Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Skvelé TV TIPY, pri ktorých úplne vypnete! Tešte sa na bláznivé komédie i skutočné príbehy

(Zdroj: Photo © New Line Cinema & Warner Bros. Entertainment, © Columbia Pictures, © Touchstone Pictures)

Filmy plné bláznivého humoru či honba za zlatom... O tom bude nasledujúci týždeň v televízii. Ak milujete komédie a snímky, ktoré vás niekedy aj bizarným spôsobom rozosmejú, potom sú tieto TV TIPY práve pre vás. Okrem toho si však nenechajte ujsť ani príbehy podľa skutočného príbehu.

PONDELOK 20:30 Markíza - My sme Millerovci

David Burke je podradný dealer trávy, ktorého klientmi sú šéfkuchári a matky voziace svoje deti na tréningy. Ale nie deti - predsa len má svoje zábrany. Čo by sa teda mohlo pokaziť? Veľa. Pochopiteľne sa snaží byť čo najviac nenápadný. Nie práve najpríjemnejším spôsobom zistí, že žiadny dobrý skutok nezostane nepotrestaný. Snaží sa pomôcť niekoľkým lokálnym puberťákom a skončí okradnutý triom punkových bezdomovcov. Ukradnú mu zásoby aj hotovosť a on má zrazu voči svojmu dodávateľovi Bradovi obrovský dlh.

V snahe zachovať si čistý štít a udržať si dobrý zdravotný stav David nemá na výber. Musí sa stať prvotriednym drogovým pašerákom, ktorý dostane za úlohu priniesť poslednú Bradovu zásielku z Mexika. Prinúti svojich susedov - cynickú striptérku Rose, nádejného zákazníka Kennyho a potetovanú a opiercingovanú teenagerku znalú života na ulici Casey, aby sa stali súčasťou jeho jednoduchého plánu.

UTOROK 20:35 TV JOJ - Matky rebelky

Pre Amy je jej rodina úplne všetkým. Ale manžel s dušou chlapca, deti neustále vyžadujúce pozornosť a idiotský šéf majú vysoké nároky. Všetkým sa snaží vyhovieť, byť milá, ale nech robí, čo robí, nikdy to nie je dosť. Zlom nastáva v okamihu, keď sa dostane do konfliktu trojicou dokonale premotivovaných moderných supermatiek. Z milej Amy je zrazu rebelka, ktorá získa na svoju stranu ďalšie zúfalé mamičky a spolu si konečne začnú užívať. Nečakane získaná sloboda im prevráti život naruby, a napokon z nich možno spraví lepšie matky.

STREDA 20:30 Markíza - 33 životov

V roku 2010 bolo pri banskom nešťastí v Čile zaživa pochovaných 33 baníkov.Na ich vyslobodení potom celých 69 dní pracoval dňom i nocou záchranný tím, zatiaľ čo ich rodiny i svet čakal na akýkoľvek záblesk nádeje.Napätie vzrastalo aj v dusnej horúčave 200 poschodí pod zemou, kde čoskoro začali dochádzať zásoby i čas.Strhujúci príbeh o húževnatosti, viere a triumfe ľudského ducha natočeného podľa skutočného preteku s časom.

ŠTVRTOK 20:10 JOJ Plus - Taxi 3

Už po tretíkrát štartuje taxikár Daniel svoju upravenú superrýchlu "štyristošestku", ktorá jazdí rýchlejšie ako TGV, na ďalšiu napínavú jazdu do marseillských ulíc. Tie sú totiž teraz, pred Vianocami, ideálnym "pôsobiskom" pre zloduchov zČíny vykrádajúcich jeden obchod za druhým. Spolu spolicajtom Émilienom sa snažia chytiť gang Santov Klausov, vedený zmyselnou orientálkou Ťiu, ktorý vpriebehu ôsmich mesiacov spáchal tridsaťsedem lúpeží. Apre dvojicu majú prichystané prekvapenie aj ich partnerky - Petra aLilly. Danielovi začína škrípať vzťah sLilly, ktorá sa ojeho lásku nemieni deliť snejakým autom...

PIATOK 20:10 JOJ Plus - Avatar

Na novo nájdené planéte menom Pandora objavia posádka na prieskumnej misii veľmi cenný minerál, ktorý by mal na Zemi nevyčísliteľnú hodnotu.Ľudia tu však môžu zdržiavať iba v podobe avatarov - genetických dvojníkov, ktorých fyzická schránka je rovnaká ako obyvateľov Pandory.Pôvodne vedecký výskum sa ale zvrhne v honbu za vzácnym nerastom a idylický svet sa ocitá v ohrození.​

SOBOTA 20:30 Markíza - Dospeláci 2

Hviezdna zostava filmu Dospeláci sa vracia (s niektorými zaujímavými novými prírastkami) na filmové plátno. Letná komédia Dospeláci 2 zastihne Lennyho v pohodovej nálade potom, čo sa s rodinou presťahoval späť do mestečka, kde on i jeho priatelia vyrástli. Nikto z nich však netuší, že na dospelých aj ich potomkov sa rútia nečakané udalosti, ktoré so sebou prinášajú posledný deň školského roka.

20:35 TV JOJ - Neskrotná

Od pradávnych čias si horali v hradoch a sídlach drsnej a tajomnej škótskej Vysočiny odovzdávajú mystické legendy a dávne príbehy o veľkolepých skutkoch. Disney a Pixar vám prinášajú nový príbeh v podobe, akú dokážu vyčariť len oni... Merida je impulzívna dcéra kráľa Fergusa a kráľovnej Elinor. Tí to s ňou rozhodne nemajú ľahké, keďže sa princezná nehodlá podriaďovať prastarým zvykom a tradíciam a má chuť vydať sa svojou cestou.

Jej záľuby nie sú vyšívanie a čipkovanie, práve naopak, baví ju šialená jazda na koni, lukostreľba, skrátka to, čo by dievčatám v jej veku malo byť úplne cudzie. Merida svojou tvrdohlavosťou nechtiac spôsobí v kráľovstve úplný chaos. Obráti sa o pomoc na excentrickú čarodejnicu, ktorá síce jej želanie vyplní, avšak dosť svojrázne. Mladá princezná tak musí zozbierať všetky sily a využiť pomoc priateľov, aby zlomila desivú kliatbu, než bude príliš neskoro.

NEDEĽA 20:10 JOJ Plus - Divoké kočky

Violet Sanfordová, mladé dievča z ospalého predmestia, sa presťahuje na Manhattan. Verí, že len tam existuje najrušnejší život. Zamestná sa v najdivokejšom bare v široko známom okolí s názvom Coyote Ugly Saloon, kde sa postupne z barmanky vypracuje až na hviezdu podniku. Úspech jej rýchlo stúpne do hlavy a veľmi neskoro si uvedomí, že stratila nielen rešpekt svojho otca, ale aj lásku mladého kuchára Kevina a šancu splniť svoj sen o hudobnej kariére...

20:35 TV JOJ - Zlato

Film je natočený podľa skutočného príbehu ťažobného škandálu Bre-X Mineral Corporation na začiatku 90. rokov.Výpravný príbeh muža na ceste za svojím americkým snom.Kelly Wells je vyhľadávateľ, profesionálny hľadač nerastov, ktorý túži naraziť na zlatú žilu.Keď sa dá dokopy s rovnako dychtivým geológom a vyrazí do nepreskúmanej džungle v Indonézii, začne to pravé dobrodružstvo.Ale ak je ťažké zlato nájsť, ešte ťažšie je si ho udržať a s úspechom si prekliesniť cestu skrz neúprosnú Wall Street.

Viac o téme: NeskrotnáMy sme MillerovciDospeláci 2Taxi 3Matky Rebelky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu