Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Parádne TV TIPY na horúci týždeň: Čaká na vás mafiánsky koniec aj česká Teória tigra

(Zdroj: Total Film)

Aj v nasledujúcom týždni si pre vás televízie pripravili zaujímavú televíznu ponuku, ktorá prinesie skvelú porciu filmov. Stačí si len vybrať a pohodlne sa usadiť.

PONDELOK Markíza 20:30 -Zabijakov osobný strážca

Špičkový bodyguard Michael Bryce dostane špeciálnu úlohu - musí sa postarať o svojho úhlavného nepriateľa. Jeden z najznámejších zločincov sveta, Darius Kincaid, je kľúčovým svedkom v dôležitom prípade, a treba ho bez ujmy na zdraví dopraviť na súdne pojednávanie. Neúprosný telesný strážca a obávaný zabijak, ktorí si dlhé roky šli po krku, sa na 24 hodín stanú súčasťou spoločného tímu. Čakajú ich šialené naháňačky a divoké prestrelky na súši aj na mori. A všetko ešte skomplikuje Kincaidova žena (Salma Hayek), ktorá je rovnako známa firma ako jej manžel...

UTOROK TV JOJ 21:45 -Odkaz vo fľaši

Po ôsmich rokoch strávených v Severnom mori putuje tajomný odkaz vo fľaši až na stôl kriminálneho Oddelenia Q, ktoré sa špecializuje na staré nevyriešené prípady. Detektív Carl Morck a jeho asistent Assad sú vtiahnutí do temného prípadu vraždiaceho psychopata, sektárskej viery a unesených dvojíc súrodencov, ktorých zmiznutie nikto nehlásil. Len čo detektívi začnú záhadu rozplietať, veci sa dajú do pohybu v diabolskom tempe. Tretí diel krimisérie podľa bestsellerov Jussiho Adler-Olsena naväzuje na to najlepšie z tradície severských detektívok a vďaka réžii Hansa Pettera Molanda tentokrát príde aj na čierny humor.

STREDA Jednotka 20:30 -Krstný otec III

Francis Ford Coppola uzavrel svoju mafiánsku trilógiu snímkou Krstný otec III (1990) po viac ako pätnásťročnej odmlke. Začiatok jej deja umiestnil do roku 1979, teda dve desaťročia od záveru Kmotra II. Michael Corleone (Al Pacino), teraz šesťdesiatročný, ďalej ovláda pevnou rukou svoje obchodné záujmy. Veľmi usilovne sa však snaží odpútať od vlastnej kriminálnej minulosti a svoje obchody legalizovať. Záujem presunul od hazardu k nehnuteľnostiam a investičným bankám. A stal sa z neho zbožný a voči cirkvi nesmierne štedrý človek.

ŠTVRTOK Dajto 20:15 -Nezastaviteľný

Lokomotíva bez obsluhy, ktorú prezývajú Beštia, vezie toxický náklad a rúti sa zbesilo krajinou. Je takmer nemožné ju zastaviť, všetko, čo sa jej postaví do cesty, sa vyparí. Bývalý inžinier a mladý sprievodcovia majú neuveriteľný plán - čakajú na Beštiu na palube ďalšieho vlaku v snahe ju zastaviť a zachrániť tak neďaleké mesto pred ničivou katastrofou. V tomto napínavom thrilleri Tonyho Scotta uvidíte držiteľa Oscara Denzela Washingtona a Chrisa Pinea.

PIATOK ČT2 20:00 -Strnadovi

Počas 35 rokov spoločného života jedného páru sa odohrá mnoho: od chvíľ absolútneho porozumenia až po dramatické prepady. Väčšinu času však partneri riešia všetkým dobre známe bežné starosti a radosti spojené s výchovou detí, chodom domácnosti alebo napríklad podnikaním. A presne taký život žijú aj majitelia predajne s nábytkom Ivana a Václav Strnadoví, ktorých režisérka Helena Třeštíková v rámci projektu Manželské etudy sleduje so svojou kamerou už od roku 1980. Jej nový celovečerný dokumentárny film o Strnadovcoch na televízne filmy tohoto cyklu nadväzuje, predovšetkým ale ukazuje ďalšie prekvapivé zvraty, ktoré život manželom a ich deťom priniesol.

SOBOTA TV JOJ 20:35 -James Bond: Spectre

V poradí 24. James Bond v Mexico City vypátra a zlikviduje šéfa medzinárodnej teroristickej organizácie Marca Sciarru. V Ríme zvedie jeho dcéru Luciu a dozvie sa od nej podrobnosti o zločineckej organizácii Spectre. Na jej čele stojí Franz Oberhauser, ktorý Bonda celé roky sleduje na každom kroku a likviduje jeho najbližších. Kým novovymenovaný M pokračuje v boji proti politickým tlakom, ktoré ohrozujú budúcnosť MI6, Bond zistí, že jediný spôsob, ako odhaliť sieť sprisahania, je ochrániť nevinnú dcéru mocného nepriateľa Whitea, lekárku Madeleine Swannovú.

NEDEĽA ČT1 20:00 -Teória tigra

Staršiemu manželskému páru, vysokoškolskej profesorke Olge (Eliška Balzerová) a veterinárovi Janovi (Jiří Bartoška) funguje zabehnutá rutina ako hodinky až do chvíle, keď umrie Olgin otec. Svety dvoch pohlaví rozdelil hrubou čiarou. Muži kľučkujú v snahe chytiť slobodu za chvost, zatiaľ čo "starostlivé" ženy im spočiatku nenápadne, neskôr celkom radikálne, pristrihávajú krídelká. Bajgar dovolil postavám riadiť sa heslom účel svätí prostriedky, vďaka čomu sa dostávajú do bizarných situácií.

Viac o téme: Krstný otec IIIZabijakov osobný strážcaOdkaz vo fľaši
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu