Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Skvelé aprílové TV TIPY: Ikonický Tom Cruise či príbeh vojaka, ktorý prepísal históriu

(Zdroj: csfd.cz)

1. apríl je označovaný za bláznivý deň, no my vám prinášame filmový prehľad toho najlepšieho, čo televízie ponúkajú. Napätie, dráma či pútavé príbehy... Stačí si len vybrať zo širokej ponuky.

PONDELOK 20:15 JOJ Cinema -Osudová láska

Keď medzi Elsou a Pierrom náhle vzplanie prudká vášeň, zdá sa, že boli stvorení jeden pre druhého. Ich vzájomná príťažlivosť však naráža na dve prekážky: Pierre miluje svoju ženu a Elsa sa zariekla, že nikdy nebude chodiť s ženatým mužom.

UTOROK 20:10 JOJ Plus -Zatratený

Bývalý pištoľník prenasledovaný minulosťou hľadá už len pokoj, mier a vykúpenie. Na ceste zo zatratenia ku spáse ho však čaká ešte posledný veľký boj.

STREDA 21:40 Jednotka -Firma

Mladý ambiciózny právnik (Tom Cruise) získa miesto vprestížnej medzinárodnej advokátskej spoločnosti. Jeho počiatočné nadšenie však čoskoro vystriedajú obavy - postupne odhaľuje tajomné pozadie celej firmy, pričom netuší, že ho čaká smrteľne nebezpečná pasca.

ŠTVRTOK 20:15 JOJ Cinema -Hacksaw Ridge: Zrodenie hrdinu

Američan Desmond T. Doss, ktorý slúžil v druhej svetovej vojne ako zdravotník v bitke pri Okinawe, odmietal vziať do ruky zbraň a zabíjať. Stal sa prvým v americkej histórii, kto bol vyznamenaný Medailou cti bez jediného výstrelu.

PIATOK 20:30 Doma -Unesená tínedžerka

Allie je stredoškoláčka, ktorá miluje beh, ale kvôli zlým výsledkom v škole jej behanie zakážu. Ten istý deň Allie jej matka oznámi, že jej pridala ďalšie zmeny v práci, pretože sú na tom zle s účtami. V ten deň je veľmi nepríjemná na zákazníkov, a tak jej kolega ponúkne, nech ide domov, že to za ňu vezme. Allie odchádza, ale cestou k autu dostáva správy od svojho priateľa Justina. Vraj je na parkovisku, a tak ho tam hľadá, ale zrazu je unesená.

SOBOTA 20:35 JOJ -Deadpool

Po celom svete medzi nami žijú nenápadní, statoční a skromní superhrdinovia... a tiež Deadpool - zvláštny a netradičný komiksový hrdina z produkcie vydavateľstva Marvel. Deadpool zo skupiny slušných hrdinov vybavených superschopnosťami akosi vyčnieva, keďže je neodolateľne drzý, vulgárny, brutálny a hlavne nechutne vtipný.

NEDEĽA 22:30 Markíza -Ako ukradnúť nevestu

Hrdina filmu spoločnosti Columbia Pictures Ako ukradnúť nevestu, Tom, si užíva život: je sexy, je úspešný a vie, že sa môže kedykoľvek spoľahnúť na Hannah, svoju okúzľujúcu najlepšiu kamarátku, ktorá je jediným nemenným prvkom v jeho živote. Všetko dokonale funguje až do chvíle, kedy Hannah odíde na šesť týždňov pracovne do Škótska.

Viac o téme: DeadpoolOsudová láskaZatratenýFirmaUnesená tínedžerka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu