Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TV TIPY, pri ktorých neobsedíte: Akcia všetkého druhu s romantickým vrcholom

(Zdroj: Youtube)

Pripravte sa na akčný týždeň s romantickým vyvrcholením. Tohtotýždňové TV TIPY sú nabité skutočnou akciou každého druhu. Ak sa chcete akčne zasmiať, poplakať či bojovať s hrdinami, ste na správnej adrese. Môžete si vybrať Johna Wicka, Centrálnu ineligenciu či romantické nedeľné zakončenie.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Rivali

Populárny, charizmatický apríťažlivý britský playboy James Hunt už ani nemôže byť väčšmi odlišný od svojho súpera, rezervovaného apuntičkárskeho Rakúšana Nikiho Laudu. Ich rivalita sa začala na pretekárskej trati Formuly 3. Už tu medzi sebou ostro súperili. Po počiatočných úspechoch i tragédiách prichádzajú posledné preteky sezóny. Obaja muži vedia, že ktitulu nevedie žiadna skratka anesmú si dovoliť žiadnu chybu. Vtomto športe urobíte chybu aste mŕtvi.

STREDA 20:15 Dajto - Vražda v Bielom dome

Pennsylvania Avenue 1600, Washington D.C., jedna z najprestížnejších adries na svete - Biely dom. Aj keď ide o jeden z najprísnejších sledovaných objektov. Kto spáchal vraždu a prečo? Práve po tom pátrapolicajtz oddelenia vrážd Harlan Regis a tajná agentka Nina Chance. Záleží len na nich, ako zaistia, aby vrah neunikol spravodlivosti.

20:30 Jednotka - Krstný otec

Na svadbe dcéry mafiánskeho bossa Vita Corleoneho nechýba ani známy spevák Johnny Fontane, ale aj zástupy iných vďačnýchčlenov "rodiny". Mocný Don Vito dokáže zariadiť takmer všetko, ale čoskoro dochádza k rozporom s iným gangom, s ktorým odmietol Corleone spolupracovať pri predaji drog v New Yorku. Dokonca na neho spáchajú atentát a celá rodina je v ohrození. Pôvodne pevná a neotrasiteľná pozícia corleonovského klanu je v troskách a Vito Corleone len ťažko získava späť autoritu medzi ostatnými mafiánskymi klanmi v New Yorku.

ŠTVRTOK 20:15 Dajto - John Wick

Vlúpať samu do domu, ukradnúť auto a zabiť milovaného psa, to sa skrátka nemalo stať. Priemerní zlodejíčkovia to nevedeli, ale ich bossovia v podsvetí áno. A musia konať. A tak,keď sa John Wick vydáva na svoju drsnú vendetu, stáva sa zároveň terčom svojich bývalých kolegov - nájomných zabijakov.

PIATOK 20:30 Markiza - Colombiana

Ako dieťa bola prítomná pri vražde svojich rodičov v Bogote, teraz sa z nej stáva chladnokrvný vrah. Hlavnú hrdinku stvárnila krásna Zoe Saldana, ktorú si celý svet pamätá ako "predlohu" pôvabnej bojovnice Neytiri z filmu Avatar. Vo vedľajších rolách sa predstavia Callum Blue, Michael Vartan a Cliff Curtis. Film bol natočený podľa scenára Luca Bessona.

20:35 Joj - Everest

V letovej výške Boeingu nemá ľudské telo šancu prežiť. Napriek tomu sa ľudia do takej výšku šplhajú, aby pokorili Everest, najvyššiu horu sveta. Kašlú na nepohodlie, zimu, nástrahy počasia a aj na to, že sa dole už nemusia nikdy vrátiť. Everest v réžii Baltasara Kormákura rekapituluje jednu z najtragickejších expedícii, pri ktorej majestátny masív poslal svojim vyzývateľom mrazivé varovanie.

SOBOTA 20:30 Markíza - Hotel Transylvánia

Vitajte v hoteli Transylvánia! V Drakulovom luxusnom päť hviezdičkovom hoteli, kde sa môžu všetky najznámejšie svetové monštrástretnúť a byť ďaleko od všetkých v bezpečnom prostredí bez ľudí. No Drakula má ešte dôležitejší dôvod, prečo držať obyčajných smrteľníkov ďaleko od Hotela. Chce ochrániť Mavis, svoju milovanú dcéru, ktorá práve oslavuje svoje 118 narodeniny.

20:35 Joj - Centrálna inteligencia

Dwayne Johnson a Kevin Hart sú hviezdami akčnej komédie, v ktorej sa títo dvaja bývalí spolužiaci zo strednej školy po rokoch znovu stretávajú. Tentokrát však v úplne iných rolách, ako zažili počas školských čias. Bob Stone je šikanovaný čudák, ktorý sa stane agentom CIA. Teraz sa vracia späť na svoju strednú školu, kde denne zažíval peklo. O pomoc požiada svojho najväčšieho tyrana Calvina. Ten je dnes účtovníkom a smutne spomína na dni zašlej slávy počas strednej školy. Stane sa z nich nerozlučná dvojka, ktorá bude čeliť v prísne tajnom prípade všetkému možnému.

22:15 Markíza - Smrtonosná pomsta

Príbeh mladého obchodníka z Wall Street, ktorý trávi dovolenku so svojou rodinou v Španielsku. Potom, čo je jeho rodina unesená, má len niekoľko hodín na to, aby svojich blízkych našiel, odhalil vládne tajomstvá a spojitosť únosu s tajomstvom jeho otca.

NEDEĽA 22:35 Markíza - Román pre ženy

Román pre ženy je jemne groteskným príbehom dvoch žien. Dvadsaťročnej Laury a jej ovdovelej matky, tlmočníčky a prekladateľky Jany. Obe ženy hľadajú toho pravého a stále sa im nedarí. Východiskovou zápletkou celého filmu je fakt, že Oliver bol pred dvadsiatimi rokmi veľkou láskou Laurinej matky, inými slovami typickýmČechom.

Viac o téme: John WickRivaliRomán pre ženy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu