť od premysleného plánu, narátal však s tým, že sa s jednou z vybraných osôb zblíži.

Viac o téme: PrežiťHarry Potter a Fenixov rádTri bilboardy kúsok za Ebbingom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu