Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nič neschladí počas horúčav lepšie ako dobrý film: Vyberte si z pestrých TV TIPOV

Filmy štúdia Marvel Zobraziť galériu (3)
Filmy štúdia Marvel (Zdroj: SITA/Marvel Studios/Disney via AP)

V počasí, ktoré momentálne vládne na Slovensku, sa chce ísť von asi len málokomu. Pohodlie domova, vychladené pivko či novonamontovaná klíma sú skvelými parťákmi na prežitie súčasných horúčav. Pridajte k tomu ešte aj nálož dobrých filmov a určite nebudete ľutovať, že ste sa rozhodli zostať doma. Máme pre vás skvelé TV TIPY, z ktorých si vyberie každý.

PONDELOK 20:30 Jednotka -Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol

Film s najväčším rozpočtom v histórii švédskej kinematografie, nakrútený podľa bestselleru Jonasa Jonassona. Rozpráva príbeh o jednom veselom úteku a zároveň o šialenom životnom príbehu svojhlavého muža, ktorý sa síce nikdy nezaujímal o politiku, ale napriek tomu bol vždy nejako zapletený do veľkých historických udalostí 20. storočia. Jonas Jonasson vydal v roku 2009 svoju prvotinu Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol.

UTOROK 22:50 Dajto - Križovatka smrti

Vo chvíli, keď unesú malú dcérku čínskeho veľvyslanca, rozhodne sa jeho osobný strážca a priateľ inšpektor Lee, že ju oslobodí. Do prípadu je však zainteresovaný aj losangelský detektív James Carter, pretože FBI si myslí, že Lee je iba zelenáč, ktorý by mohol celé vyšetrovanie svojou neschopnosťou brzdiť. Carter nie je spočiatku pridelením nového partnera nadšený, ale čoskoro si uvedomí, že pokiaľ sa budú snažiť jeden druhého zhadzovať, ich pátranie sa nepohne ani o centimeter.

Hviezdou Hitchcockových filmov bol Slovák: Hollywood mu ležal pri nohách... Temná stránka slávy!

Spoja preto svoje sily a veci sa dajú veľmi rýchlo do pohybu. Rozbiehajú pátranie pretkané množstvom neuveriteľných naháňačiek, akčných scén a prvkov ázijských bojových umení. A keďže postupujú tak trochu neobvyklými metódami, napredujú oveľa rýchlejšie než FBI.

Križovatka smrti 2
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: internet)

STREDA 20:30 Markíza - Nič náš nerozdelí

Silný príbeh filmu Nič nás nerozdelí je založený na skutočnej udalosti jednej rodiny, ktorá v roku 2004 prežila úder ničivej vlny tsunami v Indickom oceáne. Manželia Henry, Maria a ich traja synovia sa rozhodli stráviť pokojné Vianoce v Thajsku a tešia sa na niekoľko dní prežitých v tropickom raji. Rodinná idylka však náhle a nečakane skončí dva dni po Štedrom dni, keď juhovýchodné pobrežie Ázie zasiahne vlna tsunami.

ŠTVRTOK 20:10 JOJ Plus - Strážcovia Galaxie

Odvážny dobrodruh Peter Quil sa stáva stredobodom záujmu nájomných zabijákov, potom ako ukradne tajomnú guľu obávanému a mocnému Ronanovi, ktorý si robí zálusk na ovládnutie celého vesmíru. Aby odhodlanému Ronanovi unikol, je Quill nútení spojiť sily so štvoricou netypických hrdinov.

Marvel to po Avengers: Endgame ešte nechce zabaliť: Toto chystá v najbližších rokoch

Rocketom - po zuby ozbrojeným mývalom, Grootom - humanoidom, ktorý svojim vzhľadom skôr pripomína strom, vražednou a záhadnou Gamorou a pomstychtivým Draxom Ničiteľom. Keď Quill objaví skutočnú silu gule a hrozbu, ktorú predstavuje pre celý vesmír, musí urobiť všetko preto, aby táto nesúrodá skupina držala spolu a pokúsila sa zachrániť celú galaxiu pred skazou.

PIATOK 20:30 Markíza -Vesničko má středisková

Môžete sa tu stretnúť so svojráznym a okúzľujúcim doktorom Skružným, šoférom družstevného nákladiaku Pávkom a jeho závozníkom, mentálne zaostalým Otíkom, ku ktorému sa Pávek chová k ako vlastnému, i keď mu chlapec vo svojej prostote pripravuje jeden problém za druhým. Žiarlivý Turkek, jeho žena Jana a jej milenec, zootechnik Kašpar, akademický maliar Ryba a množstvo ďalších svojráznych postavičiek je tiež neoddeliteľnou súčasťou obce Křečovice.

Vesničko má středisková
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tv tipy)

SOBOTA 20:30 Jednotka - Fantomas

Fantomas, záhadný netvor s oceľovou tvárou, terorizuje Paríž. O jeho skutočnej existencii sú však stále pochybnosti, pretože ho doteraz nikto na vlastné oči nevidel. Prvým hosťom tajomného Fantomasovho paláca sa nedobrovoľne stane novinár Fandor, ktorý o ňom napísal senzačný článok. Fantomas potrestá túto trúfalosť osobitne: vezme na seba Fandorovu podobu a spácha fantastickú lúpež. Neskôr si nasadí aj masku komisára Juvea, ktorý sa už dlho neúspešne usiluje Fantomasa dolapiť.

NEDEĽA 20:15 Dajto - Vo štvorici po opici 3

Najskôr stratili ženícha v Las Vegas. Potom sa im podarilo to isté i s bratom nevesty. A tentokrát budú liečiť zlomené srdce po smrti najbližšieho. Šialenému Alanovi totiž zomrie otec a tak sa partička, ktorá takmer položila mesto hazardu na lopatky, vracia, aby mu vymyla mozog poriadnou dávkou alkoholu. Čo sa samozrejme zvrhne a odštartuje ďalšiu plejádu humorných situácií.

Viac o téme: Vesničko má střediskováStrážcovia GalaxieTv tipyKrižovatka smrtiStoročný starčekKtorý vyliezol z okna a zmizol
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu