Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pestré aprílové TV TIPY: Doprajte si parádny filmový koktejl

Avengers Infinity War Zobraziť galériu (2)
Avengers Infinity War (Zdroj: Marvel)

Bláznivý apríl prináša naozaj pestrú televíznu ponuku, ktorá sa len ťažko odmieta. Veď kto by odolal superhrdinom, záchrancom Zeme, tajným agentom, rozblázneným deckám či sladkej romantike?

PONDELOK 20:15 Joj Cinema - Pompeje

Hlavným hrdinom veľkolepého katastrofického divadla je otrok Milo, ktorý sa stal gladiátorom, čakajúcim na posledný boj, ktorý mu môže priniesť slobodu. Pritom sa zamiluje do dcéry bohatého obchodníka, ktorú sľúbili skorumpovanému a zhýralému senátorovi. Ich najväčším problémom sa však stane desivá skaza, ktorá nastala po erupcii Vezuvu.


Mohlo by vás zaujímať: Temná inšpirácia z filmov: Tieto horory sa stali desivou skutočnosťou


UTOROK 16:40 HBO - Avengers: Infinity War

V kinách sa čoskoro dočkáme záverečnej časti marvelovských Avengerov, tak prečo sa na to nepripraviť predposledným dielom? V Infinity War sa k Avengerom pridajú aj ďalší superhdinovia, aby sa pokúsili poraziť mocného Thanosa predtým, ako zničí celý vesmír.

STREDA 20:10 Plus - Deň nezávislosti: Nový útok

Deň nezávislosti je späť. Brutálny, bezcitný a technologicky nadradený mimozemský nepriateľ opäť zaútočil. Proti vyspelej sile votrelcov môže zabojovať len niekoľko odvážnych mužov a žien. Podarí sa im zachrániť našu civilizáciu pred zánikom?


Mohlo by vás zaujímať: Sú príťažlivé a nebezpečné: Superhrdinky vás pobláznia krásou aj schopnosťami


ŠTVRTOK 23:10 Cinemax - Pulp Fiction: Historky z podsvetia

Kultový film Quentina Tarantina sa dá pozerať v akejkoľvek situácii. Ak si ho vyberiete, užijete si tri historky z krvavého podsvetia, ktoré síce na prvý pohľad spolu nesúvisia, no tvoria jeden príbeh. Nechýbajú dnes už kultové dialógy, absurdné situácie či nečakané dejové zvraty. Ak ste videli, tak viete, ak nie, určite tento film nevynechajte.

PIATOK 20:15 Dajto - Bournov mýtus

Známy Jason Bourne s tajomnou minulosťou sa rozhodol, že bude žiť v anonymite. Svojej minulosti však nemôže ujsť. Hoci spolu s Mariou žijú v anonymite, neustále ho prenasledujú spomienky a nočné mory. Sťahujú sa z mesta do mesta, no hrozbu vidí v každom pohľade či telefonáte.

SOBOTA 20:15 Prima - S tebou ma baví svet

Nemusí byť ani zima, aby ste sa mohli pobaviť na legendárnej českej komédii S tebou ma baví svet. Stačí jeden zásah manželiek a z každoročnej pánskej jazdy troch otcov sa stane materská škola v zimnej prírode. Hoci sú páni presvedčení o správnosti svojich výchovných metód, šesť detí im dokáže narobiť poriadne vrásky.


Mohlo by vás zaujímať: Čiernobiela kvalita, ktorú musíte vidieť: Tieto filmy farby nepotrebujú


NEDEĽA 15:45 Jednotka - Raňajky u Tiffanyho

Na nedeľu jednoznačne romantická klasika s Audrey Hepburn v hlavnej úlohe. Hviezdou oscarového filmu je mladé a pôvabné dievča Holly Golightly, ktorá v New Yorku sníva o svojej úžasnej budúcnosti. zatiaľ však žije len z príspevkov od svojich stálych pánskych obdivovateľov. všetko sa zmení, keď spozná začínajúceho spisovateľa Paula, ktorý sa prisťahuje do domu, v ktorom Holly býva.

Viac o téme: Tv tipy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu