Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

TV TIPY plné dobrodružstva: Užite si božské problémy, krádeže obrazov i poriadnu párty

Vo štvorici po opici Zobraziť galériu (2)
Vo štvorici po opici

Chýba vám dobrodružstvo plné napätia a humoru? Tak tento týždeň si to poriadne pri televízii užijete.

PONDELOK 20:15 Dajto - Dannyho trinástka

Partia spoľahlivých zlodejov s vždy dokonale premyslenými plánmi je späť. Tentoraz stoja proti ničomníkovi Willym Banksovi, ktorý sa snaží zničiť Dannyho starého priateľa. Preto je na čase vytvoriť ďalší geniálny plán. Pripojí sa k nim dokonca aj niekdajší Dannyho nepriateľ, majiteľ kasína Terry Benedict.


Mohlo by vás zaujímať:Módna ikona a herečka so slovenskými koreňmi by mala 90: Zažiarila v Raňajkách u Tiffanyho


UTOROK 14:50 Joj Cinema - Paddington 2

Obľúbený medvedík Paddingon si žije u rodinky Brownovcov na predmestí Londýna, kde si ho všetci obľúbili. Jeho najväčším problémom je nájsť perfektný narodeninový darček pre svoju tetu Lucy, ktorá oslávi 100 rokov. V starožitníctve nájde nádhernú knihu, no najskôr si na ňu musí rôznymi pomocnými prácami zarobiť. Kniha však záhadne zmizne a Paddington sa musí pustiť do pátrania.

STREDA 16:40 HBO2 - Thor: Temný svet

Asgardský boh hromu musí napraviť škody, ktoré napáchal vládychtivý Loki, a popri tom sníva o svojej Jane. Rande im však naruší jej stážistka Darcy, pretože meracie prístroje profesora Erika Selviga zachytili nevysvetliteľné hodnoty. V opustenej továrni zistia, že hmotné predmety sa strácajú. Do Jane sa začne vstrebávať Aether, tak ju Thor unesie do Asgardu, aby jej pomohol, a zároveň ochránil svet pred Malekithom. Musí sa však spojiť so zradným Lokim.


Mohlo by vás zaujímať:Sú zvláštne, mrazivé a dokonalé: Tieto severské filmy stoja za to!


ŠTVRTOK 20:10 Plus - Krajina zajtrajška

Niekdajší detský génius Frank nie je v dospelosti spokojný so svetom, v ktorom žije. Preto sa spolu s tínedžerkou Casey vydáva na nebezpečnú púť, aby odhalili tajomstvo záhadnej Krajiny zajtrajška. Tá by mala byť stratená niekde v časopriestore, kde sa ľuďom plnia sny a možné je úplne všetko. Cesta však rozhodne nie je jednoduchá.

PIATOK 21:50 HBO - Pamiatkári

Úlohou špeciálnej vojenskej jednotky je zachrániť a vrátiť majiteľom umelecké skvosty, ktoré nacisti nakradli v obsadených krajinách. Siedmi americkí vojaci, ktorí pôvodne boli riaditeľmi galérií, kurátormi či historikmi umenia, musia zabrániť zničeniu najvzácnejších umeleckých pokladov, a to pod paľbou nemeckej armády. Tá mala diela zničiť ešte pred koncom prehratej vojny.

SOBOTA 21:55 Nova Cinema - Vo štvorici po opici

Rozlúčka so slobodou sa môže zvrtnúť rôznymi smermi. V tejto komédii sa však stratí nielen všetka súdnosť hlavných hrdinov, ale aj ženích. Pri jeho hľadaní musia zúčastnení poriadne zaloviť v pamäti, čo však po alkoholickej noci nie je vôbec jednoduché.


Mohlo by vás zaujímať:Čiernobiela kvalita, ktorú musíte vidieť: Tieto filmy farby nepotrebujú


NEDEĽA 20:35 Markíza - Tiesňová linka

Hviezdou napínavého trilleru je Halle Berry ako Jordan, operátorka tiesňovej linky. Jej život sa zmení v okamihu, keď jej zavolá zúfalé dievča, ktoré sa stalo obeťou únosu. Jordan sa ju rozhodne na vlastnú päsť zachrániť a postaviť sa vrahovi, s ktorým sa už kedysi stretla.

Viac o téme: Vo štvorici po opiciDannyho trinástkaPaddington 2
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu