Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

TV TIPY, z ktorých si vyberie každý: Čaká vás film od tvorcov Nedotknuteľní i napínavé drámy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Repro foto YouTube, Photo © Sony Pictures Entertainment, Photo © Pathé Films)

Začal sa nám nový týždeň a s ním prinášame aj ďalšie TV TIPY, z ktorých si vyberie naozaj každý. Na svoje si prídu milovníci vojnových filmov, komédií, romantických snímok, či napínavých drám a thrillerov. Opäť nás čaká pokračovanie zo série Harryho Pottera i nová komédia od režisérov filmu Nedotknuteľní. Výber ale necháme na vás.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Kým nás svadba nerozdelí

Keď organizujete dokonale premyslenú, luxusnú svadbu na francúzskom zámku zo 17. storočia, je jasné, že to neprebehne úplne hladko. A ak sa má niečo pokaziť, verte tomu, že sa to naozaj pokazí a nezostane len pri tom. Profesionálna svadobná agentúra má na problémy 24 hodín a za tých sa toho môžete stať naozaj veľa. Obzvlášť keď šéf agentúry z priateľstva zamestná dotieravého fotografa, ktorého viac ako fotenie zaujíma svadobné pohostenie; nájde záskok za kapelu, ale pre tú je decentná zábava neznámym pojmom; a ženíchove polnočné prekvapenie definitívne zmení celú svadbu na grotesku. Nová komédia od režisérov filmu Nedotknuteľní, ktorej zdroj inšpirácie boli nepochybne aj Divoké historky, poteší srdce každého, aspoň trocha, škodoradostného diváka. Francúzska komédia od tvorcov mimoriadne úspešného filmu Nedotknuteľní.

UTOROK 20:15 Dajto - Sieť

Pre samotárku Angelu Bennettovú (Sandra Bullocková) tvorí počítač celý svet. Živí sa ako špecialistka na počítačové víry, so svetom komunikuje iba s pomocou počítača a jediných priateľov má na internete. Pre odletom na dovolenku do Mexika dostane od programátora Dalea (Ray McKinnon) disketu s nezvyčajným programom. S jeho pomocou je možné dostať sa k akýmkoľvek tajným záznamom. A od tejto chvíle sa Angelin život mení na nočnú moru. Náhodný príťažlivý muž z pláže, Jack Devlin (Jeremy Northam), je v skutočnosti nájomný vrah, ako čoskoro zistí. Jeho úlohou je zabiť ju a získať disketu. Angele sa síce podarí uniknúť, keď sa však vráti z nemocnice, zistí, že prestala existovať...

STREDA 20:15 Dajto - Bournov odkaz

Verejnosť sa dozvedela o projekte Threadstone, a tak sa ho príslušná vládna organizácia rozhodla kompletne zlikvidovať. A to doslova - nájomní zabijaci vraždia jedného po druhom všetkých agentov aj ďalšie osoby, ktoré o projekte vedeli. A Aaron Cross je jedným z cieľov. Lenže sa nemieni vzdať bez boja, a tak sa vydáva na útek spoločne s doktorkou genetiky, ktorá sa podieľala na vylepšovanie jednotlivých agentov.

ŠTVRTOK 20:15 Joj Cinema - Osudová láska

Pierre je už pätnásť rokov ženatý a má dve deti.Svoju ženu stále miluje a otcovská rola ho napĺňa.Dalo by sa povedať, že je so svojím životom spokojný.Kým jedného večera nestretne Elsu (Sophie Marceau).Obaja sa rozprávajú, smejú sa a žartujú ako dve spriaznené duše.K podobným stretnutiam nedochádza každý deň.O dva týždne neskôr na seba náhodou narazia znovu.Túžba, ktorá ichk sebe priťahuje, je u oboch rovnako intenzívna- a oni si navzájom oznámia, čo cítia.Zachádzajú príliš ďaleko.Lenže Elsa má zlaté pravidlo nikdy si nezačať s ženatým mužom a Pierre chce zase zostať verný.A tak sa vydajú každý svojou cestou, bez toho aby si spolu vymenili telefónne čísla, a nechajú všetkému voľný priebeh.Hranice medzi tým, čo si o svojom vzťahu predstavujú a čo sa skutočne stalo, sa stierajú a ich fantázie sa začne prelínať s realitou.

PIATOK 20:30 Markíza - Harry Potter a Dary smrti 1

Harry, Ron a Hermiona sa vydávajú na nebezpečnú misiu, aby našli a zničili Voldemortovu nesmrteľnosť - Horcruxy.Spoliehať sa musia samina seba o to viac, keď vedia, že tento krát naokolo nebudú ich profesori, ktorí by ich chránili. Ohrozujú ich aj temné sily, ktoré sa ich snažia rozdeliť. Medzitým sa svet kúzelníkov stal nebezpečným miestom pre všetkých nepriateľov pána Zla. Voldemortovi sluhovia kontrolujú ministerstvo aj Rokfort, no to najcennejšie stále Voldemort nemá - Harryho Pottera.

20:35 Joj - Medzi náhrobnými kameňmi

Matt Scudder je bývalý newyorský policajt a vyliečený alkoholik, ktorý pracuje ako súkromný detektív bez licencie. Pracuje pre tých, ktorí z akýchkoľvek dôvodov nemôžu ísť za mužmi zákona. Jeden z takýchto je i drogový dealer Kenny, ktorý si detektíva najme, aby našiel tých, ktorí mu uniesli a brutálne zavraždili ženu. Scudder začne postupne odkrývať stopy vedúce k únoscom a zisťuje, že tento zvrátený zločin nie je ojedinelý a určite ani posledný, ktorý v uliciach New Yorku spáchali. Sérioví vrahovia sa chystajú opäť zaútočiť a pre Scuddera, stojaceho mimo zákon sa tak rozohráva neľútostný boj s časom.

SOBOTA20:30 Markíza - 7 sestier

Sedem životov, sedem sestier, jedna spoločná identita. Originálny akčný dystopický triler o siedmych identických sestrách, ktoré taja svoju existenciu pred okolitým svetom. Dokiaľ jedna z nich nezmizne. Preľudnený svet v roku 2073 sa riadi drastickým zákonom jedného dieťaťa na rodinu. Keď úrady zistia priestupok, mladší súrodenec je automaticky odobraný. V jednom byte sa ale už 30 rokov skrýva a žije sedem sestier. Vyzerajú rovnako, no predsa je každá z nich iná. Pre pohyb a fungovanie vo vonkajšom svete využívajú všetky jednu identitu, kde vystupujú ako jedna osoba a žijú jeden spoločný oficiálny život.

Chodia do školy, do práce, s kolegami do baru, vzťahy majú iba na jednu noc. Každá zo sestier chodí von iba jeden deň v týždni. V pondelok vychádza Pondelok, Utorok v utorok, a tak ďalej. Ich systém funguje skvele počas mnohých rokov až do toho dňa, kedy sa Pondelok nevráti domov. Šesť zvyšných sestier musí opustiť svoj úkryt a zistiť, čo sa stalo. Akákoľvek chyba ich ale môže prezradiť a ich život sa z pevného pokojného poriadku mení v napínavú futuristickú akciu plnú adrenalínu a nečakaných momentov.

23:00 Joj Plus - Železné srdce

Príbeh sa odohráva v Nemecku v apríli 1945. Druhá svetová vojna sa blíži ku svojmu koncu a umierajúcemu gigantovi - nacistickej ríši - už výrazne dochádza dych. Nemecká armáda v posledných kŕčoch čelí americkej armáde, ktorej po niekoľkých rokoch bojov už tiež dochádzajú sily aj zálohy. Američania sú vyčerpaní a bojujú v mätúcom prostredí, kde nepriateľom môže byť každý. Do čaty Dona "Wardaddyho" Colliera nastupuje mladý Norman Ellison, ktorý je na vojnu zúfalo nepripravený.

Výcvik absolvoval ako pisár, ale nakoniec ho odvelili na front do 2. obrnenej divízie ako náhradného šoféra, aby nahradil mŕtveho vojaka, ktorý tu slúžil od začiatku vojny. Šokovaný Norman je presvedčený, že muselo dôjsť k nejakému omylu, keď sa ocitol v ostrom boji. Ak chce neskúsený mladík prežiť, bude sa musieť zmeniť a dôverovať radám a rozkazom veliteľa. O tom, či sa mu podarí uspieť, rozhodne osud v priebehu najbližších 24 hodín, kedy piati americkí tankisti - veliteľ Don "Wardaddy" Collier, strelec Boyd Swan, nabíjač Grady Travis, vodič Trini Garcia a záložný vodič Norman Ellison - budú musieť čeliť trom stovkám nepriateľských nemeckých vojakov v zúfalom súboji o prežitie.

NEDEĽA 20:10 Joj Plus - Šanghajskí rytieri

Keď sa Wangov otec stane obeťou záhadnej vraždy, vydajú sa Wang a Roy po jeho stopách do Anglicka s vidinou spravodlivej odplaty. Wangova sestra Lin má rovnaký nápad a pri svojom pátraní odhalí celosvetovú konšpiráciu, ktorá má vyústiť do vyvraždenia celej kráľovskej rodiny - takmer nikto jej však neverí. Wang, ktorý musí pomstiť svojho otca a zároveň udržiavať romanticky založeného Roya čo najďalej od svojej atraktívnej sestry, zatiaľ s pomocou ochotného inštruktora Scotland Yardu a desaťročného pouličného chlapčaťa obracajú život vo viktoriánskom Anglicku naruby...

20:15 Joj Cinema - Intímna pasca

Mladá a pekná doktorka Juliet Dermer sa po rozchode s manželom presťahuje do Brooklynu. Chce začať nový život v prekrásnom a priestrannom apartmáne, ktorý je až príliš dokonalý. Záhadné udalosti ju vedú k podozreniu, že v byte nie je sama a jej obavy sa čoskoro naplnia. S hrôzou zistí, že jej zdanlivo očarujúci majiteľ Max je ňou nebezpečne posadnutý. Keď sa Juliet pokúsi oslobodiť od jeho hrozivých úmyslov, nasleduje desivá hra na mačku a myš.

Viac o téme: 7 sestierIntímna pascaŠanghajskí rytieriBournov odkaz
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu