Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

TV TIPY naozaj pre každého: Prichádza tajomná Perzia, módna pomsta krajčírky aj životopisné drámy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube)

Tento týždeň vás čakajú rôznorodé filmy, z ktorých si vyberie každý divák. Chýbať nebudú romantické komédie, akčné drámy či životopisné príbehy. Ak by ste sa mali chuť odreagovať, v strede týždňa si môžete voľný deň spríjemniť veselou rozprávkou o trolloch.

PONDELOK 20:15 Dajto - Dannyho jedenástka

Zlodej Danny sďalšími jedenástimi mužmi chce naraz prepadnúť tri kasína. Vkaždom prípade riskuje nielen svoj život, ale aj možnosť opäť sa zblížiť sTess. Ak sa mu však jeho takmer neuskutočniteľný plán podarí zrealizovať, potom, naopak, získa všetko. Aj150 miliónov dolárov. Vtejto novej verzii Dannyho jedenástky zažiaria hviezdy ako George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Julia RobertsčiAndy Garcia, ktorí sa zriekli svojich obvyklých honorárov a hrali jednoducho pre radosť.

UTOROK 20:10 Joj Plus - Krajčírka

Tilly Dunnageová, krásnaa talentovaná žena, sa po mnohých rokoch práce krajčírky v tých najlepších parížskych salónoch vracia domov. Do malého mestečka uprostred ničoho, aby napravila krivdy z minulosti. Zmieri sa so svojou chorou matkou. No jej motívom je aj pomsta.Ľudia jej zničili život unáhleným úsudkom, a teraz sa prichádza pomstiť. Nečakala však, že sa zamiluje.

STREDA 20:30 Joj - Trollovia

Trollovia sú vždy veselí a šťastní škriatkovia, ktorí najviac zo všetkého milujú hudbu, tanec a spev. Jedinou ich vážnejšou starosťou sú Bergeni. Tí si totiž myslia, že môžu byť šťastní jedine vtedy, keď budú mať Trolla v žalúdku. Rozprávkové dobrodružstvá sa môžu začať.

ŠTVRTOK 22:35 HBO - Escobar

Skutočný príbeh neslávne známeho narkobaróna Pabla Escobara sa dočkal aj filmového spracovania. Escobar zavraždil tisíce ľudí, zarobil miliardy a okrem svojej ženy udržoval milostný pomer s novinárkou Virginiou Vallejovou, ktorá bola jeho opakom. V hlavných úlohách sa predstaví Javier Bardem a Penélope Cruz.

PIATOK 20:30 Markíza -USS Indianapolis: Boj o prežitie

Druhá svetová vojna sa chýli ku koncu a vojnová loď USS Indianapolis zatiaľ tajne prepravuje jednu z dvoch atómových bômb, ktoré by mohli ukončiť vojnové besnenie. Japonci však tažký krížnik napadli a potopili. Misia bola utajovaná tak veľmi, že loď nikomu nechýbala a informácie o jej napadnutí zverejnili až štyri dni potom. Väčšina mužov sa utopila, prežilo len 317 členov posádky, ktorí museli päť dní bojovať s hladom, smädom i žralokmi na otvorenom mori.

20:35 Joj - Princ z Perzie: Piesky času

Tím, ktorý stojí za filmovou sériou Piráti z Karibiku, tentokrát prináša na filmové plátna epické akčné dobrodružstvo zasadené do tajuplnej Perzie. Lenivý princ aj napriek váhaniu spojí sily so záhadnou princeznou. Spolu bojujú proti temným silám, aby ochránili starovekú dýku, ktorá môže oslobodiť dar od bohov. Ten môže vrátiť čas a umožniť jej vlastníkovi vládnuť celému svetu.

SOBOTA 20:30 Markíza - Popoluška zo supermarketu

Maya pracuje v miestnom supermarkete a márne čaká na povýšenie, pretože jej chýba tak veľmi potrebný vysokoškolský diplom. Všetko sa rozhodnú vyriešiť jej priatelia a vďaka novej identite, ktorú pre ňu vytvoria, získa Maya pozíciu, o ktorej vždy snívala. Tým sa však jej problémy nekončia.

22:40 Joj - Wasabi

Jeho život je nikdy nekončiaca sa policajná práca. Práve svojou spravodlivou päsťou jednej noci napadne vnočnom klube nevychovaného mládenca. Všetko by bolo celkom vporiadku, keby nešlo osynáčika Hubertovho najvyššieho šéfa. Aby sa vyhrotená situácia čo najskôr upokojila,Hubertovi je doporučená dlhšia dovolenka. Tú si naposledy užil, keď stretol svoju životnú lásku, počas vojenskej služby vJaponsku. Miko ho pred dvadsiatimi rokmi zneznámych dôvodov opustila a teraz sa dozvedel, že zomrela a zanechala mu svoj najvzácnejší majetok. Ďalšie dobrodružstvo môže začať.

NEDEĽA 20:35 Joj - Most špiónov

Svet na oboch stranách železnej opony sa prepadá do šialenej paranoje. Ubehlo už viac ako desať rokov od porážky nacistického Nemecka a ľudstvo ohrozuje studená vojna. Napätie medzi USA a ZSSR je skoro hmatateľné. Keď v roku 1957 FBI zatkne Rudolfa Abela, sovietskeho špióna žijúceho v New Yorku, strach a mocenská nedôvera sa ešte viac vystupňujú. Abel v skutočnosti riadil sieť agentov a do Moskvy dômyselným spôsobom odosielal kódované správy. Americká vláda osloví Jamesa Donovana, uznávaného právnika z Brooklynu, aby sa chytil Abelovej obhajoby. Cez počiatočné obavy jeho aj jeho rodiny sa ho rozhodne zastupovať. Veľká hra začína...

Viac o téme: Princ z PerzieTom HanksKate WinsletMost špiónovKrajčírka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu