Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

TV TIPY ako stvorené na oddych: VIDEO Staré klasiky, akčné trháky i romantické komédie

(Zdroj: Youtube)

Chcete si pozrieť akciu, romantiku či starú českú i francúzsku klasiku? Ste na správnej adrese. Tento týždeň je na programe dávka poriadnych akčných scén, ale aj romantiky. Dvaja kolegovia potvrdia, že protiklady sa priťahujú, do hry vstúpi aj Slunce, seno a pozrieť si môžete aj Na hrane zajtrajšia či klasiku v podobe Fantomasa.

PONDELOK 20:15 Dajto - Ako štvaná zver

Mladá advokátka má v pätách smrť a ochrániť ju môže iba jediný človek. Kate McQueenová je krásna a úspešná. Ani to ju však neuchráni pred nebezpečenstvom, keď sa pri prejednávaní rutinného obchodu pre kubánskeho boháčacelkom náhodou dostane na stopu obrovskej krádeže. Nič netušiaca Kate len náhodou unikne prvým pokusom o atentáta potom ju detektív Max Kirkpatrik ukryje na tajnom mieste. Dvojici podarí nielen unikať ďalším útokom, ale aj odhaliť, kto a prečo chce vlastne Kate zabiť.

20:15 Prima Family - Poklad na Striebornom jazere

Na počiatku celého rozprávania je bandita Conel, ktorý so svojimi mužmi prepadne dostavník smerujúci do Tulsy. Povraždí všetkých cestujúcich a jednému z nich zoberie polovicu mapy, ktorá ukazuje cestu k pokladu na Striebornom jazere. Druhú polovicu má mať priateľ zavraždeného muža, Patterson, žijúci na Batlerovej farme. A práve tam sa vydajú nielen gangstri, ale aj udatný náčelník Apačov Vinnetou a jeho nie menej odvážny pokrvný brat Old Shatterhand.

STREDA 20:30 Markíza - Zneužitá na internete

Na pochybnej internetovej stránke sa objavujú nahé fotografie len 16-ročnej Lary, ktoré sa rýchlo začnú šíriť po škole. Negatívne reakcie na seba nenechajú dlho čakať. Zdá sa, že Lare niekto hackol mobilný telefón ateraz žiada peniaze, aby fotografie aj komentáre zmizli. Rodičia sú šokovaní, ale rozhodnú sa vydieračovi zaplatiť, abymalaich rodina opäť pokoj. Fotografie sa však po čase znovu objavia na iných webových stránkach. Charlotte sa preto rozhodne urobiť všetko, čo je vjej silách, aby hackera vyhnala zo svojho života.

22:00 Joj - Mafiánovci

Do mestečka vNormandii sa sťahuje americká rodina Blakeovcov. V skutočnosti sa volajú Manzoniovci a sú pod ochranou FBI. Otec Giovanni pochádza zo starej mafiánskej rodiny a vypovedal proti konkurentom, ktorí za ním vyslali zatiaľ neúspešného zabijaka Rocca. Na rodinu v utajení dozerajú agenti FBI, šéf Stansfield a jeho dvaja muži.


Mohlo by vás zaujímať:Byť v koži Jokera? Smrteľné i geniálne: VIDEO Títo herci vložili do princa zločinu všetko!


PIATOK 20:30 Markíza - Slunce, seno, jahody

Prvý diel voľnej trilógie Zdeňka Trošku spôsobilpred rokmi rozruch. Nikto neveril, že sa stane úspešným a herci si natáčanie len tak užívali. Výsledok na seba nenechal dlho čakať. Slunce, seno, jahody patria dnes kjednej z najúspešnejších českých ľudových komédií a už viac než 35 rokov baví divákov na televíznych obrazovkách.

21:55 Markíza - Dědictví aneb Kurvaseneříká

Dedinský kostol, pohrebný koč ťahaný koňmi. Farár, obyvatelia Olšan a súputníci osobitného života Bohumila Stejskala, multimilionára z vôle Božej, trochu zostarli. Bohumiltiež trochu zostarol. Pribudol mu majetok, starosti, kilogramy a deti. Stratil ženu svojho života. Všetci sú smutní, alebo tak aspoň vyzerajú. Za múrom cintorína zastavil starší Mercedes a z neho vystupuje tiež zostarnutá "herecká" Irenka. Pozoruje pohreb cez stenu, dovnútra sa neodváži a odíde pred koncom obradu... Veľká jazda. Aj tak by sa film mohol volať, keby nenadväzoval na už tak preslávený názov dielu prvého.

SOBOTA 20:30 Markíza - Chceš ma, chcem ťa

Sexikomédia o mužoch, ženách a obrovskej priepasti, ktorú tvorí to, ako o sebe navzájom zmýšľajú, snívajú a snažia sa opačné pohlavie zvádzať. Katherine Heigl a Gerard Butler v nej stvárňujú dvoch kolegov z donútenia, ktorí sa bytostne neznášajú. Ona sa snaží nájsť kvalitného ideálneho partnera. Jeho poslaním je vravieť ženám, aby sa prebrali a uvedomili si, že muži myslia len na jediné. Svojej kolegyni pomôže získať to, po čom túži. Neskôr však obaja zistia, ženavzdory všetkým očakávaniam sa môžu priťahovať aj tie najväčšie protiklady.

20:30 Jednotka - Fantomas sa hnevá

Prenasledovanie rafinovaného Fantomasa tentoraz zavedie komisára Juvea, novinára Fandora a jeho snúbenicu Helenu do Ríma, kam ho zavolali na významný vedecký kongres. Hviezdou medzinárodného sympózia má byť profesor Lefebvre, vedec zaoberajúci sa výskumom v odbore hypnózy. Jeho objavy sú také prevratné, že sa dá predpokladať, že Fantomas bude mať o staručkého vedca záujem a postará sa o jeho zmiznutie.

NEDEĽA 20:30 Markíza - Na hrane zajtrajška

Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti. Mimikovia, mimozemská rasa pripomínajúca včeliu kolóniu, vytrvalo útočí na Zem. Z veľkých miest robia trosky a zanechávajú za sebou milióny ľudských obetí. Podplukovník Bill Cage (Tom Cruise), ktorý nikdy nebol v žiadnej bitke, je bez výcviku a s mizernou výzbrojou poslaný splniť tú najdôležitejšiu úlohu. Síce ho takmer okamžite zabijú, no preberie sa v tom istom momente, keď ho na službu posielali. Opakuje sa to niekoľkokrát, až kým nenájde spôsob ako tomu celému zabrániť.

Viac o téme: Tom CruiseKatherine HeiglFantomasGerard Butler
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu