Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Poriadne nadupané TV TIPY, pri ktorých nezaspíte: Tešte sa na mrazivé trháky i veľkých hrdinov

(Zdroj: Photo © Paramount Pictures, Photo © Sony Pictures, Photo © Warner Bros. Pictures)

Veľká noc je tu a s veľkonočným pondelkom sa začína aj nový týždeň. Po polievačkách a šibačke však treba prejsť späť do reality a my vám s tým pomôžeme. Prinášame vám skvelé TV tipy, pri ktorých si prídu na svoje najmä milovníci mrazivých thrillerov, hororov a hrdinských filmov... A pri nich rozhodne nezaspíte.

PONDELOK 20:10 Joj Plus - Najdlhšia jazda

Film na motívy svetového bestselleru autora Nicholasa Sparksa, ktorý vás presvedčí o tom, že skutočná láska existuje.Mladý Luke Collins je bývalý jazdec rodea, ktorý sa pokúša o veľkolepý návrat na scénu. Vysokoškoláčka Sophia Danková sa pripravuje na svoju vysnívanú prácu v New Yorku. Keď medzi nimi vznikne neobyčajné a veľmi silné puto, obaja sa spoločne vydajú na neistú, ale prekrásnu romantickú cestu životom. Odlišné životné ciele preveria odolnosť ich vzťahu, osudové stretnutie s Irom Levinsonom a jeho dojemné spomienky na vlastné manželstvo im navždy zmenia život.

UTOROK 22:50 Dajto - Annabelle

John našiel pre svoju nastávajúcu ženu Miu dokonalý darček - krásnu a vzácnu starú bábiku odetú do bielych svadobných šiat. Ale Miina radosť z Annabelle netrvá dlho. Jednú hroznú noc vtrhnú do ich domu vyznávači satanského kultu.

STREDA 20:35 TV Joj - Hrdina Max

Max je perfektne vycvičený armádny pes nasadzovaný v Afganistane do predných línií.Potom, čo v akcii príde o svojho pána, príslušníka amerického námorníctva Kyla Wincotta, je traumatizovaný Max poslaný späť do Spojených štátov.Jediný človek, ku ktorému si dokáže nájsť cestu, je Kylov brat Justin.Pri spoločnom riešení záhady, kedy zažijú viac napätia a nebezpečenstva, ako je zdravé, sa medzi oboma rozvinie nečakané priateľstvo.

ŠTVRTOK 20:10 Joj Plus - Power Rangers: Strážcovia vesmíru

Nudný život pätice stredoškolákov sa obráti naruby v okamihu, keď objavia starú vesmírnu loď. Každý z nich vďaka tomu získa nejakú superschopnosť a stanú sa z nich Power Rangers - Strážcovia vesmíru. Oni jediní môžu zachrániť svoje malé mestečko i celú planétu pred inváziou mimozemskej civilizácie. Ale predtým musia prekonať množstvo osobných problémov a spojiť svoje sily, aby dokázali odvrátiť hrozbu skôr ako bude neskoro.

PIATOK 20:30 Markíza - Ostreľovač

Hrdinom Ostreľovača je elitný sniper, ktorý sa ocitne v nezávideniahodnej situácii, keď je obvinený z pokusu o atentát na amerického prezidenta. V nerovnom súboji jedinca proti systému sa Mark Wahlberg vydáva po stopách osamelých bojovníkov, ktorí museli zužitkovať všetky svoje schopnosti k tomu, aby v tejto vopred prehranej hre prežili a zvíťazili.

22:40 Jednotka - Muži, ktorí nenávidia ženy

Piatok bude patriť aj filmu Muži, ktoré nenávidia ženy, v ktorom reportér Mikael Blomkvist pátra po praneteri švédskeho priemyselníka, ktorá záhadne zmizla v roku 1966. Spojí sa s nekonformnou hackerkou Lisbeth Salanderovou, ktorá je aj napriek výstrednému vzhľadu punkerky vynikajúcou špecialistkou a detektívkou. Pre svoju tragickú minulosť nenávidí spoločnosť aj ľudí, a má na to vážny dôvod - kedysi bola sama ich obeťou, obeťou sadistických a psychopatických mužov, čo nenávidia ženy. Keď si finančný reportér Mikael Blomkvist chce očistiť meno po tom, čo ho obvinili z verejného ohovárania, nečakane sa naňho obráti magnát Henrik Vanger, jeden z najbohatších podnikateľov vo Švédsku, a požiada ho, aby mu pomohol rozlúštiť tajomstvo dávneho zmiznutia jeho milovanej pranetere Harriet, ktorá sa stratila ako 16-ročné dievča ešte v roku 1966.

Priemyselník Vanger je presvedčený, že ju zavraždil niekto z členov jeho rodiny. Mikael sa vydáva na odľahlý ostrov pri švédskom pobreží bez toho, aby tušil, čo tu naňho čaká. V tom čase spoločnosť Milton Security poverí svoju výstrednú, ale veľmi výkonnú a úspešnú detektívku Lisbeth Salanderovú, aby preverila osobu Mikaela Blomkvista. Pri plnení tejto úlohy sa Lisbeth s Mikaelom stretnú a spoja svoje sily pri vyšetrovaní vraždy Harriet. Hoci sa Lisbeth dištancuje od sveta, ktorý ju opakovane zradil, jej hackerské schopnosti a dokonalé sústredenie sa ukážu ako kľúčové a vďaka nim nakoniec dokáže spolu s Mikaelom odhaliť šokujúce tajomstvo rodiny Vangerovcov.

SOBOTA 20:30 Markíza - Dve nevesty a jednasvadba

Marie je typická mestská singl. Pracuje síce ako úspešná televízna moderátorka, ale vo vzťahoch má dar priťahovať iba hlupákov. Naopak, jej sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svadbu. A tak Marie prichádza za rodinou na návštevu do rodného mesta. Doma stretáva svoju dávnu lásku Jiřího. Počas niekoľkých okamihov je jasné, že ich stará láska časom nevyprchala. Ale celá vec má jeden háčik. Jiří je snúbencom jej sestry.

NEDEĽA 20:35 TV Joj - Žena v klietke

Po tragickej prestrelke, pri ktorej jeden z jeho kolegov prišiel o život a ďalší ochrnul, je komisár Carl Mørck preložený do pivničnejkancelárie novo zriadeného OddeleniaQ, ktorá má za úlohu pretriediť nedoriešené a odložené prípady a ktorého jedinými zamestnancamisú komisár Mørck a jeho nový asistent Assad.Stačí jediný deň a panovačný komisár sa cez výslovný zákaz strmhlav vrhá do riešenia prípadu Merete Lynggaardovej, populárnejpolitičky, ktorá pred piatimi rokmi záhadne zmizla pri plavbe na trajekte.Jediným svedkom je jej duševne chorý brat, ktorý bol po udalosti nájdený v podpalubí.

Prípad bol uzavretý ako jednoznačná samovražda.Dvojici vyšetrovateľov sa však takéto vysvetlenie nezdá a vydávajú sa na cestu, ktorá ich zavedie hlboko do podsvetia plného násilia a zášti, ktoré sa skrýva za kultivovanoutvárou Škandinávie.Žena v klietke jeprvým dielom filmovej série o OddeleníQ podľa bestsellerov Jussiho Adlera-Olsena.

Viac o téme: Najdlhšia jazdaŽena v klietkeAnnabelle; MužiKtorí nenávidia ženyHrdina Max
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu